http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

CBS:n Pizzagate video katosi Ben Swanin Youtube-tililtäCBS news uutikanavan toimittaja Ben Swan oli vähän aikaa sitten laittanut Pizzagatesta tehdyn videon omalla Youtube-tililleen. Nyt video on poistettu.
Mutta koska Youtube mahdollistaa videoiden lataamisen mm. tämänkin lataayoutube ilmaisen palvelun kautta, niin tämä videopätkä löytyy silti edelleen myös muilta Youtube-tileiltä. Viime joulukuussa kerrottiin kuinka Monica Petersen niminen nainen, joka oli matkustanut aina Haitille asti tutkiakseen Clinton Foundation yhdistyksen epäiltyä lapsikauppaa. Mutta hän kuoli tuolla reissulla hämärissä olosuhteissa.

 Tämän Washingtonissa sijaitsevan pizzerian omistaja James Alefantin Instagram tilillä on hieman kyseenalaisia kuvia.USA:n demokraattisen puolueen John Podestaa kutsui jo toimittaja Andrew Breitbart pedofiiliksi 2011 helmikuussa.

Muutama viikko tuon jälkeen Breitbart kuoli arsenikkimyrkytykseen ja tuon poliittisen murhan toimeksiantajat yrittivät peitellä jälkiä, niin tilasivat vielä CIA:lta tuon Breitbartin ruumiinavauksen tehneen kuolinsyytutkija Michael Cormierin murhan, joka hoidettiin myös myrkyttämällä. 

Nämä poliittisen huipun pedofiilit kuvittelevat olevansa jumalasta seuraavia, joiden liikkeitä ei koskaan kukaan pääse selvittämään. Mutta nämä lapsikaupan sekä pedofilian harrastajat kyllä tiedetään Washington DC:n sisällä, mutta näitä lapsikauppa ja pedofiili-rikollisia suojellaan, koska tähän lapsiseksi-kulttiin kuuluu myös aina Hillary sekä Bill Clinton itse.

Valtaeliitin pedofiili-rengas vaikuttaa myös kansainvälisesti, koska myös monet menneiden vuosien Iso-Britannian pääministerit ovat olleet pedofiileja.