http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 31. elokuuta 2020

Oliko yläkerran voimilla viesti Suomelle ?

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas ja ulkoilma

Viime viikolla Etelä-Suomessa nähtiin melkoinen ukkos show, jona aikana Vantaalla, Tikkurilassa pärähti taivaalle Suomen kartta salamana.

Olikohan se yläkerran voimien viesti Suomen kansalaisille ? 

Meinasikohan tuo sitä, että saisimme vihdoin itsenäisyyden takaisin.

Mielestäni nämä Saksan pankit ovat jo aivan riittävästi ryöstäneet Suomen maata, koska maamme on köyhtynyt jo yli 1700 miljardia euroa tämän EU-jäsenyyden aikana. Että eiköhän olisi jo aika palata takaisin itsenäiseksi valtioksi ja palauttaa markka takaisin.

Jos tästä järjestäisi huutoäänestyksen, niin uskoisin kyllä että tämä euron kriisivaluutta saisi huonomman huutoäänestystuloksen. 

Mutta tässähän on vielä sellainen homma, etteivät nämä nykyiset alaikäiset nuoret edes markkaa muista, koska eivät he vielä olleet syntyneet tänne.

Suomen markka - Wikiwand

Sillä näillä Sibeliuksen seteleillä tämä valtionlaina maksettaisiin takaisin paljon nopeammin, kuin näillä Euroopan Keskuspankin lainaamilla euroilla.

Koska euro on rikollinen valuutta, jonka taustalla on tämä rikollisen pankkimaailman kerma ja nämä sedät eivät enää ole kiinnostuneita rahasta, vaan he haluavat orjuuttaa valtiot ja niiden ihmiset, mitä tässä nyt tämän valepandemia koronan varjolla on käynnissä.

Mutta markka tulee oletko valmis.

Suomi lähtee EU:sta... oletko valmis.

Sillä näiden päättäjien on vihdoin kuunneltava kansan ääntä, eikä enää kumartaa sinne Brysseliin. Sillä tätä maata on jo aivan riittävästi hyväksikäytetty toisten maiden laskujen maksajina.

Lähde: IS