http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 3. elokuuta 2020

Maskisuositus ei ole maskipakko Joukkoliikenteessä

Kaupunkiliikenne puhdistuu - HSL ja Stara siirtyvät kokonaan ...

THL:n odotetaan antavan lähipäivinä maskisuosituksen.

SOTE.pomo Timo Aronkytö väittää, että nyt joukkoliikenne laatii järjestyssäännöt sen mukaan ja silloin se käytännössä tarkoittaa, että joukkoliikenteessä on maskipakko, sanoo Aronkytö.

Maskisuositus oli esillä jo aiemmin kesällä, jolloin valtioneuvostosta kerrottiin, että hallitus ei aio tehdä yleistö suositusta maskien käytöstä.

Asia on kuitenkin niin, että mikään maski ei suojaa miltään virukselta, koska näissä maskeissa on niin paljon reikiä, että jokainen virus pääsee niistä läpi.

Mutta mitään koronavirusta ei ole olemassa, koska tämä COVID-19 perustuu vain eksosomeihin, joita ihmisen stressintuotanto tuottaa.

Maskin käyttö sen sijaan vähentää ihmisten happisaturaatiota, joten jos vanhat ihmiset näitä pakotetaan käyttämään, niin heitä alkaa kohta kaatua ja pyörtyillä happivajeeseen kuin sieniä sateella ja siihen tällä pyritäänkin, että ihmiset alistuisivat nyt näiden fasistien edessä ja luovuttaisivat viimeisemmätkin perusoikeutensa valtiolle ja alistuisivat tuon tulevan UUDEN NORMAALIN edessä.

THL ei ole mikään jumalasta seuraava organisaatio määräämään sinun yksilönvapauttasi eikä YK tai Suomen hallitus.

Nämä elitistit haluavat saada aikaiseksi Uuden maailmanjärjestyksen, jossa kaikki yksilönvapaus poistetaan ja valta annetaan tämän maailman rikkaimman eliitin käsiin. Eli nämä seonneet psykopaatit saisivat silloin kaiken vallan itselleen ja voisivat sitten tappaa ne loput 7,1 mijardia tämän planeetan väestöstä, jotka he ovat katsoneet turhiksi ja hyödyttämiksi suursyömäreiksi.

Nämnä elitistit eivät välitä sinun yksilönvapaudestasi pisaraakaan ja ovat valmiita polkemaan sen jo nyt tällä maskisuosituksella maan tasalle, joten minusta meitä Suomalaisia ei kukaan fasisti ala komentamaan ja me emme tottele näitä fasisteja.

Valmiuslaiast luovuttiin jo 16.06.2020, joten sinulla on jälleen yksilönvapautesi käytössä.


Käynnissä on Ihmiskoe

Mutta tässä on kuitenkin kyseessä ihmiskoe osastoa "kuinka meitä käsketään". Että jos hyppäät lampaiden sekaan sinne aitaukseen, niin ei sen lammasaitauksen isäntä ole sinun isäntäsi.

Tässä asiayhteydessä jo olet se yksilö, joka ymmärtää mitä on yksilönvapaus ja mitä tuo yksilönvapautesi on, niin et sinä silloin helposti ala tanssimaan näiden korona showta johtavien fasistien pillin mukaan, koska näet tämän teatterin läpi.

Mutta jos haluat pitä maskia, niin nyt olisi erinomainen tilaisuus piirtää tai printata näitä omia maskeja, joihin sitten joku riittävän napakka teksti "KORONA ON HUIJAUS, TAVOITTEENA ON UUSI MAAILMAJÄRJESTYS" jne. 

Sehän olisi nerokas keino herätellä nämä viimeisimmätkin ihmiset.

Berliinissähän uhitellaan maskipakon tai turvavälien rikkomisesta jopa 500 euron sakolla. Berliinin kaupunginhallitukselta on selvästi rahat loppu.

Ylilääkäri Järvinen torppasi ja aikaisemmin ajatuksen maskipakosta julkisilla paikoilla

Ylilääkäri Asko Järvinen totesi jo Sensuroimattomassa Päivärinnassa tämän vuoden toukokuussa, että julkisille paikoille määrättävä maskipakko ei olisi "se järkevin" oimenpide, eikä maskoja, joista on pulaa kannata uhrata tähän käyttöön.


