http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Suomen ostovoima polkee jo paikallaanSuomen sisäinen ostovoima on polkenut paikallaan, kun kansalaisten palkkataso ei ole parantunut ja indeksikorotukset ovat nostaneet tuotteiden hintoja. Tämä on johtanut siihen, että yhä enemmän pienyrittäjien kauppoja menee konkurssiin sekä yritykset irtisanovat yhä enemmän työntekijöitä, koska yksinkertaisesti rahaa on lähtenyt liikaa kierrosta pois mm. ulkomaisiin veroparatiiseihin, joita nämä suomen rikkaat rahasuvut puhaltavat joka vuosi 8,4 miljoonaa euroa suoraan pois suomen valtionlainoista.

Tätä talouspolitiikkaa eliitti kutsuu kabinettikeskusteluissaan nollakasvuksi, jota ajetaan aivan tietoisesti näissä länsimaissa ja sillä haetaan julkisesti täystyöllisyyttä, vaikka todellisuudessa tällä talouden nollakasvulla haetaan täystyöttömyyttä. Koska nollakasvun olennaisin osa on massatyöttömyyden kasvattaminen.


Suomen talouseliitti haaveilee edelleen, että se saisi tehtyä Suomesta Saksan kaltaisen talousmahdin, jonka sisällä olisi niin paljon työttömiä ilmaistyöorjia, että heidän selkänahastaan voitaisiin repiä tämä Suomenkin tase tuonne 5 % plussalle, mutta ei onnistu. 

Saksassa on nuo 20 000 000 työtöntä, jotka on paikallisten työvoimatoimistojen kautta uhkailtu karenssilla menemään yrityksiin puoli-ilmaiseksi työvoimaksi 1€/tunti palkalla, jonka lisäksi he saavat käteensä vain n. 400 euron sosiaalituet asumistukineen tuohon päälle ja tämäkö on sitä työllisyyden nostamista, jossa ostovoima heikentyy joka vuosi ? 

Keskuspankit voisivat helposti korjata tämänkin EU-maiden lisääntyvän velkatilanteen yksinkertaisesti laskemalla liikkeelle kuluttajille jaettavaa elvytysrahaa, jota pankkiirit itse kutsuvat helikopteri-rahaksi. 

Mutta sen sijaan, että nämä keskuspankit antaisivat sitä talouden elvytysrahaa yksittäisille ihmisille, niin he mielummin antavat sen toisilleen. Koska tässä yksityisten pankkimonopolien maailmassa koko maailman rahajärjestelmä luodaan juuri näissä keskuspankeissa, koska nämä maailman suurimmat valtioiden ryöstäjäsuvut (Rothschild, Rockefeller jne.) ovat kaapanneet tuon pankkimonopolin itselleen jo satoja vuosia sitten.


Yhdysvalloissa Abraham Lincolnilla oli aikanaan otsaa ja rohkeutta lakkauttaa tuo Rothschildien perustama keskuspankki ja hänet lopulta ammuttiin juuri tämän takia, koska hän lakkautti tuon Rothschildien suvun luoman kontrollointilaitoksen, jolla tuo Rothschildien suku ryösti USA:n veronmaksajilta omaisuuksia itselleen.


John F. Kennedyn huhuttiin myös lopulta päätyneen tekemään tämän saman radikaalin ratkaisun, että hän oli jo lakkauttamassa USA:n keskuspankkia sekä siirtämässä USA:n dollaria taas sidotuksi arvometalleihin. Kunnes sitten tämä salaisen maailmanhallinnon konnat juonivat CIA:n sisällä Kennedyn salamurhan.

USA:n sisällissotakin oli aikanaan vain Rothshildien pankkisuvun kosto Amerikalle siitä, että mm. Lincolnilla oli otsaa lakkauttaa tämä Brittiläisen eliitin sinne perustama keskuspankki.


Mikäli Donald Trump nyt ilmoittaisi, että hän lakkauttaa USA:n keskuspankin, niin Jacob de Rothschild (kuvassa) sekä tämä muu pankkimafiasuku sekoaisi alta tunnin sisällä ja olisivat mitä todennäköisimmin heti sen jälkeen taas lähettämässä CIA:n tarkka-ampujat Trumpin perään. 


Tai no itseasiassa tätä Kennedymäistä salamurhaa väläytteli jo viime vuoden marraskuussa Amerikkalainen Packet Sled -yhtiön toimitusjohtaja Matt Harrigan (kuvassa), mikä olisi jo USA:n laissa vähintäänkin sarjassamme laiton uhkaus.


Jo viimeisen kahden vuoden sisällä tämä rikollisten monikansallisten yhtiöiden sekä yksityisten pankkien rikollinen monopoli on jo menettänyt hallinnan tämän planeetan hallinnasta ja näille vallanhimoisille psykopaateille se ottaa todella koville.

