http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 6. helmikuuta 2017

USA:n demokraattisen salaisen muistion juoni paljastui savustaa Trump vallasta 4:ssä vuodessa


Vähän aikaa sitten Yhdysvalloissa sijaitsevassa Turnberry, Adventurassa järjestettiin demokraattinen salainen tapaaminen, jonne ottivat osaa niin Clintonit kuin muutkin USA:n demokraattisen puolueen edustajat.

Tuolla julkistettiin USA:n demokraattien puolueen salainen muistio, jossa laadittiin salainen neljä vuotinen suunnitelma siitä, että miten Donald Trump saataisiin savustettua vallasta sinä aikana.

Mutta sattumalta tuonne tilaisuuteen oli myös eksynyt paikalle eräs Donald Trumpille uskoutunut toimittaja, joka vuoti tämän salaisen Trumpin-savustussuunitelman julkisuuteen. Eli tämä purki tuon salaisen muistion salauksen.

Tämän jo nyt salaamattoman muistion laati USA:n demokraattisen puolueen David Brock, joka on vielä suursijoittaja George Sorosin lahjoma. Jos nämä lukuisat kulttuurimarxismin aivopesemät feministit kokivat jo Hillary Clintonin häviön tuolla suurella surun ja vihan tunteella, niin vieläkö USA:n demokraattisen puolueen täytyy kokea tätä itkupotkuraivaria uudelleen ? 

Sorosin kaltainen psykopaatti vielä näiden feministi-liikkeidenkin rahoittajana oikein nauttii siitä, jos hän saa näitä äärivasemmistolaisia heittelemään pulloja kohti Goldman Sachsin pankkeja. Sorosilla kun on 24 miljardia ylimääräistä rahaa, jota hän nyt jakelee sinne, jolla uskoo pystyvänsä hajoittamaan myös Euroopan Unionin tuohon pankkiirien tavoittelemaan kaaokseen, jonka nämä pankkiirit haluaisivat päättyvän vielä laajempaan sisällissotaan.

EU:n liitokset natisevat niin kuin Naton ja näillä konnilla on nyt kiire saada se suunnitelma valmiiksi, jolla aikovat hajoittaa ensin EU:n ja sitten luoda kaaoksella tämän fasistisen liittovaltion.

Suomen roolin osalta tässä olisi hyvin tärkeä, että nämä omaa henkilökohtaista etuaan ajavat valtakunnapellet osaisivat siirtyä syrjään näiden itsekkäiden valtapyrkimystensä tieltä ja ajatella nyt tämän koko maan etua, eikä enää tuota rikkaan ja ahneen eliitin etua.


Ranskan tulevien presidentinvaalien ennakkosuoksikki Marine le Pen (kuvassa) uhosi jo, että jos hän voittaa Ranskan tulevat presidentinvaalit, niin hän aikoo luokitella Ranskan maksukyvyttömäksi ja palauttaa Ranskan keskuspankin painamaan jälleen frangeja ilman Euroopan Keskuspankin välistävetäjiä.  

Euron yhteisvaluutan ongelmana on ollut se, että tämä kommunistinen yhteisvaluutta euro on toiminut vain yksityisen Euroopan Keskuspankin sijoitusinstrumenttina köyhdyttäen EU-valtiot velkaannuttamalla, mikä on ollut tämän kaiken pohjimmainen tarkoitus.


Lähteet: http://www.taikaluukku.com/products/trumpin-vastainen-salaliitto/

http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/confidential-49-page-memo-david-brock-shows-plans-attack-trump-including-plans-impeachment-video/

http://yle.fi/uutiset/3-9388259 

http://time.com/4641901/trump-inauguration-david-brock/