http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 16. helmikuuta 2017

SUOMI ENSIN -liikkeellä käynnissä 24/7 mielenosoitus Helsingin keskustassa


SUOMI ENSIN -liikkeellä on ollut viimeisen viikon ajan käynnissä 24/7 mielenosoitus, jonka lisäksi Helsingin keskustaan lasipalatsin lähelle on pystytetty vielä telttaleiri.Paikalta on lähetetty useita live-lähetyksiä Youtubeen ja vaikka Kiasman vieressä on ollut maastakarkoituksen saaneiden ulkomaalaisten protestileiri, niin silti tunnelma on kuulemma sujunut ilman sen suurempia järjestyshäiriöitä.Mutta kuitenkin tämä SUOMI ENSIN -leirin 24/7 periaatteella toteutettu mielenosoitus on hyvin mielenkiintoinen, koska tasan 7 vuotta sitten eduskuntatalon edessä järjesti muuan Marko Sihvonen yksin aloittamansa nälkälakon sekä mielenosoituksen, jolla hän protestoi Suomen pohjavesialueiden myyntiä sekä korruptoitunutta hallintoa vastaan. Sihvosen persoona sekä hänen luontainen karismansa oli tuon mielenosoituksen aikana niin vahva, että sitä pelästyttiin aina eduskunnassa asti. Siitä on vielä epäselvyyksiä, että oliko se Kokoomus vai RKP, joka antoi lopulta laittoman käskyn kävellä sananvapauden ja kokoontumislain ylitse.Sihvonenhan yritettiin vaientaa poliisin toimesta muiluttamalla, kun hän oli vasta muutaman päivän ehtinyt pitää tuota yhden miehen mielenosoitustaan. Mutta Marko ei luovuttanut, vaan siinä vaiheessa kun paikalle alkoi tulla tukimielenosoittajia, niin koko homma alkoi laajenemaan.

Muistan nuo ajat sen vuoksi, koska otin itse myös sinne osaa suurinpiirtein tasan 7 vuotta sitten ja lopulta tuo koko Sihvosen tukimielenosoittajien tukiryhmä tai yhdessä aikaan sen, että lopulta Helsingin kaupunginhallinnon sisällä ja SUPO:lla painettiin paniikkinappulaa ja vedottiin siihen, että majoittuminen olisi kiellettyä julkisella alueella. Vaikka Sihvonen oli saanut Helsingin kaupungin poliisilaitokselta sekä Helsingin kaupungilta luvan 1-100 asuntovaunun oleskeluun.

Nyt tällä hetkellä on kuulunut huhuja, että tällä Helsingin kaupungin korruptoituneella ylijohdolla olisi taas mennyt paskat housuun ja siellä on jo painettu paniikki nappulaa, koska SUOMI ENSIN -liikkeen Youtube lähetyksiä on seurannut jopa miltei 1000 silmäparia suorana. Joten tämänkaltainen Suomen kansalaisten verkostoituminen pitää silloin estää NATO:nkin hybridiuhkan edessä. 

Joten sitten nähdään taas lopulta samankaltainen poliisin fasismishow, joka nähtiin myös Marko Sihvosen mielenosoituksen lakkauttmisessa, jossa Suomen korruptoitunut eliitti turvautui aina Karhu-ryhmään kuuluviin poliiseihin. Joilla sitten käveltiin tämän Suomen laissa kuuluvan julkisen kokoontumislain sekä mielipiteenilmaisulain ylitse. 

Suomen korruptoitunut hallinto toimii silloin fasismin keinoilla, jolloin se ei enää aja Suomen kansalaisten oikeuksia. Koska fasistisessa valtiomallissa valtio toimii yhdessä suuryritysten intressien mukaan ja jotain monikansallisia yhtiöitä ei ole koskaan kiinnostanut yksittäisten ihmisten sananvapaus.

