http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 24. helmikuuta 2017

Trump rajoitti valemedioiden kulkulupia Valkoisen Talon lehdistötilaisuuksissa


Useat Obaman hallintokauden mediaedustajat, mukaanlukien New York Times, CNN, Buzzfeed, The Los Angeles Times jne. ovat valittaneet heihin kohdistuvasta lehdistötilaisuuksiin kohdistuvasta kulkulupien heikennyksestä, jonka Trump on heille asettanut. 

Mutta taas Breitbartin ja Washington Timesin toimituksella on tuo oikeus päästä Trumpin lehdistötilaisuuksiin.

Donald Trump pitää näitä edellämainittuja CNN, NEW YORK TIMES medioita valemedioina, jotka ovat kirjoittaneet hänestä paljon ns. lokajournalismia, joilla on ollut vain saada pidettyä Trumpin julkisuuskuva negatiivisena.

Trump on nyt laittanut Valkoisessa Talossa selvät säännöt, kuinka vain tiettyjen medioiden toimittajilla on pääsy vain kutsuvieraille (select incites) näissä tietyissä Valkoisen Talon lehdistötilaisuuksissa.

Vaikka kulttuurimarxistit alkaisivat tässä yhteydessä valittamaan, ettei Trump anna oikeutta valemedian sananvapaudelle. Niin kyse on ennemminkin poliittisten selkäänpuukottajien luottamuspulasta ja jos itse olisit noin vaikutusvaltaisessa asemassa mitä USA:n presidentti, niin et varmasti sallisi sinun poliittisten selkäänpuukottajien tulevan iholle kameroineen ja toimittajineen, joita James Hirvisaarikin kutsui Suomessa agressiiviseksi hyeenalaumaksi, jotka seuraavat näitä poliittisesti grillattuja poliitikkoja perässä kuin hai laivaa.


Lähde: http://www.independent.co.uk/news/world/americas/white-house-blocks-news-outlets-from-media-briefing-a7598641.html

http://www.infowars.com/fake-news-media-outlets-cnn-nyt-buzzfeed-not-invited-to-white-house-presser/