http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 15. elokuuta 2020

2019 syksyllä KORONA-kriisin salaliiton tehtaillut eliitti kokoontui suunnittelemaan tulevaa



Kansainvälisen KORONA-kriisin suunnitellut eliitti järjesti vuosi sitten julkisen tapahtuman Event 201. jonka aikana he salaisesti sopivat mm. median edustajien kanssa, että miten tämä KORONA-propagandan tiedotus pelaisi sitten, kun olisi itse päänäytöksen aika.

Tuosta Event 201 tilaisuudesta on lukuisia videoita Youtubessa, jossa näkyy suoraan miten silmät kiiluen nuo suuryhtiöiden psykopaatit hamusivat jo tositoimia maailmantalouden tuhoamiseksi. Paikalla olivat paneelikeskustelussa mm. Bill ja Melinda Foundation yhdistyksestä Chrishopher Elias. John Hopkins yliopistosta Tom Ingelsby

Tuosta vuoden takaisesta tapahtumasta ei oikein sen koomin valemediassa uutisoitu, koska se piti jättää suurempaan uutispimentoon.

Valemedian tulisi jo vihdoin kertoa, että tämä maailmantalouden tuhoamisohjelma jota tuo eliitti nimittää The Great Resetiksi on heidän itsensä aikaansaama, eikä tämä koronakriisi ole itsestään syntynyt, koska sekin on tämän eliitin aikaansaama juurikin maailmanlaajuisen psykologisen ja yhteiskunnallisen kaaoksen aikaansaamiseksi, koska ihmisten pelko on se, josta nämä parasiittit saavat energiansa.

Mutta jos lakkaat pelkäämästä, niin muuta tuo energia positiiviseksi, niin silloin nämä parasiittiset voimat eivät pääse enää imemään energiaasi. Kun pelko on tuon globaalin eliitin ja pankkiirien parasta valuuttaa, jota he pitävät yllä näillä päättymättömillä sodillaan ja terrorismin tukemisella. 

EU:n komissiohan juuri paljastautui, että se oli rahoittanut ISIS terroristeja useilla kymmenillä miljoonilla. EU:n johdossa istuu siis terroristien rahoittajia ja näille jesuiitoille ei paina yhdenkään EU-maiden kansalaisten henki yhtään, jos näillä EU:n komision rahoittamilla terrori-iskulla mm. Pariisiin 2015 vuonna saatiin Ranskalaisia pelolla alistumaan. 

Nämä EU:ta salaa johtavat jesuiitat kun vihaavat kaikkia EU-kriitikkoja yli kaiken, koska he pelkäävät näiden EU-kriitikoiden muodostamaa kansanoppositiota.

Kyllä se päivä vielä tulee, jolloin nämä sieluttomat pankkiirit joutuvat lähtemään maan pakoon, kun heidän kaikki sotarikoksensa tulevat julki. Ilmankos se Isä Bush sanoi jo vuosikymmeniä sitten, että "jos ihmiset saisivat selville sen mitä olemme oikeasti tehneet, niin meidät lynkattaisiin kaduille."

Näille lapsien tappajille, lapsien kidnappaajille, lapsien seksuaalisille hyväksikäyttäjille kyllä karma antaa jo itsessään heille jokaiselle kuuluvan tuomion, koska karman laki on universaali vakio ja sitä ei edes uskovainen pääse sivuttamaan millään Jeesuksella. Ei edes jenkkiarmeijan sotilas, joka kristinuskon nimessä teurastaa ja raiskaa niitä lähi-idän lapsia.

Nämä vuosi sitten 201 Event tapahtuman järejstäneet elitistit tietävät nytkin, että miten tämä KORONA shown käsiohjelma pitää sisällään. 

Uudessa-Seelannissa ollaan jo edetty siihen kakkosvaiheeseen, joka on Euroopassa suunniteltu lokakuusta, eli tämä ettei enää ihmisiä haluta päästää edes ulkoilemaan tai ulkoiluttamaan edes koiraa. Jolloin kansalaisten psyykkistä kestävyyttä ja jaksamista alettaisiin jopa sotilaiden avulla murtamaan henkisesti sekä fyysisesti. Tuollainen käytös hallinnon taholta ylittäisi jo kaikki valtuudet mitä tulee demokratiaan tulevaan itsemääräämisoikeuteen, mutta jos on vähänkään perehtynyt näiden seonneiden psykopaattien elitistien suunnitelmaan, niin he nimenmukaisesti haluavat rakentaa maailmanlaajuisen poliisivaltion, jota sitten tulevaisuudessa valvoo se keinoäly, eli A.I. ja siihen järjestelmään he eivät halua enää minkään itsemääräämisoikeuden vaikuttavan enää valtiollisella ja kansalaisten tasolla, koska nämä seonneet psykopaatit haluvat vain alistaa ja hallita muita keinolla millä hyvänsä.

Mutta sinun on nyt tullut jo korkea aika herätä ja nähdä, että mitä tässä on käynnissä, koska nyt meidän jokaisen itsemääräämisoikeus on vaarassa, joka yritetään ajaa nurin jo tämän KORONA pandemian verukkeilla.

Esimerkiksi Saksan perustuslaissa on sellainen kohta, että Jos näet hallituksen hyökkäävän kimppuusi, niin silloin vastarinta sallitaan sinulta. Se on siellä yhdessä artiklassa suoraan sanottu ja nyt tässä on kyse koko maailman henkisestä alistamisesta, koska nämä elitistit valmistelevat jo näitä RNA-rokotteita, jotka olisi heidän mukaansa määrä pistää jokaiseen ja se on se pedon merkki, koska tuo ID2020 ohjelman patenttiasiakirja on jo numerolla 6 6 6 kirjattu.