George Sorosin johdolla rahoitetut kansannousut ovat pyörineet maailmalla ja Soros on rahoittanut USA:ssa myös tätä Black Lives Matters tummaihoisten väestön vihaliikettä (hate groups). Sorosin kaltainen psykopaatti nauraa aina matkalla pankkiin mitä enemmän se saa näille äärivasemmistolaisille sekä tummaihoisille riehujille maksettua näitä pullojenheittokisoja pitkin Amerikkaa ja kyllähän sillä Sorosin 24 000 000 000 dollarin kassalla näitä pullonheittokisoja kyllä pystyy järjestämään vaikka vuoden kaikkina päivinä.

Trilateraalisen Komission ja Kolmensadan Komitean ajatushautomot taas ovat suunnitelleet viime aikoina Eurooppaan jo tätä ISIS-solujen organisoitua hyökkäystä, että missä vaiheessa he päästäisivät tämän 2015 vuonna turvapaikan hakijoiden joukossa solutetun pedon irti.

Tätä ISIS-invaasiota sitten tämä rikollisen maailmanhallinnon eliitti yrittäisi käyttää tekosyynä ensin EU:n hajoittamiseksi tuolla kriisi tilalla, jonka jälkeen sitten nämä konnat alkaisivat jo pikaisesti määräämään näitä kaaostilaan ajettuja EU-maita liittymään tähän Saksan perustamaan ja luomaan liittovaltioon, joka on tämä Natsi-Saksan alullepanema projekti heidän neljännestä valtakunnasta.

Tällekin liittovaltiolle on 300 komitea suunnitellut aivan omansa aikataulun ja todennäköisesti tämä EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin möläyttämä 2017 toukokuu oli vain pelkkää harhautusta, koska Suomessahan olisi vielä tarkoitus järjestää tämä ennnalta suunniteltu populistinen EU-ero äänestys, jolla annettaisiin Brexitmäinen tunnelma Suomen erosta EU:sta. 

Mutta tuon taustalla nämä Suomen rikkaat fasistisuvut sopivat jo jälleen Saksalaisten kenraalien kesken, että Suomi liittyy ensimmäisten joukossa taas tuonne Saksan liittovaltioon ja tämä Suomen itsenäisyys lakkautettaisiin tälläkin kerralla, kuten se oli suunnitelmana lakkauttaa myös silloin miltei 100 vuotta sitten 1917-1918.

Joten onko nämä rikkaat fasistisuvut sitten teidän mielestänne isänmaallisia, jotka ajattelevat Suomen etua ? 

Ei he eivät ole isänmaallisia, vaan he ovat rahanmaallisia ja ajattelevat vain köyhältä kansalta veroina riistetyn raha etua ja Saksan kaltainen talousmahti mahdollistaisi heille heidän mielestä paljon paremman keinon riistää tuota rahaa eteenkin työtätekevien työttömien kustannuksella ja maksimoida voitot näiden rahanahneiden fasistisukujen taskuihin.

Fasismi on kuitenkin parantumaton sairaus, jonka voisi parantaa mm. rakkaudella, jota harvoin fasistien sydämestä löytyy. Koska he ovat peittäneet sen tällä suunnattomalla vihalla ja pelolla sisältään. Tästä syystä fasistit rakastavat mm. sotaa yli kaiken ja fanittavat mielipuolisesti mm. Natsi-Saksan kaltaisten kolmannen valtakunnan natsijohtajia sekä Saksalaisia natsiuniformuja jopa nahkafetisseihin yltävillä perversioilla. 

Tällainen toiminta voitaisiin helposti luokitella jo pelkästään terveydenhoitoalalla fasistiseksi pakkoneuroosiksi, joka on saanut joskus alkunsa ja aktivoitunut usein jo lapsuudessa.

Mutta saahan sitä puolustusministerilläkin olla Natsien fantasiat, jos hän pitää ne vain omassa päässään, mutta mikäli vähänkään katsomme tämän nykyisen hallinnossa toimivien valtionvirkamiesten ajatuksenjuoksua, niin Natsi-Saksaa ylistäviä oikeistolaisia kun on tunkenut vielä valtioneuvostoon itsensä, niin silloin tämän maan tulevaisuus on suorasti uhattuna. 

Koska nämä Natseja ihannoivat valtionpäämiehet tekevät tulevaisuudessa kaikkensa, jotta Suomen itsenäisyys voitaisiin lakkauttaa ja siirtää jälleen Saksan tulevan liittovaltion natsihallinnon osaksi. Jonka jälkeen Saksa alkaa jälleen kasaamaan tuollaisen samanlaisen yhtenäisen armeijan, kuin se teki myös tuolloin 1930-luvulla.

Seppo Rätykin uskalsi sen sanoa 90-luvulla suoraan kuinka "Saksa on paska maa".

Saksa on aina ollut näille muutamille Suomen rikkaille fasistisuvuille aina hyvin erityisen rakas ja heidän arvomaailmassa natsit arvostetaan korkealle. Tämän vuoksi myös Helsingin-Sanomien suuromistaja Aatos Erkkohan rakasti mm. Saksalaista marssimusiikkia, jota hänellä oli tapanaan kuunella kotonaan. Natsien marssitko pitäisi soida vielä tulevaisuudessa myös Suomessa ?  


Lähde: http://yle.fi/uutiset/3-9447152

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/06/puolan-ulkoministeri-vuoti-eu-fasistien.html