Mikäli nyt tällä hetkellä koet, että on aika verkostoitua Suomen itsenäisyyden ja EU-eron suhteen, niin tämä Helsingin keskustassa vielä toistaiseksi pystyssä oleva telttaleiri ja sen koossa pysyvä voima on nyt tämän saman 7 vuotta vanhan syklin jatkumo. Joten nyt nämä lukuisat sohvaperuna-aktivistitkin voivat ilmaantua itse paikalle ja saada sanansa kuuluviin. Koska yhdessä joukkovoimana tätä Suomen kansaa ei mikään fasistinen RKP, Kokoomus, Kepu tai muut konnat tule alistamaan minkään Saksan fasistisen liittovaltion ylivallan alle.

Suomi tulee olemaan itsenäinen, mitä se oli myös 1918 ja tätä maata ei myydä noiden Rothschildien pankkisuvun käärmeiden haltuun.

Markka tulee takaisin muutaman vuoden päästä ja Suomi eroaa EU:sta muutaman vuoden päästä, jonka jälkeen nämä rikkaat fasistisuvut jäävät taas nuolemaan haavojaan. Ja jos heitä ei tämä itsenäinen Suomi nappaa, niin he voivat silloin myydä ökylinnansa/talonsa ja muuttaa sinne Saksaan ja pysyä siellä.

Suomesta he eivät tule tekemään mitään 1930-luvun orjataloutta, jossa ilman sosiaaliturvaa elävien piikojen ja talonpoikien työpanosta alkaisi taas tämä uusi herrasväki käyttämään orjatyövoiman avulla voittojensa maksimoimiseksi. 

Ihminen ei ole koskaan ollut mikään hevoseen verrattava kone, joten näiden kapitalistien olisi tässä kohtaa syytä jo hieman tutkiskella itseään ja katsoa peiliin, koska elämme jo teknistyvällä 2010-luvulla.


Joten tehkää muutos, koska sinä olet Suomi. Sinä olet suomalainen ja sinä voit muuttaa suomalaisuutta olemalla oma itsesi.

Suomi ei tarvitse enää mitään laumaihmisiä, joita ohjaillaan ja holhotaan tuolta kuin jollain lapiolla hiekkaa.

Vaikka Suomen kansa onkin vanha Tsaarikansa, niin tämän jo liian pitkään alistetun kansan on nyt aika lopettaa tuo junttikulttuurin sisälle rakennettu uhri-minä ja alkaa ajattelemaan omilla aivoillaan.

Television tarkoitus on ollut vain saada ulkoistettua ne ajatukset itsenne ulkopuolelle, jotta pysyisitte tuossa valveunessa, jonka ympärille tämä Suomenkin hyvinvointivaltio perustui.

Mutta herättämällä tuon oman valveunenne tietoisen mielen, niin tämän jälkeen totuus tekee teidät vapaaksi.

Muutos tapahtui jo ja se tapahtui teidän mielessänne, koska te olette ja tuo olemisen tila on tuo uusi todellisuus, jonka sisälle perustuu kaikki läsnäolevaan hetkeen perustuva todellisuus.

Tämä on se suurin salaisuus, jota nämä kautta maailman kulisseissa piilotetut valtatahot ovat halunneet pitää salassa, koska ilman tätä suurten ihmisjoukkojen valveunta ei tätäkään valheellista todellisuutta olisi pystytty ylläpitämään pystyssä. Koska se on perustunut vain sille, että tämä vallassa oleva eliitti saisi pidettyä vallan itsellään.

Vaikka tämä Tellus onkin elämänkokeiluplaneetta, niin silti tällä planeetalla ei ole mitään kirjaan kirjoitettuja sääntöjä siitä, että kuka saisi ajatella mm. omilla aivoillaan. Sillä tämä vihapuhe lainsäädäntö syntyi siitä, kun mm. CIA sekä lukuisat muut tiedustelupalvelut huomasivat, että tämän maailman väestön keskuudessa alkoi vaikuttamaan suuri joukko poikkeuksellista älykkäämpiä yksilöitä, joiden toiminta alkoi myös domino-efektin laitta herättämään myös muita. 

Tästä NATO kehitti sitten tuon oman uhka-arvionsa tästä valvetietoisuuden kasvusta, jonka se nimesi hybridiuhkaksi. 

