http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 20. helmikuuta 2017

Saako Juncker kenkää Maaliskuussa, koska puhui pienistä vihreistä miehistä ?


Italialaislehti La Repubblica väittää, että heillä on sisäpiirintietoa EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin eroamisesta, jonka olisi määrä tapahtua maaliskuussa poliittisista syistä.

Lehden mukaan EU:n komission tulevaksi johtajaksi on epäilty nousevan Jyrki Kataisen. Onhan hänellä Suomesta pääministerinä kokemusta velkaannuttamisesta, jolloin hänen hallintokaudellaan Suomi velkaantui yli 44 miljardia euroa.

Nyt hän pääsisi hyppäämään suuriin puikkoihin juuri ennen liittovaltiokehityksen alkua ja taistelemaan tuota ajatusvihollistaan Eurooppalaista populismia vastaan.Johtiko Junckerin puheet pienistä vihreistä miehistä hänen eroon?

Viime vuoden kesäkuussa 28.6.2016 Juncker lipsautti Europarlamentin täysistunnossa kohdanneensa pieniä vihreitä miehiä, jotka olivat hänen mukaansa hyvin huolissaan mikäli EU kehittyy liittovaltioksi asti. Hän vielä totesi heidän olevan heitä muiden planeettojen edustajia, jotka seuraavat maan kehitystä sieltä asti.

Tämä ulostulo sai ainakin lukuisat ufo-harrastajat maailmalla villeiksi, koska jos EU:n komission puheenjohtaja kertoi näin avoimesti humanoidien kanssa käydystä dialogista, niin tämä oli jo aika suurenluokan julkitulo tuossa asiassa, jota taas tämä USA:n armeija sekä hallinto ja NASA vieläkin vaikenevat.

Vaikka Juncker tunnetaankin vahvojen aperatiivien käyttäjänä, niin hänet saattoi rohkaista puhumaan tuosta alien kontaktista se, että mies ei ollut tuolloinkaan 28.6.2016 selvinpäin EU:n parlamentissa. Koska hänen tasoisilleen EU:n ylijohdon virkamiehille kännien vetäminen työpäivänä on sallittu, kuten myös Wall Streetin pankkijohto vetää valkoista viivaa jo aamusta, jotta jaksavat painaa pitkää päivää.  

Mutta joka tapauksessa kaikki ufoihin ja varsinkin humanoidi-kontakteihin liittyvät asiakirjat ovat huippusalattuja ja niitä ei edes presidentit näe, vaikka Venäjän presidentillä näihin on myönnetty tiettyjä poikkeusvaltuuksia. 

USA:n sekä Iso-Britannian armeijalla on vielä kokemusta siitä, että mitä on joutua taisteluun vieraiden avaruusrotujen kanssa. Koska tästä syystä Antarktika on ollut demilitarisoitu alue jo pitkään.

Juncker saattoi kuitenkin syyllistyä hyvin suuren luokan salaisuuden rikkomiseen, josta häntä saattaa odottaa nämä potkut EU:n komission puheenjohtajan paikalta, mutta mitä todennäköisimmin näitä hänen poliittisista syistä tapahtuvan syrjään siirtymisen taustoja ei todennäköisesti kerrota lehdissä ollenkaan. Vaan ne todennäköisesti tullaan salaamaan vedoten tuohon hänen orastavaan alkoholiongelmaansa.

Lähteet: https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3674559-italialaislehti-vaittaa-yha-juncker-eroaa-maaliskuussa-katainen-tilalle

http://www.repubblica.it/esteri/2017/02/20/news/ue_rivoluzione_a_bruxelles_il_presidente_juncker_pronto_a_dimettersi-158727432/  

http://www.express.co.uk/news/weird/687350/Did-EU-chief-confirm-aliens-EXIST-Juncker-speaks-of-BREXIT-to-leaders-of-other-planets