http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 2. elokuuta 2020

Berliini täyttyi koronavirushuijauksen vastustajista



Berliinin keskusta täyttyi lauantaina koronavirushuijausta vastustavista ihmisistä.

Ihmisten mitta on jo täyttynyt, kun he näkevät jo tämän valheen läpi. Joten kun Berliinin keskustaan pakkautuu yhtäkkiä yli puolimiljoonaa ihmistä vastustamaan tätä tyranniaa, niin aivan varmasti on nämä koronavirushuijaus showta johtavat tahot jo paniikissa, koska viime viikkoina myös lääkäreinä työskentelevät asiantuntijat ovat uskaltaneet paljastaa, että tämä on pelkkä huijaus, jonka tarkoituksena on tuhota nyt maailmantalous sekä viedä ihmisten perusoikeudet pois.

Suomen Terveyden- ja Hyvinvoinninlaitos THL antoi nyt julkisuuteen maskisuosituksen, jota se suosittelee mm. julkisissa liikennevälineissä.

Jos tuollaista maskia alat joka päivä pitämään naamallasi, niin silloin vähennät happitasoasi ja tämä yhdessä 5G säteilyn kanssa ei paranna yhtään kenenkään ihmisen happisaturaatioita.

Mystinen Bilderberg-ryhmä kokoontuu Sveitsissä – Suomesta ...

Tätä koronavirus feikkipandemiaa suunnittelivat Bilderberg kokoukseen osallistujat vuosi sitten.

Bilderberg-ryhmä on tuo elitistien salainen 120 hengen kabinettiryhmä, joka kokoontuu joka vuoden kesäkuu. Mutta tänä vuonna he joutuivat pitämään tauon, koska nyt myös elitistit lupautuivat tuohon kuonokoppateatteriin ja siksi myös EU:n mepeillä sekä muilla virkamiehillä sekä jopa tv:n uutistoimittajilla on nämä NEW WORLD ORDER kuonokopat suulla, koska tätä pelkoteatteria on pidettävä käynnissä.

Tällä hetkellä tuo valkoinen kuonokoppa kenen tahansa ihmisen päässä viestii siitä, että tuo ihminen uskoo tämän kaiken huijauksen, mitä meille uskotellaan että tässä olisi jokin vaarallinen virus leviämässä.

Mutta tällainen koronapelottelun niellyt ihminen ei välttämättä kykene ajattelemaan, että jos tämä olisi oikea ja vaarallinen virus, niin miksi valtiot sitten olisivat sen kustannuksella ryhtyneet riisumaan ihmisten perusoikeuksia ja tuhoamaan pienyrityksiä ? 

Että jos tämä on käynnissä, niin pienyritysten tuhoaminen ja yksilönvapauden eliminointi... Nehän kuuluvat monikansallisten yhtiöiden ja yksityisomisteisten pankkien perusduuniin.

Tämä koko Uusi Maailmanjärjestyshän on tyranninen hanke, jonka motiivina on saada perustettua maailmaan lopulta yksi tyranniassa ja totaalitaarisessa liittovaltiojärjestelmässä toimiva maailmanhallinto, jonka vallassa olisivat vain nämä pahat pankkiirit, jotka vielä palvovat kaikki Saatanaa.

Heillä on tavoite saada sitten pakkokäännytettyä koko silloinen maailma myös tuolla satanistisella uskonnolla ja tuhottua kaikki muut uskonnot sen alta pois.

Eli kyseessä olisi kuin toinen Vatikaanin ristiretki, paitsi tällä kerralla tuo olisi edelleen jesuiittojen johtama operaatio, mutta tuolla kerralla he pakkokäännyttäisivät koko maailmanhallituksen kansat kumartamaan okkultistiselle henkiolento Luciferille.  


Näissä koronatestiajoneuvoissa on muinaiseen egyptiin sijoittuva kuoleman ja muumion jumala Anubis.

Tämä viestii eliitin kierosta huumorintajusta.

Anubis (sanatarkasti Inpu) oli muinaisessa Egyptissä palvottu kuolleiden ja muumioinnin jumala. Anubiksen palvonta keskittyi alun perin Ylä-Egyptiin, jossa häntä palvottiin kuolleiden jumalana, mutta hänestä tuli myöhemmin koko maassa palvottu hautoja suojeleva, hautarituaaleja valvova ja vainajaa suojaava jumala Osiriksen korvattua hänet kuolleiden jumalana.

Anubiksen katsottiin olevan Neftyksen ja Osiriksen poika.[1][2] Myytin mukaan Neftys vietteli Osiriksen juotettuaan hänet humalaan ja sitä seuraava yhdyntä johti Neftyksen raskaaksi tuloon ja Anubiksen syntymään. Joissain myyteissä Neftys naamioituu Isikseksi. Sittemmin Anubis joutui Neftyksen hylkäämäksi, ja tämän kasvatti Neftyksen sisar Isis.[1] Kebekhet oli Anubiksen tytär ja avustaja.

Anubis kuvattiin alkujaan sakaalina ja myöhemmin yleensä sakaalipäisenä miehenä, joka kantaa usein was-sauvaa ja ankh-amulettia.[3] Joskus hänet kuvataan myös joko mustana sakaalina tai Isiksen mukana olevana koirana. Anubiksen symboli oli pylväässä roikkuva, mustavalkoinen härännahka, jossa oli veritahroja. Symbolin merkitystä ei tunneta.


Anubis standing.svg

Anubiksen uskottiin keksineen palsamointitaidon, jotta Osiriksen ruumis saataisiin säilymään tämän kuoleman jälkeen.

