http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 26. elokuuta 2020

AVi aikoo ajaa Suomeen konkurssiin - Yli 50 hengen tilaisuudet kiellettyjä 1.9.2020 alk.

Aluehallintovirasto sulki Iitissä lastensuojelulaitoksen – Kamalista  oloista huolimatta avi ei kiirehtinyt - Puheenaiheet.fi 

Avi (Aluhallintovirasto) päätti sittenkin jättää tuon 50 hengen tapahtumarajoituksen voimaan 1. syyskuuta 2020 alkaen. Vaikka se aiemmin viime viikon keskiviikkona 26.8.2020 väitti, että luku 50 olisi ollutkin 500, josta jäi vahingossa nolla perästä pois.

Suomen matkailu- ja ravintolapalvelut (MaRa) ehti jo toteamaan julkisesti, ettei Avin päätökselle ole mitään perusteita.

Ehkä tämän Avin olisi jo vihdoin aika paljastaa totuus, etteivät he tätä tapahtumarajoittelua johda minään despootteina, vaan tässä he joutuvat noudattamaan tätä YK:lta jo 2019 vuonna Suomeen saamaansa koronavirus COVID-19 teatterin käsiohjelmaa, jonka aikataulussa menemme vasta toisella näytöksellä, kun se puoliaika oli siinä välissä ja oli kesäloma.

Business bankruptcies increased 14% in the first quarter

Mutta eipä tässä mikään ennustaja tarvitse olla nähdäkseen, että mitkä alat tällä Avin päätöksellä on tarkoitus nyt tuhota ja taklata varmasti.

Ne ovat ravintola ala sekä tapahtuma- ala.

Tämä tieto ei varmasti ilahduttanut näitä lukuisia maamme Teatteri- ja musiikkialan työntekijöitä, jolloin nyt käytännössä Avi heitti ne työntekijät jälleen KELA:n luukuille, ellei sitten joku ole jo ehtinyt tehdä siinä välillä alanvaihtoa.

Heads of The World Order 1) Lord Jacob de Rothschild. 2) NI: non Nathaniel.  3) Baran John de Rºthschild 4) Slr Evelyn de Rothschild 5) Davld  Rocke1eller S) Maman erburg 1) Henry

Jos nyt kerron tämän totuuden tässä, että kuinka paljon nämä maailman rikkaimmat pankkiirit ja liikemiehet arvostavat esim. yksityisyrittäjiä.

He eivät arvosta heitä pätkääkään, koska yksityisyrittäjiltä löytyy usein enemmän pääomaa kuin taas näiltä, jotka on jätetty valtion KELA:n luukulle.

Joten saadakseen nämä yksityisyrittäjät tuhottua, niin heidät tulee saattaa riippuvaiseksi valtiosta ja siksi tämä koronakriisi ja salainen maailmantalouden nollaushanke (The Great Reset) sovittiin salaa jo siellä Sveitsin Davosissa tämän vuoden alussa 2020 tammikuussa.

Pankkiherroilla kun puskee kiire päälle, koska tämä heidän Uusi Maailmanjärjestys (Uusi Normaali) hanke on jo siinä kohtaa, että sitä oli pakko laittaa turboahtimilla eteenpäin tänä 2020 vuonna.

Heidän tavoitteenaan on tuhota ja lakkauttaa kaikkoi käteinen raha vuoteen 2030 mennessä ja siirtyä Microsoftille monopolisoimaan digitaaliseen tatuointiin, johon tulisi kaikki digitaalinen raha.

Se on Microsoftin hanke Id2020.

Heille sinä veronmaksajana tai ihmisenä olet suoraan eläimen asemassa, sillä yhtä paljon he arvostavat tavallista veronmaksajaa kuin jotain teuraseläintä.

Siksi he ovatkin luokitelleet ihmiset kahteen kategoriaan 1.) tuottaviin ja 2.) ei tuottaviin.

Ei tuottavat ovat heille sitä teuraseläimien tasolle laskettua karjaa, josta tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä, koska eläkeläiset ja työttömät he pitävät suursyömärien sarjassa. Siksi he loivat tämän koronakriisin, että nyt päästäisiin näistä yli 7 miljardista maailman ihmisestä eroon viimeistään sillä RNA-rokotteella.

Covid-19 tulee taas siitä, että tämä rokote on ilmeisesti jo luotu vuonna 2019.

Lähde: Iltalehti