Hybridiuhka on siis eliitin pelkoa siitä, että he menettäisivät poliittisen sekä taloudellisen valtansa, kun suuri joukko ihmisiä herää tuolla tietoisella mielellään, eikä heitä voi sen jälkeen enää valtiot komennella tai holhota.

Suomeenhan on vielä nousemassa uusi hubridikeskus, jota Suomen armeija tulee johtamaan. Joten onkohan tämä hybridiuhkien torjunta sitä, että toisinajattelijoiden internet-yhteys katkaistaan Julian Assangen tavoin ? 

Voisiko Suomi olla niin sikamainen maa, että näyttäisi tuollaista sananvapauden polkemisen esimerkkiä maailmalle, miten toisinajattelijoiden suut ja ajatukset tukitaan Naton hybridiuhkien torjunnalla. Ollaanhan täällä jo aiemminkin laitettu ihmisiä mm. pakkohoitoon poliittisista syistä ja yritetty vaientaa heidät uskottelemalla heille, että he olisivat mm. paranoidisia. Vaikka tämä kaikki kuitenkin tapahtuu koko ajan.

Suomi on maailmassa vielä kaikkein älykkäin kansa mitä tästä maailmasta löytyy, joten eipä ole ihme että miksi Natoakin kiinnostaa tämä pieni Suomi.

Suomen kansan yhteinen älykkyysosamäärä on yli 104 ja sille ei edes Kiina pärjää, joten jos nyt tätä Suomen DNA-perimälinjaa hieman saataisiin Afrikkalaistenkin toimesta sekoitettua rodunjalostuksella, niin sillä nämä Jorma Ollilan kaltaiset elitistit toivoisivat saavan tämän maailman älykkäimmän kansan geenit paljon tyhmemmiksi, jota olisi sitten tämän psykopaattien eliitin helpompi hallita.

Illuminaatit, Vatikaani, CIA, sekä nämä muut salaseurat, jotka tässä maailmassa ovat jo aikoja sitten kaapanneet lähes kaiken poliittisen, taloudellisen sekä älyllisen vallan itselleen eivät voi sietää sitä, että jos jonkin valtion sisällä alkaa yksittäisten hyvin älykkäiden ihmisten joukko muuttaa näiden valtioiden sivistystasoa. 

Normaalisti nämä valtaeliitin konnat ovat pyrkineet saamaan puolelleen kaikki huippuälykkäätkin tiedemiehet, jotta he voisivat sitten hyödyntää heidän nerouttaan näissä konnien mm. maailman ihmisten sivistyksentuhoamisessa.

Heillä on suunitelmat tuhota mm. kaikki kirjallisuus ja jos tulevaisuudessa vielä kaikki kirjat ovat vain e-kirja muodossa, niin mikä voi valvoa tuon tiedon tietoturvaa ? 

Aivan kuten tämänkin blogin kaikki tekstit ovat googlen palvelimilla, jotka Google tapansa mukaan myy aina CIA:lle profiloitavaksi. Samoin kuin sinunkin gmail-osoitteesi jokainen sähköposti kulkeutuu myös CIA:lle asti. Niin tällaisessa tietoturvassa ei ole oikeastaan mitään järkeä, jos yksityiset sähköpostitkin kulkevat tiedustelupalveluiden arvioitavaksi. 

Internet keksittiin sotilastietokantana, mutta jossain vaiheessa tämä sotilastietokanta kuitenkin muutettiin julkiseksi verkoksi, jota sallittiin kaikkien ihmisten lopulta käyttävän ja Facebookin kaltainen sovellus oli myös tiedustelupalveluille kuin karhunpalvelus, jolla nyt myös periaatteessa tavallinen ihminen voi toimia tuntemattomienkin ihmisten stalkkaajana sekä profiloijana. Mutta Facebookissa on myös ne hyvät puolet, että siellä tiedon liikkuminen ja kommunikointi on paljon nopeammalla tasolla, kuin mitä sähköpostien.

