http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 16. elokuuta 2020

ShadowGate dokumenttielokuva osui erittäin arkaan paikkaan



Millie Weaver julkaisi juuri Youtubessa tämän SHADOW GATE nimisen dokumenttielokuvan, jossa USA:n tiedustelupalvelulle työskennelleet henkilöt paljastavat Gang Stalking ohjelman ja se osui niin arkaan paikkaan, että Weaver pidätettiin nyt jenkeissä tämän seurauksena.

Mutta koska tuo dokkari pääsi jo läpi, niin se hoiti jo käytännössä homman, että vaikka se nyt poistetaankin Youtubesta näiden CIA:n ja NSA:n hätäisten sensorien toimesta, niin tuota dokumenttielokuvaa ei enää tässä internetin maailmassa onnistusta enää hävittämään, koska siitä on jo nyt riittävän paljon varmuuskopioita.

Nyt jäämme sitten odottamaan, että missä vauhdissa nämä valemedioiden papukaijat (valemedioiden toimittajat) ehtivät reagoida tähän kohuun, koska tuo Joukkovainonta (Gang Stalking) tuodaan myös lähi vuosina kaikkien korville.

CIA ja NSA on käyttänyt tuhottomasti rahaa näihin ohjelmiin, joissa se on vainonnut ympäri maailman ihmisiä ja kutsuu heitä targeteiksi nimikkeellä targetted individuals.

DDR Länsi-Saksassa heillä oli käytössään tämä siellä toiminut Zersetzung yhteisövainontaohjelma. Saksan hallinto ei ole kovinkaan halukas kertomaan siitä, kuinka he ovat jo vuosia sitten ulkoistaneet tämän ohjelmansa myös muihin EU-maihin.

Europol (EU:n Gestapo) taas avusti Saksan tiedusteluviranomaisia pitämällä salaista tietokantaa EU-maiden toisinajattelijoista.