http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 19. elokuuta 2020

Korona on troijanhevonen maailmantalouden tuhoamiseksi

 The virus spreading faster than coronavirus: Antisemitism - The ...

Olisikohan aika jo avata ne silmät.

Korona on troijanhevonen, jonka tarkoitus on tuhota maailmantalous.

Tältä talousromahdukselta et voi suojautua sillä hengitysmaskilla.

Vaan ainoastaan miltei ne joilla on nyt on sitä kiinteää omaisuutta, niin vielä ehtii sijoittaa kultaan, sillä kohta rysähtää ja kovaa, vaikken edelleenkään ole mikään ammatti sijoitusneuvoja.

Mutta kun tunnen tämän eliitin ja pankkiirien agendan, niin tiedän että heidän tavoiteenaan on seuraavan 5-10 vuoden kuluessa lakkauttaa kaikki käteinen raha.

Sitten tulee Bill "Kill" Gates ja ilmoittaa, että et voi enää asioida kaupassa, jollet rokota itseäsi RNA-rokotteella ja sinne olisi kauppoihin tulossa sellaisia Koronavirus sertifikaatteja, joita on jo nyt ilmaantunut kauppoihin.

Tällainen kuluttajien kohtelu on jo täyttä fasismia ja täysin ihmisoikeuslakien vastaista. Että ei tämä tulevaisuus voi mennä niin, että ne rokotteista kieltäytyvät ihmiset joutuu sitten muuttamaan jonnekin ituhippikyliin viljelemään omat ruokansa.

Mutta nämä Davosin talousfoorumin roistot haluavat, että maailmaa odottaisi tuollainen dystooppinen survivalistinen maailma, jossa pienikin leivänmuru on taisteltava itselleen, koska nämä pahikset aikovat nyt tuhota pienyrittäjät, koska heidät halutaan taas riippuvaiseksi valtion etuuksista. Joten KELA:n luukulle tässä onkin päätynyt jo kohta puolimiljoonaa suomalaista.

Voisivat nämä veroeurojen ryöstäjät kokeilla muutaman kuukauden elää tällä työttömyysturvalla. Mutta sillä ei lounastaisi viiden tähden ravintoloissa kuin korkeintaan kaksi illallista ja sitten olisi euroelitistin pylly auki.

Mutta se totuus on, että Suomi on edelleen rikas maa, mutta Saksan pankit imuroivat täältä edelleen sen pääoman pois.

Oikeasti Suomen valtion ei tarvitsisi elättää yhtään näitä velkaantuneita EU-maita, jos vain hypättäisiin sieltä EU:sta pois, koska se Pariisissa 40-luvun lopulla solmittu Pariisin rauhansopimus on edelleen voimassa ja Suomi liitettiin laittomasti EU:n jäseneksi.

Että jos tänne vaikka tulisi nyt se lopullinen vallankumous ja valta palautuisi Suomen valtiolle, niin aika todennäköisesti muutama Maailmanpankilta ja BIS-pankilta miljoonalahjukset saanut elitisti ministeri ja valtionjohtajamies joutuisi lähtemään Espanjan kuninkaan tyyliseen maanpakoon rahoineen. Ja sen jälkeen ei luultavasti enää edes Gambina maistuisi heille siellä Bahamalla maanpaossa.

Mutta jos nyt vähänkään ymmärtää geopolitiikkaa, niin tämä nyt maailmalla nähtävä peli on eräänlainen symboolinen shakkiottelu, jonka kumpinakin osapuolina on itse asiassa samat pelurit. Koska ne Kiinan rikkaimmat suvut ovat myös Illuminati-sukuja.

Mutta tämän heidän käymän taloussodan nurjempi puoli on se, että siinä pelinappuloina ovat me ihmiset, koska heidän shakki siirroilla mm. maailmantalouden tuhoamiseksi on todella rajut seuraukset.

Eli jos tämä meno jatkuu vielä kymmeniä vuosia, niin vielä joku päivä täällä Helsingissäkin ihmiset syövät roskiksista ja huumeiden käyttö lisääntyy. Itse asiassa tuo käyrä on jo noussut ylös pelkästään tämän kevään aikana, jolloin kodittomuus, alkoholismi, huumeiden käyttö on lisääntynyt tämän talouskriisin takia. 

Eikä silläkään ole ollut mitään tekemistä minkään viruksen kanssa, koska koronaviruksepidemia on rakentunut puhtaasti pelkän valheen pohjalle ja tässä vale narratiivissa on myös media mukana. Ei se olisi onnistunut ilman heidän apuaan.

Joten sanookohan joku elitisti vielä vuosien päästä Rockefellermaisesti, että "se meidän koronakriisi oli taitavasti tehty juoni, johon tarvitsimme silloin lehdistön apua ja toimittajien vaitioloa, jossa onnistuimme tiettyyn rajaan asti".

Mutta jos nyt ymmärtää, että tämä korona kriisi on keinotekoisesti luotu, koska se on psykologisen terrorin operaatio ja toimii CIA:n psyop operaation muodossa.

Se on jo nyt aikaansaanut maailmalla ja Euroopassa eräänlaisen Tukholman syndrooman, kun koronalla pelotellut ihmiset luulevat, että hallitus pn heidän puolellaan. Mutta he eivät usein tunne, että hallitukset joutuvat pelaamaan näiden elitistien ja pankkiirien antamien nuottien mukaan, jota myös THL ja Suomen terveysministeriö tekee.

David Rockefeller sanoi jo aikoinaan, että vain jokin globaali kriisi on sellainen, että sillä ihmiset saadaan lopulta hyväksymään tämä Uusi Maailmanjärjestys, eli tässä tapauksessa se UUSI NORMAALI, jota siellä on jo papukaijan tavoin hoettu mediassa.