http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 5. elokuuta 2020

Kasvomaskit olivat ennenkin orjilla, nyt niitä yritetään käyttää koko maailman väestön orjuuttamiseen uudelleen


Nämä kasvomaskit eivät suinkaan ole mikään uusi keksintö, vaan jo satoja vuosia sitten mustilla orjilla oli nuo kuonokoppamaskit naamallaan, joilla estettiin ettei orjat pystyneet kommunikoimaan toistensa kanssa.

Nyt tällä maskilla yritetään samaa temppua, mutta nämä elitistit ovat huijanneet että näillä kasvomaskeilla suojauduttaisiin joltain COVID-19 virukselta. Vaikka mitään virusta ei edelleenkään ole olemassa. On kylläkin 5G mastoista tulevaa voimakasta säteilyä, jonka toimesta ne 60 Ghz taajuudet saattavat monissa heikomman immuniteetin ihmisissä aiheuttaa happisaturaation vajausta, mutta hengitysmaski naamalla nämä happisaturaation vajausoireet ovat vieläkin pahempia.

Nyt joillain puolilla maailmaa on jopa kehoitettu ihmisiä pitämään noita hengityssuojaimia naamallaan jopa sukupuoliyhteyden ajan.

Konstit eivät kyllä näiltä pirulaisilta lopu, koska nämä DEEP STATE:n roistot pelaavat nyt viivytystaistelua ja käyvät viimeistä taisteluaan, koska tämä heidän Bayloniansa alkaa jo luuhistumaan, koska nyt näitä kolmannen ulottuvuuden matriiseja ollaan alettu purkamaan ja yllätys yllätys totuus lyödään vasten kasvoja, joten ilmankos nämä Helsingin Sanomien kaltaiset valemediatalot lyyhistyvät kasaan ja niitä ei enää kohta edes Erkkikään suostu ostamaan, koska valheet eivät enää resonoi, eli käy kauppansa.

Nyt nämä sekopäät vallanpitäjät antoivat julkisuuteen "maskisuosituksen" ja ehdottavat että työssäkäyvät ihmiset maksaisivat vielä 100 euroa näistä halvoista ja hyödyttömistä kangasmaskeista kuussa.

AFRICAN & BLACK HISTORY on Twitter: "Slaves who dared to speak up ...

Mutta mennään nyt vaikka sinne mustan orjuuden aikakausille... Näillä mustilla orjilla ei ollut mitään maskisuositusta, vaan heidän oli pakko laittaa nuo kuonokopat päähänsä, koska muuten tuli keppiä.

Maskit olivat siis orjuuden väline.

Ja nämä maskit ovat myös nyt orjuuden väline ja niillä on tarkoitus saada orjuutettua koko planeetta, kun on näillä YK:ta ja WHO:ta johtavilla elitisteillä kuset housussa, koska massaheräämisaalto on jo nyt niin suuri, että he joutuivat ottamaan tänä 2020 vuonna jo tämän Uuden Maailmanjärjestyksen toimintavaiheen käyttöön, jonka salainen ohjeistus ja määräys tuli itse Paavilta ja Vatikaanilta.

Tälläkin hetkellä nämä vaikutusvaltaiset miehet kokoontuvat salaisesti ja pitävät yhteyttä toisiinsa.

He ovat silminnähden raivoissaan ja peloissaan siitä, että koska täällä ei totella ja "KORONAKURI" ei tehoa.

Eihän siinä mikään peräkylän poliisipartio voi yhtään mitään, jos muutaman stadionin kokoinen ihmisporukka ei suostu pistämään noita orjamaskeja päähänsä.

Kun näiden roistojen ainoa keino oli pitää ihmiskunta kurissa oli pelko ja nyt kun sen tilalle tuli rakkaus ja valo, niin nämä energiat ja voimat neutralisoivat nämä tyranniaan ja totalitarismiin tähtäävät valtakeinot ja joutuvat nämä parasiittit lähtemään haneen. 

Että ilmankos Espanjan Kuningas Juan Carlos lähti sinne eräälle saarelle karkuun ja ei häntä siellä kukaan enää suojele, kun häneltä lähti jo syytesuoja pois.

Tämä muukin n. 8500 henkinen pankkiirien ja monikansallisten yhtiöiden super roistojen kerho... Rahaa heillä kyllä on ja sillä ostettua valtaa.

George Soros yksinään sijoittaja kavereidensa kanssa on käytännössä ostanut USA:n kongressiin aina ne kongressimiehet sisään, jotka he sinne haluaa saada. Joten paljon hyödyllisempäähän sinne sitten on saada näitä kongressimiehiä, joilla on näitä kiristykseen alttiita harrastuksia, kuten lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, jotka voidaan sitten filmata salakuvauksella yksityisillä saarilla tai hotelleihin asennetuin salakuvausjärjestelmin.

Mossadilla on vuosikymmenten kokemus tuon sarjan videopajatoiminnasta, jota se harjoitti mm. Jeffrey Epsteinin kanssa.

Mutta jos vielä tuosta Mossadin videopajatoiminnasta kertoisi enemmän, niin se minkälaisia videoita ne siellä ovat tuottaneet, niin yksi äärimmäisen hirveä video genre noissa Dark web materiaalissa on mm. nämä snuff filmit, joissa aina murhataan oikeasti joko ihminen tai lapsi. 

HuMaaBeDiN Instagram posts (photos and videos) - Picuki.com
bant/ - International/Random » Thread #4812130

Hillary Clintonistahan tällainen snuff video on, joka sieltä Demokraattien Anthony Weinerin läppäriltä löytyi ja kansionkin nimi oli osuvasti "henkivakuutusasiakirjat".

Tämä snuff video kiertää kuulemma edelleen darkwebissä.

Epstein Sex Scandal: Flight Logs Show Clinton, Not Trump, More ...

USA:ssa kuitenkin tulee mielenkiintoiset kuukaudet, kun kohta itse Bill Clinton joutuu Epstein näytösoikeudenkäynnissä tuomareiden eteen ja joutuu siellä käheällä äänellä sanomaan kässärissä olevat vuorosanat "I DID NOT FLY TO EPSTEIN'S ISLAND OR LOLITA EXPRESS". Vaikka miehen nimet löytyivät Epsteinin Lolita Express lentoyhtiön asiakaslistoilta.



¨