http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 12. elokuuta 2020

Sosiaalisen erityksen 3 hengen karsinat tulossa ulkoilmafestivaalien käyttöön

Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma

Britanniassa, Newcastlessa nähtiin muutama vuorokausi sitten ensimmäisiä kertoja 3 hengen yleisökarsinat, jotka otettiin nyt käyttöön ulkoilmafestivaaleilla.

Näilläkään ei ole tekemistä minkään viruksen ehkäisyn kanssa, vaan niillä on tarkoitus rajoittaa ihmisten sosiaalista verkostoitumista sekä tuhota muusikkojen elintaso, koska jos noi karsinat otetaan pysyvästi käyttöön, niin eihän niille ulkoilmafestareille enää mahdu sama määrä yleisöä kuin ennen. Joten sitten laskee tapahtumatuottajien sekä muun henkilökunnan sekä muusikoiden ja esiintyjien tulot kuin Himasen palkka.

Elävän musiikin kulttuurintuhonta kun on käynnissä, niin nämä 3 hengen karsinat ovat vasta alkusoittoa sille, että joskus parinkymmenen vuoden päästä ne rock musiikin ulkomilmafestivaalit ovat historiaa.

Mutta ihmisten tulisi edelleen käsittää, että jos hallitus alkaa määräämään sinun kaveripiirisi määrän, niin silloin astutaan jo tyrannian ja fasismin puolelle. Koska sinä olet oikeutettu, että oletko Tiinan vai Matin kanssa tekemisissä, ei se oikeasti ole millään tavalla hallinnon asia. 

Mutta hölmöt ihmiset tottelevat, kun hallitus taas kohta haluaisi taas alkaa hiplaamaan sitä tartuntalakia sekä poikkeustilanappia pohjaan, koska eliitti kiihottui jo siitä edellisestä painamiskerrasta.

Kuva

Valveutuneet ihmiset ovat se porukka koko maailmassa, jotka ovat herättäneet jo oman todellisen itsensä ja kykenevät ajattelemaan itsenäisesti. Heidät kuitenkin nähdään eliitin toimesta uhkana ja siks eliitin täytyi jo ottaa järeämmät keinot käyttöön, jotta he saisivat taklattua tämän uuden aikakauden valoisamman tulevaisuuden, mutta eivät he voi näille korkeimmille värähtelyille enää mitään, koska Schumannin resonanssi on paistanut viime aikoina taas melkoisilla yläkierroksilla.

Mutta toki jos omaa värähtelytasoaan haluaa pitää alhaalla, niin alkoholin kittaaminen kyllä pitää värähtelytason alhaalla. Mutta näinä aikoina monet ovat jättäneet jo nuo liemiruoat pois, kuten itsekin tein tänä keväänä. 

Pictures : funny alcoholics | Drunk person turning into a demon ...

Kaikki se mikä ei enää palvele sinun korkeinta itseä, niin nämä eivät enää resonoi. Alkoholi on pelkkä hermomyrkky, joka on kautta aikain ollut eliitin helppo keino hallita alamaisiaan, vaikka itsekin he sen aineen kanssa osin kurlaavat sen adrenokromin lisäksi. 

Ei se tee kuitenkaan poikkeusta onko alkoholisti köyhästä vaiko rikkaamasta tuloluokasta, sillä aivan sama ongelma se silti on.

Mutta jostain jännästä syystä edelleenkään media ei suostu tarttumaan tähän aiheeseen, että mitä alkoholin aiheuttamat ovat ihmiskeholle, kun se myös mahdollistaa negatiivisten entiteettien ankkuroitumisen ihmisen energiakenttään ja tästä tulevat ne ns. viinapirut. Nitä entiteettejä voi myös raskaalla musiikillakin yhdessä alkoholin kanssa vetää puoleensa. Mutta taas toisenlainen esim. klassinen musiikki tekee täysin päinvastaisen vaikutuksen.

Measuring the Value of the Human Soul | FrankBorelli.com

Ihmisten Sielu on kuitenkin se, joka tässä on aina eliittiä kiinnostanut pitää mahdollisimman aisoissa, ettei se pääse tällä planeetalla millään lailla loistamaan tai keulimaan, koska nämä satanistit eivät kestä sitä, että täällä ihmiset alkaisivat ilmentämään omaa luovuuttaan ja nerouttaan. Sillä ei sadistinen psykopaatti kestä nähdä sitä sielusta pursuavaa iloa ja aitoutta sekä luovuutta. 

Koska tällainen toiminta taas puhdistaisi tämän koko saastuneen pallon ja parantaisi sen kokonaisesti, kun Äiti Maa käy tässä edelleen melkoisen kovia aikoja läpi, koska se joutuu suodattamaan tämän kollektiivisen karman pois ja valontyöntekijät joutuvat siinä melkoiseen myllytykseen, koska he joutuvat myös kantamaan tämän planetaarisen sekä kansallisen karman pois lävitseen.

Nämä ajat ovat siksi äärimmäisen haastavia sekä mielenkiintoisia tästä syystä, koska se ns. paska on jo lentänyt sinne kollektiiviseen eliitin tuulettimeen jo niin kovaa, että kyllä sen sieltä moni kyllä jo aistii, että 2020 vuosi toi jo tämän massaheräämisen irti.

