http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 25. elokuuta 2020

Kiinalainen koronatesti, jota on myyty maailmalle on antanut vääriä positiivisia näytteitä

Koronatestejä Intiassa. Kuvan koronatestit eivät liity tapaukseen.

Ruotsissa lukuisat tuhannet ihmiset ovat saaneet Kiinalaisesta koronatestistä väärän virheellisen positiivisen tuloksen.

Kyseessä on itse tehtävä koronatestpakkaus, joka on merkitty CE-merkinnällä. Näin ollen Ruotsissa yli 3700 ihmistä on saanut positiivisen koronatestituloksen, vaikka yhdelläkään testatulla ei ole ollut lainkaan koronavirusta.

Vanhimmat näistä virheellisistä tuloksista on peräisin aina maaliskuulta asti.

Näitä virheellisiä koronavirustestipakkauksia on myös lähetetty muualle päin maailmaa.

Koronavirustesti ja koko korona hömpötys sekä sen uskottavuus on kokenut jo melkoisen imagotappion viime aikoina, kun yhä useampi ihminen on herännyt ja näkee tämän teatterin läpi jo.

Varsinkin monien niiden alojen työntekijät ovat jo suorastaan hermona, koska heidän alat pidetään edelleen rajoitettuina, vaikka käytännössä tässä voisi edelleen yhteiskunta toimia kuten ennen. Mutta kun käynnissä on tämä omaisuuden uusijako, jossa koko maailmantalous on nyt määrä tuhota tämän koronan varjolla.

Olisi jo silti aika herätä ja huomata, että me olemme yksin joukolla vastuussa siitä, että minkälainen tulevaisuus meille nyt tulee. Että jos sallit näiden korruptoituneiden vallanpitäjien käyttävän tätä korruptoitunutta viruspandemiaan sen välikappaleena, että sen nojalla alettiin nyt riisumaan ihmisoikeuksia pois ja viemään meitä kohti tuota Uutta Normaalia, niin kuitenkin sinä ihmisyksilönä olet vapaa ihan itse päättämään, että alistutko tuohon tyranniaan vai et. Sillä sinulla on edelleen nuo ihmisoikeudet omaan sananvapauteesi, itsemääräämisoikeuteesi jne. 

Mutta tämä kylmää älyä käyttävistä psykopaateista koostuvat eliitti pankkiireineen ja muine virkamiehineen pelkää jo nyt näitä korkeampia energioita, koska planeetan kollektiivinen värähtely on noussut jo niin huimasti ylöspäin, että heillä ei enää ollut muita keinoja, kuin tarttua näihin feodalistisiin aseisiin, jotka ovat nyt ottaneet koko planeetan tähän kuristusotteeseen, jolla he yrittävät epätoivoisesti saada säilytettyä tuon vallan itsellään. Mutta eivät he siinä tule enää onnistumaan, koska nämä värähtelyt ovat jo nousseet niin korkealle, että valo voitti jo.

Mutta pimeyden voimat jylläävät nyt valon voimien kanssa yhteen ja turbulenssitehoja on nostettu, koska olemme nyt eräänlaisessa myrskyn silmässä.

Samalla näitä matriiseja puretaan jo, joten tämä tietoisuus joka nyt muodostuu näistä uudemmista energioista ei ole enää sidottu täysin kolmiulotteiseen ulottuvuuteen, koska nyt siihen on sotkeutunut hyvällä tavalla mukaan myös neljännen ja viidennen ulottuvuuden aikalinjat.

Tätä muutosta voisi kuvailla melkein kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä täytyy aina päivittää tietyn väliajoin. 

Overview of Dimensions - 3D, 4D, 5D Explained (How to Shift) - YouTube

Mutta nyt kun puhutaan tästä kolmiulotteisen maailman värähtelyn noususta, niin neljännen ja viidennen ulottuvuuden tihentyminen kun tarrautuu kiinni tähän kolmanteen ulottuvuuteen, niin yksilöt kerrallaan tekevät sen portaalin sinne aina viidenteen ulottuvuuteen, jossa tämä koko ulottuvuus ei enää sido negatiivisuutta itseensä entiseen tapaan ja näin ollen jopa uutiset saattavat näyttää omituisilta, kun negatiivinen valemedia joutui nyt jopa uutisoimaan Suomen iltapäivälehden etusivulla, että hunaja on luonnon antibiootti. 


Lähde: IS