http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 2. helmikuuta 2017

SUPO esti Johan Bäckmania ostamasta Tamperelaista LOVE FM radiokanavaa


Kohudosentti Johan Bäckman osti äskettäin Tamperelaisesta LOVE FM nimisestä FM-taajuuksilla kuuluvasta radioasemasta 95 % osake-enemmistön.

Love FM Oy on Trammel Brady Ford III nimisen yksityishenkilön omistama yhtiö.

Tämä kyseinen LOVE FM:n radiokanava (Nokia 95,5 Mhz) aloitti toimintansa kesällä 2016, ja sen toimilupa on voimassa vuoteen 2019 asti.

Kanava lähettää mm. venäläisten uutistoimistojen sisältöä. Ylen mukaan siellä käsitellään mm. Ukrainan separatistialueiden niemimaan tilannetta sekä Venäjän sisä- ja ulkopolitiikkaa.


Bäckmanin siirto säikäytti valtioneuvoston


Bäckmanin siirto säikäytti valtioneuvoston ja tästä liikenne- ja viestintäministeriö teetti pikaisesti suojelupoliisilla (SUPO) turvallisuusselvityksen ja SUPO tuli siihen päätökseen, että Bäckmanilla ei ole oikeutta aloittaa radiotoimintaa suomessa, koska tämä olisi Suomeeen kohdistunut turvallisuusuhka.


Johan Bäckman tunnetaan aiemmin mm. Venäjän ja Suomen välisestä lapsikaappaus kohusta, jolloin hän vuoti Anton- pojan tapauksen venäjän medialle. 

Kyseessä oli lapsen huoltajuuskiista, joka äityi lopulta lapsikaappaukseksi, kun suomalainen diplomaatti kuljetti 6-vuotiaan Anton pojan salaa autonsa takakontissa suomeen.Vuonna 2014 Bäckman esiintyi
Jari Sarasvuo Showssa ja kertoi Ukrainan kriisin salatut taustat. Tämä sai suomen fasisti-suvut paniikkiin ja tuon esiintymisen jälkeen koko Sarasvuon ohjelma vedettiin ulos kesken kauden.Suomen korruptoitunut valtionhallinto on alkanut käyttää uutta nimitystä näiden poliittisten toisinajattelijoiden kohdalla, koska heidän vapaa-ajattelunsa nähdään maan sisäistä turvallisuutta uhkaavaksi tekijäksi. Joten tätä on nyt jo vuosia sitten alettu kutsumaan hybridi-uhkaksi.


Mutta todellisuudessa tämä hybridiuhka on valtioneuvoston herrojen oman pään sisällä, koska he kärsivät myös sellaisesta sairaudesta kuin russofobia.


Näitä Venäjän armeijan pieniä vihreitä miehiä heistä näkee aina puolustusministerikin jokapaikassa ja siitä ei vielä tiedetä, että kuka tätä Venäjän pelkoa siellä lietsoo. Että onko CIA:n agentit harrastaneet samaa pelon lietsontaa, jota he toteuttivat myös ennen Jugoslavian sotaa, levittäen hallinnon sisällä pelkoa poliittisten vihollisten toimista.


Oli niin tai näin, niin suomen korruptoituneen hallinnon sisällä russofobian sairaus on vain pahentunut entisestään, kun hallitus joutui jo muutama päivä sitten uuden poliittisen kohun keskiöön.Venäjän kaksoiskansalaisia on syrjitty jo pitkään hallituksen virallisella mandaatilla

Suomen ulkoministeriö oli juuri äskettäin evännyt kaksoiskansalaiselta viran, koska hakijalla oli kaksoiskansalaisuus.


Tästä syntyi sitten poliittinen kohu, joka sai alkunsa Ylen uutisesta. Sitten suivaantui puolustusministeri Jussi Niinistö
Kaikki tämä saa näyttämään koko Suomen hallinnon kuin joltain sirkukselta, jossa ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Olihan eduskuntatalonkin kohdalla vielä vuonna 1908 sirkusteltta, mutta nyt sirkusteltta jäi pois, mutta pellet jäivät.


Lähteet: http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005071410.html

http://yle.fi/uutiset/3-9437985