http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 19. elokuuta 2020

Kokoomus ei ole kiinnostunut työpaikkojen lisäämisestä

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on korostanut työllisyysasioita kokoomuksen puolue- ja ryhmäjohdon kesäkokouksessa Jyväskylässä eilen tiistaina ja tänään keskiviikkona.

Kokoomus julkaisi Jyväskylän puoluekokouksensa jälkeen ehdotuksen 100 000 työpaikan lisäämiseksi Suomeen.

Suomessa alkuvuonna selvisi jo, että työpaikkoja oli kadonnut 144 000 pienessä ajassa.

Nyt korona kevään johdosta on yli 200 000 ihmistä tilanteessa, jossa he ovat joko lomautettuja tai menettäneet työpaikkansa.

Joten jos Kokoomus nyt väittää taikovansa Suomeen 100 000 uutta työpaikkaa yhdessä hallituksen kanssa, niin täytyy kyllä ihailla, että millähän hypnologilla heidän puolueensa johto oikein käy, koska jos he ihan itse noihin työllisyystavoitteisiin uskovat, niin silloin täytyy olla jo itsepetoksen mestari.

Mutta kun tuota eri puolueiden kansankusetusta on tässä vuosien varrella katsonut, niin aivan samat valheet siellä on yritetty myydä äänestäjille joka vuosi myös demarienkin puolelta.

Ikävä totuus on, että näiden puolueiden johto on kiinnostunut vain heidän henkilökohtaisista poliittisista hillotolppaviroista, eli palkkioviroista ja aina kun nämä herrat ja rouvat ovat riittävän kauan valehdelleet äänestäjilleen, niin jossain vaiheessa heidän on sitten aika jättää puolueensa ja siirtyä isompien lihapatojen ääreen suuryhtiöiden johdosta, Veikkaukselle ja muihin poliittisten hillotolppien palkkiovirkoihin, jotka ovat palkkio tuosta vuosikausien kansankusettamisesta.

Mutta ei tämä asia korjaannu sillä, että työttömäksi jäänyt katkeroitunut yrittäjä liittyisi vielä Perussuomalaisten äänestäjäksi. Siellä kansaa kusetetaan, mutta eri tavalla. Siellä taas kansan kusettaminen on naamioitu maahanmuuttokriittisen keskustelun alle.

Jos nyt on vähänkään seurannut Suomen hallituksen viimeisen vuoden aikaista tilannetta, niin siellä on tosiaan valtion budjetissa käynyt niin suuri Matti kukkarossa, että valtion velka kasvoi jo yli 130 miljardin euron ja tämä mistä lehdistö salaa vielä on nämä hillittömän suuret sotilasmenot, kun vielä Suomen armeijan laivaston kalustoakin pitäisi alkaa uusimaan Nato kelpoiseksi.

Sota alusten rakennus alkaa vuonna 2022 näillä näkymin ja uuden kaluston olisi määrä valmistua 2028 vuoteen mennessä.

Nämäkin rahat revitään sitten lähi vuosina mm. alentamalla eläkkeitä ja sosiaaliturvaa Kokoomuksen haluamalla tavalla. Tai se on heidän suunnitelma.

Tämä kaikki suunnaton kansallinen köyhdytysohjelma ajaa yhä useampia ihmisiä riippuvaiseksi valtiosta ja tämä rahaeliitti on suorastaan kiihottunut siitä tilanteesta, että me saataisiin vielä jonainpäivänä tänne Suomen sellainen yli 1,5 miljoonan työttömän orjatyöreservi. 

Saksallehan nämä elitistit ovat hyvin kateellisia, koska Saksalla on edelleen käytössään se yli 20 miljoonan työttömän orjatyöreservi, joka on aina hyväksikäytettävissä Saksan talouden manipuloimiseen.

Joten on todella törkeää miten nämä Kokoomuksen kaltaiset pankkiirien ja rahamaailman nuoleskelijat kehtaavat edes puhua työllisyydestä, kun he tarkoittavat tällä vain köyhyyden kasvamista ja sosiaaliturvalla elävää orjatyöreserviä.

Kun se faktahan on, että nämä Suomen työttömät edelleenkään eivät ole syypäitä tähän massatyötömyyteen, jonka syövän ovat kansallisesti aiheuttaneet nämä pankkiirit, jotka puhaltavat pääomaa joka vuosi niin paljon kierrosta, että loppu tase jää aina miinukselle per BKT.

PROPOSED DECLARATION of War against Rothschild Khazarian Mafia ...

Tämä kaikki olisi korjattavissa sillä, että jos alettaisiin pyörittämään tätä yhteiskuntaamme itsehallinnoisella keskuspankilla, mutta nämä Wall Streetin sijoituspankkien omistajarosvot eivät sitä vieläkään tänne salli, kun maamme on näiden jesuiitta käärmeiden panttivankina. Koska nämä loiset luulevat omistavansa meidät ja valtioiden ihmiset myös kaikki. 

Minkäs ihmiskauppiaat nyt ihmisluonnolleen voisivat. 

Heille sinä olet puhdasta kauppatavaraa, jonka sielu myydään halvalla, jos lähdet tuohon heidän rakentamaansa palkkaorjasysteemiin mukaan.

Olli Rehn on nyt huolissaan liiasta säästämisestä ...

Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn oli viime kesäkuussa huolissaan Italian liiallisesta säästämisestä.

Tuossa huomaatte jo suoraan kelle Rehn tekee näitä hommia. Ei hän niitä tee Suomen valtiolle, vaan hän on Sveitsin BIS-pankin lahjoma sellout.

Suomen Pankin johtajan ei enää kuulu hoitaa Suomen asioita, vaan nyt ollaan EU:ssa ja ollaan huolissaan muiden maiden asioista.

Suomen valtio on kuin se jokin rikas papparainen, jonka taskuilta käyvät raha-asiansa pilanneet lapsenlapset ruinaamassa toimintatonnia joka viikko ja kun katsotaan, että mitä se Italian eliitti siellä niillä Suomen veronmaksajien rahoilla oikein elelee, niin Suomen eurot menevät Italian poliittisen eliitin porsasteluun kuten maksullisissa huorissa käymiseen ja huumeiden käyttöön sekä muuhun sikailuun.


Esim. Roomassa vaikuttava P2-loosi on erikoistunut ihmiskauppaan ja huumekauppaan. Heidänkin jetset elämän Suomalainen veronmaksaja kustantaa, koska tämä marxistinen eurostoliitto perustuu tuolle kommunismille, jossa tuon rikkaan eliittirikollisten syndikaatti täytyy pitää tuossa jetset elämässä kiinni ja siksi täällä täytyy olla näitä työssäkäyviä orjia, joiden selkänahasta tuon eliittien herrakerhon sikailuun löydetään aina jostain rahat.

Mutta nyt on maailmantalouteen tullut uusi aika, jossa näiden seuraavien 10 vuoden sisällä Sveitsin talousfoorumissakin on keskusteltu tästä digitaalisen rahajärjestelmän käyttöönotosta.

Suunnitelma toimii Microsoftin kanssa yhteistyössä, koska he työskentelevät jo tämän ID2020 hankkeen parissa, joka olisi jo se ihon sisäinen mikrosiru (pedon merkki 666) ja digitaalinen tatuointi käteen sekä kaikesta käteisestä rahasta luopuminen.