Internet on ollut se joukkovoima, jonka tiedon leviäminen on jo romahduttanut rikollisen valtaeliitin rakenteita niin pahasti, että tämänkin takia Rothschildien valtionrystöparonit alkavat jo paljastamaan itseään mm. julkisissa lehdissä.

Mikäli nämä pankkirosvo paronit suostuvat tunnustamaan tekonsa ja antautumaan, niin heidän koko yli 500 000 kuutiometrin kultaharkkojen vuori tullaan myös takavarikoimaan ja luovuttamaan jokaisen maailman valtion kesken. Koska tuo järjetön kultaharkkojen kasa on vain keskuspankkitoiminnalla ryöstetty näiden konnien käsiin.

Rothschildeilla on ollut pankkimafia sukuna tässä maailmassa vain yksi tavoite = Maailman herruus.

Heitä ei kiinnosta mikään muu kuin se, että he onnistuvat ryöstämään tältä pallolta aivan jokaisen valtion ja Kuuba sekä Pohjois-Korea on vielä heiltä ryöstämättä. Mutta valtion ryöstäminen ei heille vielä riitä, vaan siihen tarvitaan vielä heidän mukaansa sotia, joka on näille rikollisille aina riskitöntä voittoa, jossa pyörii miljardien rahat. Samoin kuin huumekaupan huipulla, jota myös Rothschildien pankit ja heidän tytäryhtiönsä pyörittävät. 


Huumeiden vastainen sotakin on todellisuudessa vain freelance huumekaupan vastainen sota, jonka ylimpinä keisareina toimivat Rothschildit. Siitä ei tiedetä, että paljonko Jacob tai muut veljensä puuteroivat neniään. Koska ainakin Washington DC:n sisällä eliitin okkultistisissa kuvioissa jotkut sedät nuuskaa kokaaiinia niin paljon, että näiden miesten nenä turvottaa lopulta kuin pölynimurit. 

Kerran oli huhua, että Clintonien yhden kokaiininvälityspalvelun CIA:n (Cocaine Import Agency) kokkelitoimituksessa välittäjä totesi, kuinka yhdellä poliitikolla oli jo nenä turvonnut kuin pölynimuri, koska hän oli puuteroinut jo liikaa nenäänsä. 

Mutta vaikka tässä hullussa maailmassa ei olekaan nämä ns. nallekarkit menneet koskaan tasan, niin nyt on aika että me täällä Suomessa muutamme tämän korruptioon perustuvan leikin.

Mikäli jatkossa arkadianmäelle valitaan lisää näitä omahyväisiä narsisteja, niin luodaan tänne Islannin kaltaiset lait, että eduskunnassa voi olla vain yhden kauden max. Jolloin nämä eräät vuodesta toiseen siellä roikkuvat psykopaatit pääsevät vihdoin nauttimaan tuota yli viiden tonnin euron kansanedustajan eläkettä ja ajelemaan taksilla Kokoomuksen rahoilla.

Suomen etua eivät edusta nämä omahyväiset ja narsistimaiset poliitikot, jotka ovat sokaistuneet tuosta vallasta kuten Jyrki Katainen.

Heitä on vaan kiehtonut tuo rahan ja vallan aiheuttama illuusio siitä, että kuinka he tuntevat johtavansa pienen Suomen etua, jota ajavat myös oman henkilökohtaisen ja taloudellisen etunsa kautta. Mikä sitten saa heidät näyttämään Suomen kansalaisten silmissä hyvin ärsyttävinä ja omahyväisinä.

Arroganttius ja omahyväisyys ei kuulu Suomen valtion sisälle, koska sellainen heijastaa kansalle tätä omahyväisyyttä ja nämä valtiovallan koijarit eivät vielä okkultisteina vähät välitä siitä, että miten täällä jotkut pienituloiset Suomalaiset kokevat olonsa täällä, koska heidät on ihan jo Kokoomuskin luokitellut alimmaksi roskasakiksi tai heikommaksi aineeksi.

Jos siis valtio on sellainen yhteenliittymä, jossa kansa kuuluu pitää sen verran köyhänä, että sen kustannuksella voi joku rikas eliitti juhlia ja elää leveästi. Niin silloin on tässä maassa jokin hyvin syvästi vialla. 

