http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 29. elokuuta 2020

Kenoshan hyvin oudot tapahtumat



Kenoshassa (USA) nähtiin muutama päivä sitten hyvin omituinen tilanne, kun 17 vuotiaan aseistautuneen nuorukaisen väitettiin avanneen tulen häntä vastaan hyökänneitä mielenosoittajia kohtaan.

Mutta vieläkin oudommaksi meni tilanne, koska nuo häntä vastaan tulleet poliisit eivät edes komentaneet tätä aseistautunutta nuorta miestä maahan.

Sillä jos yhdessäkään USA:n osavaltiossa joku pyörii rynnäkkömkiväärin kanssa julkisilla paikoilla, niin poliisi reagoi siihen välittömästi.

Mutta koska Kenoshassa riehuneille maksoi päivärahat George Sorosin hedgerahastot, niin siellä ruumiit kannettiinkin poliisiautoon, eikä ambulanssejakaan näkynyt missään, kun niihin ei ilmeisesti ollut tällä kertaa varaa, koska Soros olisi joutunut maksamaan niille ambulanssikuskeillekin tästä näytelmästä.

Eli nyt saatiin taas hajoitettua Kenoshan kaupunginosa, Wisconsissa ja pienliikekiinteistöjä laitettiin palamaan polttopullojen kera ja Soros sekä hänen kolleegansa nauravat taas matkalla pankkiin, kun saivat jälleen tuhottua yhden pikkukaupunginosan Jenkeissä.

Tämä on osa tuota Yhdysvaltojen kaupunginosien tuhoamisvimmaa, joka on käynnissä ja Soros järjestää näitä näytöksiä hedgerahastoidensa rahoituksella lähi kuukausina lisää.

Näiden kaupungintuhoamis false-flag operaatioiden päätarkoitus on saada näytettyä julkisesti maailmalle, että nyt yhteiskunta on mennyt romuksi ja olisi ikään kuin aika hajoittaa paikat.

Mutta tässä ei taas kerrota, että tämä maailmanlaajuinen talouskriisi on täysin tekaistu, koska jos noiden pankkiglobalistirosvojen rahat laitettaisiin koko maailman ihmisten kesken tasajakoon, niin jokainen olisi miljonääri.

Sen verran he ovat puhaltaneet ja ryöstäneet meiltä.

Siis kuvittele ? 

Olisit miljonääri...

Mutta koska nämä kontrollerit ovat vielä toista verilinjaa, niin he olettavat että heillä tulee olla kaikki rahat ja valta. Joten sinua veronmaksajan pidetään sitten puhtaan orjan asemassa.

Mutta tällaiset iilimadot olisi jo aika saada keskuspankkien johtopalleilta pois.