http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 14. helmikuuta 2017

Suomen hallitus aikoo pidentää työajan 12 tuntiin


Suomen hallitus aikoo pidentää työajan nykyisestä 8 tunnista 12 tuntiin tulevaisuudessa. Sunnuntailisät pois ja eliitille lisää tulonsiirtoja köyhiltä työläisiltä

Hallituksen työaikalain uudistamiseen kuuluu myös nykyisten sunnuntailisien poistaminen, joka  toimisi automaattisena tulonsiirtona rikkaille yrittäjille.

Viikottaista työaikaa ollaan nostamassa jo 48 tuntiin, joka tulisi olemaan direktiivin uusi yläraja.

Vajaat 90 prosenttia työmarkkinoista on vielä työehtosopimuksen piirissä. Euroopan komission pyrkii tulevaisuudessa tekemään kaikkensa, jotta se saisi heikennettyä työmarkkinoiden työehtosopimuksia, mikä tulisi lisäämään kroonista köyhyyttä EU-maissa.

Itseasiassa Saksan johtaman liittovaltion perustaksi muodostuisi Saksan nykyisten työttömien työvoiman pakkotyövoima, joita saksassa on nykyään n. 20 miljoonaa.

Natsi-Saksassa oli pakkotyöläisillä tämä saksalainen fraasi ARBEIT MACHT FREI, jonka väitettiin tarkoittavan sitä kuinka työ vapauttaa. Mutta tuolla todellisuudessa tarkoitettiin sitä kuinka työ vangitsee mielen vapaista ajatuksista.

Kun tämä itseasiassa on koko maailmanlaajuisen palkkaorjuuden alle peittyvä salaisuus. Mutta palkkaorjat eivät valita, koska saavat tuolla orjatyöllään juuri riittävästi leipää ja television, jolla heidän mielensä pidetään tuossa hyvinvointivaltion kollektiivisessa valveunessa. 
Lähde: http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000005086531.html