http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 21. helmikuuta 2017

NASA pitää tänään tiedeuskovaisten harhautustilaisuuden klo 20.00


Yhdysvaltain avaruushallinto NASA pitää keskiviikkona 22.02.2017 klo 20.00 Suomen aikaa tiedotustilaisuuden.

NASA väittää että tilaisuus liittyisi löydökseen, joka on löydetty nyt aurinkokuntamme ulkopuolelta.

Tilaisuudessa väitetään julkistettavan uusi eksoplaneetta, jonka nyt NASA väittää löytäneensä. Mutta tehostaakseen tiedeuskovaisiin suunnattua propagandaa tilaisuudessa tullaan vielä kertomaan kuinka tältä uudelta eksoplaneetalta on löydetty vettä.


Tämän kaltainen journalismi on yhtä hyödytöntä, kuin julistaisi USA:n presidentti Donald Trumpin Valkoisen Talon miesten käymälästä löytyneen vettä.

Mutta koska tylsät uutiset kelpaavat tylsille ihmisille, niin näillä saadaan aikaan sama efekti jne. 

Yhdysvaltain avaruushallinto N.A.S.A. on virastona yhtä luotettava kuin Suomen kokoomuksen ja Kepun pääministerit, jotka kertovat aina päinvastaista mitä todellisuudessa tarkoittavat. Koska korruptoituneen eliitin retoriikka hyödyntää tuota langenneille Illuminaatteille ominaista peilikuvamaista käyttäytymistä, jossa he valehtelevat lähes jokaisen asian jota todellisesti tarkoittavat.


NASA:n tarkoitus olisi etsiä maan ulkopuolista elämää, mutta tämä avaruushallinto onkin koko ajan vain esittänyt etsivänsä sitä, koska NASA:lla ei riittäisi edes USA:n hallinnon armeijan sisällä salatut turvaluokitukset maan ulkopuolisen älyn ja lukuisten humanoidirotujen kontaktien paljastuksiin. Koska USA:n armeijalla jo pelkästään on hyvin huippusalaiset listat kaikista avaruusroduista, jotka on luokiteltu USA:n hallintoa kohtaan vihamielisiin ja yhteistyöllisiin rotuihin.


Vihamieliset rodut ollaan niputettu näihin samankaltaisiin listoihin, joina USA:n hallinto pitää mm. Pohjois-Koreaa nimittämällä heitä pahan akselin valtioiksi. Vaikka tällä pahan akselilla kuvaillaan Pohjois-Korean hallintoa liian sitkeäksi sen suhteen, etteivät he salli perustettavan Pohjois-Koreaan Rothschildien sinne ehdottamaa keskuspankkia.

Mutta sen sijaan eksopoliittisesti ei olla vielä kuultu siitä, että olisiko Rothschildien pankkisuku saanut vielä yhtään keskuspankkiaan perustettua vaikka Jupiteriin. Heidän sukunsa valta kun ei vielä ulotu valon galaktisen liiton asteille.

Mutta mikäli USA:n armeija saisi samat alukset mitä palloliittoumalla, niin Jenkit olisivat jo ajat sitten julistaneet "Tähtien Sodan" näitä valon puolen avaruusrotuja vastaan, joita he nimittäisivät juuri näiksi pahan akselin avaruusroduiksi. Vaikka tilanne on juuri päinvastoin, koska USA:n hallinto sekä avaruushallinto NASA kuuluvat pimeyden puolelle ja edustavat langenneen henkiolento Luciferin kirouksen henkivaltoja.
  
Luciferin edessä langenneet Illuminaatit eivät uskalla kertoa totuutta tämän Tellus-planeetan ihmisille näistä muista avaruusroduista, koska he pelkäävät että se totuus tulee julki, että näitä avaruusrotuja on myös palloliittouma, joka on meidän maailman salaisen valtaeliitin alistamien ihmisten puolella. 