Keisarilla ei ole edelleenkään niitä vaatteita

Kuitenkin tämä fasistinen maskipakko leikki on täyttä valhetta, koska esimerkiksi ravintoloihin voi mennä edellen ja siellä taas tämä maskipakko ei ole voimassa, joten jos se virus olisi olemassa, niin olisiko sillä viruksella superimmuniteettisuoja, joka tulisi voimaan vasta sen jälkeen kun asiakas astuu sisälle ravintolaan, kun niiden maskien läpi ei voisi juoda kuin korkeintaan sen ohrapirtelön.

Mutta tämän pelotteluun perustuvan virusteatterin täytyy jatkua, koska nuo YK:n psykopaatit niin määräävät, jotka sieltä elitistien norsunluutorneista sanelevat nyt despootteina käskyjä eri maiden hallituksille, jotka taas sitten painostavat ja pakottavat näiden maiden terveysministeriöiden hyppimään tasajalkaa tässä maskishowssa ja orkesteria johtaa YK.

Grimmin sadussa sillä keisarilla ei ollut vaatteita, jonka ympärillä alamaiset palvoivat johtajaansa. Mutta kukaan alamaisista ei uskaltanut sanoa Keisarille, että tällä ei ollut vaatteita.

Nyt tämä käynnissä oleva koronavirus teatteri perustuu vain tuollaisella koronaviruksella pelottelulle, josta ei kuitenkaan ole vieläkään mitään aitoa näyttöä. Eli se on kuin joku haamu joka on nähty kylällä, josta on vain huhuihin perustuvia havantoja.

PETOS PALJASTUU: Covid-19 valheet ja epäjohdonmukaisuudet ...

Mutta sen sijaan tästä koronaviruksesta on kyllä tehty mikroskooppisia tutkimuksia ja havaittu, että se on identtinen eksosomien kanssa, joka on ihmisen stressihormoonituotannon tuottama organismi.


Mutta mennään sitten siihen itse asiaan.

Tässä kuvassa on vähän suurennettu kuva niistä hengitysmaskeista.

Tuossa mikroskooppisen tarkassa kuvassa näkyy nyt joku yksittäinen virus, minkä kokoinen se on.

Huomaat varmaan jo tästä kuvasta, että ihan tuollainen normaali virus läpäisee sen hengityssuojaimen kevyesti, joten silloin varmaan ymmärrät, että näillä maskeilla haetaan kyllä nyt jotain aivan muuta efektiä, kuin että niillä olisi tarkoitus suojata ihmisiä joltain virukselta.

Vuosi sitten poliisi sai jo luvan kasvojen tunnistamiseen ihmisvirrasta ja tämä kasvojentunnistusteknologia oli se turvavälien syy.

Mutta nämä elitistit valehtelivat, että nämä turvavälit johtuisivat tästä koronaviruksesta. Mutta siitä ne eivät johtu, koska turvavälit olisi määrä jäädä pysyvästi voimaan, kuten myös nämä psykopaatit Ric Faucin johdolla ovat ilmoittaneet haluavansa, että myös kättelystä luovutaan pysyvästi tästä eteenpäin.

Sitten vielä aletaan kriminalisoimaan halaamiset sekä ihmisten koskettaminen, niin johan olemme jo lähempänä tuota uutta normaalia, jossa maailmaan olisi tarkoitus sitten alkaa soveltamaan tätä psykopaateilta tuttua kiintymysmallia.

Lopulta sitten YK ilmoittaa, että avioliitto sekä kaikki miehen ja naisen välinen seurustelu sekä sukupuliyhteys on sitten tästä päivästä lähtien kielletty ja osa uutta normaalia. Tuossa vaiheessa sitten se YK AGENDA 21 meni maaliinsa ja nämä idiootit ihmiset vielä suostuivat tanssimaan näiden elitistien pillin mukaan ja luulivat, että he suojautuivat joltain koronavirukselta, vaikka kyseessä oli pelkkä silmänkääntötemppu, joissa näitä hyödyllisiä idiootteja käytettiin hyväksi tämän fasistisen ja tyranniaan tähtäävän Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi.


Lähde: MTV Uutiset