Sen sijaan tämä Bilderberg-eliitti ja nämä muut satanistien salaseurat voisivat itsekin alkaa noudattamaan siellä kabinettikerhoissaan näitä 3 henkilön turvavälejä,  sekä lukita itsensä kahden viikon pakkokaranteeniin, kun tulevat noilta tämän maailman tulevia kolletiivisia KORONA kriisejä suunnittelevilta liikematkoiltaan takaisin kotimaihinsa, mutta tiedättekös että nämä karanteenit eivät koske ollenkaan heitä. Karanteenit ovat ainoastaan tarhaeläimille ja ihmisille, koska nämä ovat nyt se seuraavan 5 vuoden ponnahduslauta kohti sitä UUTTA NORMAALIA, jossa sitten he aikovat ottaa rokotetodistuksen ja hallinnon painostuskeinot, että ilman rokotusta et enää pääse takaisin yhteiskunnan jäseneksi.

EU Leaders Agree on $857B for Coronavirus Relief | Voice of ...

Mutta kyllä tämä poliittinen eliitti maskia kuitenkin teatterin vuoksi käyttää jopa siellä EU:n parlamentissa naamallaan. Mutta me valveutuneet ihmiset näemme tuon huonon teatterin läpi. 

Meitä ei pystytä enää vetämään nenästä, koska me olemme heränneet tietoisella mielellämme ja me olemme löytäneet totuuden. Meidän sieluja ette tule tuhoamaan niillä Bill Gatesin tarjoamilla RNA-rokotteilla, koska meidän sielut eivät ole kaupan.

Tiivistetysti nämä seuraavien vuosien eliitin tavoitteet ovat: 

- Saada aikaiseksi Saksan muodostama EU:n liittovaltio 2025 vuodesta eteenpäin

- Tuhota euro täysin ja lavastaa se näyttämään KORONA-kriisin aikaansaannokselta, vaikka tämä oli alusta saakka pankkiirien eliitin juoni ja käsikirjoitus oli myös heillä

- Alkaa painostamaan maailman väestöä kohti UUTTA NORMAALIA, johon et sitten pääsisi ilman tuota älypuhelimeen ladattavaa rokotetodistusta, jolla todistaisit että olet käynyt piikittämässä itseesi näitä RNA-rokotteita ja suostuisit niitä pistämään itseesi useita kertoja. 

Tämän vaikutus on se, että kehosi entsyymit poistavat sielun yhteyden ja altistaa myös käyttäjän A.I. tekoälyn kanssa yhteyteen, koska siinä RNA-rokotteessa on vielä se sellainen nanokokoinen mikrosiru sisällä, johon luonnollisesti radiotaajuuksia käyttävällä mikrosirulla langaton yhteys pääsee 5G verkkoihin asti.

Ei ole enää scifi-elokuva kyseessä, vaan tämä olisi se uusi normaali, jossa itsensä rokottanet kansalaiset alkaisivat muistuttamaan entistäkin enemmän käveleviä ja hiihtäviä zombieita, koska jos sielu yhteys saadaan blokattua, niin silloin sinun yhteytesi omaan korkeimpaan minääsi keventyy, kuten myös psyykelääkkeillä tämä sama efekti saadaan aikaiseksi, jos potilas on niihin saatu koukutettua kuten heroinisti vuosien kokeilukäytön seurauksena. 

Kun nämä koronapiikin tarjoajat ovat näitä samoja huumekauppiaita, jotka myös tuottavat maailman heroiinierät, kokaiinierät, amfetamiinierät. Ei se juuri siitä eroa, että BIG PHARMA pyörii näiden samojen huumeroistojen eliitin käsissä ja nyt sinä olet heille potentiaalista kaupatavaraa, jos uskot tähän KORONAVIRUS uhkaan ja siihen, että tuo rokote voisi sinut jotenkin pelastaa.

We are on the verge of a global transformation. All we need is the ...

Kuten uskovaiset turvautuvat Jeesukseen, niin nämä BIG PHARMA:n roistot ajavat tässä puhdasta voitontavoittelun agendaa, jossa heille tärkeintä ovat myyntitulot. Mutta tämä RNA-rokote ja KORONA, COVID-19 projekti on kuitenkin paljon laajempi ihmiskoe, koska tämä on jo se kriisi, josta liikemies ja eliitin mahtimies David Rockefeller aikanaan mainitsi, että se voisi saada ihmiset jo hyväksymään UUSI MAAILMANJÄRJESTYS.

Mutta jos tajuat, että tällä kriisillä on käsikirjoitus, jonka myös Suomen THL sai YK:lta käteensä, niin mikset mielummin suhtautuisi siihen kuin teatteriesitykseen väliaikoineen.

Koronahysteria on psykologisen sodankäynnin kaikki keinot jo käyttänyt ja kuitenkin Suomen kansalaiset eivät tähän psyop näytelmään ole niin kriittisesti suhtautuneet, kuin vaikkapa Espanja, jossa on fasimilla pitkät juuret niiltä Frankon ajoilta.