Mutta koska palloliittouma ei kuitenkaan saa tehdä tänne invaasiota, niin meidät on siksi jätetty tänne selvittämään keskenämme välit ja tiettyyn rajaan asti palloliittoumalla on oikeus mm. puuttua maan armeijoiden ydinaseiden käyttöön. Koska niillä voisi pahimmillaan tuhota koko planeetan ja sitä ei sallita. 


Armeijan sotakoneisto (Military Industrial Complex) pyörii silti edelleen ja myös Suomi pakotetaan ostamaan kymmenillä miljardeilla vuosi lisää aseita, joita se ei kuitenkaan ole vieläkään tarvinnut. Joten mikä ihmeen ruutitehdas tämänkin valtion kuuluisi olla tämän kaiken muun valtionsekoilun keskellä. 

Rothschildien suvulle vain sodat ovat rauhaa, jolla taataan näille psykopaateille maailman vauraimman suvun monopoliasema.

He ovat myös ryöstäneet täysin tarkoituksella nuo yli 500 000 kuutiometriä kultaa ja piilottaneet sen sellaisiin paikkoihin, ettei niitä sieltä Erkkikään löydä. Jolla he pitävät maailman kultakannan kysynnän sillä tasolla, että nämä maailman 13 rikkainta illujen verisukua voisi keinotella kokonaisia valtioita harjoittaen samalla maailman monopoliasemassa mm. huume/lääke sekä asekauppaa (aseiden salakuljetus sotiviin maihin).

NASA ei mitä todennäköisimmin julkista tänäänkään sitä, että kuinka maapallon ulkopuolella on paljonkin älykkäämpää elämää kuin täällä apinalaumojen tasolla vaikuttavalla Tellus-planeetalla.

Se ei sitä senkään vuoksi kerro, koska ufo-asiat on luokiteltu maailmassa mielenohjelmoinnin lisäksi kaikista salatuimmaksi asiaksi ja näihin tietoihin on pääsy vain heillä joiden älykkyysosamäärä on tarpeeksi suuri sekä heillä, joiden armeijan turvaluokitus ylittää sen tason, että heillä on oikeus päästä näkemään näitä dokumentteja.

Mutta ihmismieli on ohjelmoitu jännästi juuri sellaiseksi, että joukkojen mielenhallinta on tehty näille valemedioille (Helsingin-Sanomat, YLE, Iltasanomat, CNN, Iltalehti jne.) hyvin helpoksi. Koska aivan yhtä hyvin nuo Hasbara-Talmudistit voisivat Israelissa luoda uutisen, että satojen sikojen parvi lensi Washington DC:ssä. Niin mikäli tämä vaan riittävän hyvin uutisoitaisiin CNN:n valemediaa myöten, niin kyllä sekin uutinen saataisiin myytyä valheena läpi maailman ja nämä lukuisat teleprompterien edessä älykkyytensä CIA:lle myyneet toimittajat joutuisivat lukemaan nämäkin heille käsikirjoitetut valeuutiset livenä.

Nasaan ei kuitenkaan voi vieläkään luottaa, koska tämä avaruushallinto on erikoistunut vain enää CIA:n sinne syöttämiin disinformaatio ja cointelpro luokan uutishuijauksiin, joiden tarkoituksena tässä tänään klo 20.00 järjestettävässä tiedotustilaisuudessa on todennäköisesti vielä saada käännettyä suurten massojen huomio pois tästä käynnissä olevasta pedofiili tutkinnasta, jonka keskiössä USA:n demokraattisen puolueen julkkispedofiili John Podesta on.

Mutta iso paska ravistellaan alas tulevina kuukausina ja sen joukossa tulee olemaan myös Podestan veljekset sekä tämä muu Jenkkien valtapiireissä vaikuttava poliitikkojen, lakimiesten, näyttelijöiden ja muiden pedofiiliverkosto. 

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702202200073996_ul.shtml