http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 23. elokuuta 2020

Shadow gate dokumentin tekijä Millie Weaver pääsi putkasta



Shadow Gate dokumentin tekijä ja  Infowarsin toimittja Millie Weaver on päässyt pois putkasta ja kertoo kohtelustaan. Syyttäjät uhkailevat nyt häntä, että jos hän sanoo tässä hänelle järkätyssä näytösoikeudenkäynnistä edes sanallakaan, että tämä johtuu tästä ShadowGate dokumentista, niin käy tie uudelleen putkaan.

Weaver otettiin kiinni noin viikko sitten kotoaan poliisin toimesta ja hänet vietiin putkaan odottamaan salaista oikeuskäsittelyä. Syytteet oli tuulesta temmattuja ja häntä syytettiin ryöstöstä, joka osoittautui täysin perättömäksi. Lisäksi hänen lapsensa otettiin väliaikaisesti sosiaaliviranomaisten huostaan. Myös Weaverin puoliso Gavin Wince otettiin poliisin huostaan ja hänellekin keksittiin syytteet ja tällä kertaa murtovarkaudesta.

Mutta kaikki johtui tästä ShadowGate kohudokumentista, joka julkaistiin äskettäin.

Tuo ShadowGate dokumentti kun on jo sen mittaluokan juttu, että se pudottaa vielä Barack Obaman, CIA:n ent. pääjohtja John Brennanin, Kenraali Jonesin, Kenraali Haydenin ja muutaman muun ison tekijän päät samalle vadille.

Elämme siis mielenkiintoisia aikoja, koska nämä tiedustelupalveluiden kanssa vehkeilleet konnat alkaavat nyt uhraamaan toisiaan vuoron perään, kuten Epstein näytösoikeudenkäynnissä.

Lähteet: https://avoin.media/2020/08/20/shadowgate-mita-sinun-ei-haluta-tietavan/