Anubiksen tärkeimmät tehtävät olivat vainajan ruumiin palsamoinnin valvominen, suun avaamisen seremonian symbolinen suorittaminen, vainajan suojeleminen demoneilta, vainajan johdattaminen tuonpuoleisessa Osiriksen tuomioistuimen eteen sekä sydämen punnitsemisen valvominen.

Myytin mukaan Anubis tunsi kaikki tiet niin maan päällä kuin tuonpuoleisessakin ja ajoittain hän ilmestyi eläinten hahmossa ohjaamaan eksyneitä.


 Brittiläinen GlaxoSmithKline kehittelee jo näitä koronapiikkejä ja ilmoitti jo toimittavansa niitä EU-maihin 300 miljoonaa kappaletta.


Tämä GlaxoSmithKline yhtiö on se sama rokoteyhtiö, joka toimitti Euroopan unionin maihin 2009-2010 sikainfluenssarokotukset, eli sen pandemrix piikin, jonka yhtenä sivuoireena oli mm. narkolepsia.


Narkolepsia on tauti, jossa ihmiset eivät pysy edes päivässä kunnolla hereillä.


Tulevaisuudessa näitä korona/RNA-rokotteita valmistelevia tahoja saatetaan nähdä aina kansainvälisessä Haagin sotarikosoikeudessa asti, koska tämä II-maailmansodan jälkeinen oikeudenkäyntisarja puhui pakkorokotuksista suoraan sotarikoksina.


Mutta tämä sairaalloinen pakkomielle rokottaa nyt tämä yli 7,1 miljardia ihmistä on yksinkertaisesti sen takia, koska nämä psykopaattisella mielellään toimivat pankkiirieliitin sekopäät haluavat vähennettyä ja harvennettua koko maailmanväestöstä niin paljon ihmisiä, että nämä heidän mielestään suursyöjät saadaan sieltä lähtemään pois.


Suursyöjiä heille edustavat työttömien ja eläkeläisten lisäksi myös pienyrittäjät, joita nämä monikansalliset yhtiöt vihaavat yli kaiken. Koska tämä kapitalistinen tuhovoima, mitä teollistuminen aikaansai ja kiristyvän kilpailun, niin se asetti valtioille yhä suuremman tuhovoiman, joka sitoi valtiot yhä suurempaan velkaan.


Mutta mitä enemmän ihmisiä nämä elitistit saavat riippuvaiseksi valtiollisesta tutkijärjestelmästä, eli Suomessa KELA:sta, niin sitä enemmän he saavat eliminoitua yksityisyrittäjiä pois kilpailemasta näiden monikansallisten jättien kanssa.


Mutta ei nämä jättiläiset tätä leikkiä edes rahasta tee, koska raha ei yksistään merkkaa heille vielä mitään. Mutta siinä vaiheessa kun sillä likaisella Illuminati pätäkällä aletaan ryöstämään valtioilta maata, luonnonvaroja ja ostetaan niiden kongressit ja Suomenkin eduskuntatalo täyteen näitä pankkiireile kumartavia kansanedustajia. Niin siinä vaiheessa peli on jo menetetty, koska nämä pankeille kumartavat valtionjohtajat sekä poliitikot on ostettu eliitille hommiin ja he eivät edusta kuin tämän monikansallisen rikollisen taloussyndikaatin rikollista valtaa.


Mutta jos tätä pankkiirisyndikaatia vertaisi autoon, niin heidän ainoa polttoaineensa tuolle ajoneuvolleen on vain ihmiskunnan pelko.


Mutta jos tuo heidän symbolinen ajoneuvonsa saa tankkiinsa rakkautta sekä uskoa paremmasta tulevaisuudesta, niin silloin tuo heidän ajoneuvonsa hajoaa tielle ja tuo koko heidän UUSI MAAILMAJÄRJESTYS, ja sitä edeltävä UUSI NORMAALI jää toteutumatta kokonaan ja nämä elitistit raivoavat jo nyt sitä, kuinka paljon ihmisiä on herännyt tästä unesta ja uskaltaa lähteä jo ottamaan tätä valtaa takaisin kansalle.


Koska se totuushan on, että me ihmiskuntana olemme paljon vahvempia kuin nämä psykopaatit.


Sinulla ihmisyksilönä on paljon enemmän vaikutusvaltaa kuin näillä rikkailla luusereilla, joska luulevat saavansa koko maailman tuhottua.


Heillä toki on yli 95 prosenttia koko maailman rahoista, mutta sinulla on taas rakkaus, usko sekä toivo ja sillä valuutalla tämä maailma pelastetaan noilta parasiitteilta takaisin meille ihmisille, jotka tulivat alunperinkin pelastamaan tämän planeetan.


Lopulta myös ymmärrät, että tämä hyvän ja pahan voimien taistelu oli pelkkä illuusio, koska ei valossa ja rakkaudessa ollut enää mitään hyvää tai pahaa, koska pimeyden voimat saivat valoa sellaisen annoksen, että ne sulautuivat valoksi.


Mutta koska nyt kyse on pimeyden sekä valon henkivaltojen välisestä taistelusta, johon Luciferilla on oma osansa, niin siksi tämä mittelö on sen verran voimakas vääntö, että nyt sen vaikutukset koko yhteiskuntaan ovat suuret. Joten pienikin asenne kohti parempaa tulevaisuutta auttaa edes vähän tässä Suuressa Suunnitelmassa, jonka avulla tämä planeetta kokee sen tulemisensa osaksi lopulta tätä Valon Galaktista Liittoa ja nämä ihmiskunnan alistajat häviävät tämän taistelun maailman herruudesta.