Kapitalistinen kilpailuyhteiskunta on illuusio, jolle jokainen siinä todellisuudessa elävä on antanut huomion tuolla itsekkäällä egollaan, jossa kilpaillaan siitä että kuka omistaa eniten.

Tämä maa on kuitenkin jokaisen meidän, eikä tätä edes Rothschildien suku omista. Vaikka Suomen Pankki onkin heille jo yli 111 000 000 000 euroa pystyssä velkaa.

Suomen Pankin johdon on uskallettava sanoa vielä Rothschildeille, ettei Suomi maksa enää penniäkään tätä huijaukseen perustuvaa velkaa näille käärmeille takaisin. Koska käärmeet eivät voi olla mitään taloudellisia neuvonantajina, koska käärmeillä on tapana aina purra.

Rothschildien suku harjoittaa käärmeinä sellaista pankkitoimintaa, jossa he ryöstävät jokaisen maan maaperineen tyhjäksi asti ja Suomesta heitä kiinnostaa erityisesti meidän yli 800 miljardin euron arvoiset pohjavesiesiintymät sekä uraanin 235-isotooppi, jota saadaan vain 2 prosenttia maasta kaivettua.

Kaikki nämä puheet siitä, ettei Suomi pärjäisi omillaan jos se eroaisi EU:sta on vain pelkkää elitistien pelottelua. 

Jyrki Katainen ei kestäisi elää sellaisessa Suomessa, joka olisi taas itsenäinen ja taloudellisesti omavarainen. Samoin kuin Erkki Liikanen, joka myi jo sielunsa Euroopan Keskuspankille, jonka ansiosta tätä maata alettiin köyhdyttämään kohti 1930-luvun kaltaista talouslamaa.

Emme silti saa tuomita näitä Suomen tuhoon vieneitä herroja, koska hekin ovat silti ihmisiä jotka lankesivat vain rahan ja vallan edessä ja sokaistuivat siitä. Joten antaa Alex Stubbin puhua vaikka 100 000 €/tunti edestä, se on vain tyhmä joka maksaa tuollaisista hypetyksistä noin paljon. 

Suomi OY AB on ollut vuodesta 1995 tammikuusta asti pelkkä yritys, jonka tarkoitus on tuottaa voittoa ja talouskasvua on luotu nollakasvulla, jonka polttomoottori on työttömyys. 

Joten miten valtiossa voisi ostovoima lisääntyä, jos täällä sitä heikennetään jatkuvasti massatyöttömyydellä ? 

Hyvinvointivaltiossa kuuluu hyvinvointi kaikille, mutta nollakasvussa se kuuluu vain niille yli keskitason veronmaksajille sekä rikkaammalle eliitille, jotka kiertävät vielä veroja minkä ehtivät. Pelkästään Mehiläisen lääkäri saattaa kikkailla osinkoina yli 200 000 euron vuosiansiot, joista maksaa vain n. 3000,00 + EUR itselleen palkkana. Joten ovatko tämänkaltaiset verokikkailijat Suomen hyvinvointivaltiolle kannattavia veronmaksajia ? 

Veroilla olisi tarkoitus rahoittaa hyvinvointivaltio, mutta kun joukossamme on hyvin paljon veroparatiisi-keinottelijoita, jotka ryöstävät veronmaksajien rahoja ja tallettavat niitä veroparatiiseihin.

Suomen valtiosta viedään joka vuosi 8,4 miljardia euroa näiden rikkaiden omistamiin yksityisiin eläkerahastoihin. Se ei  ole Suomen eläkejärjestöjen duunareiden omaisuutta, vaan se raha kasvaa jo yli 220 000 000 000 euron suuruista korkoa tuolla veroparatiisi tileillä.

Kaikki raha joka viedään pois täältä julkisen talouden kierrosta, niin köyhdyttää suomalaista ja kärsijäksi joutuu miltei aina köyhimmät, mikä on tämän talouden nollakasvun agenda.

Työttömät kun nähdään aina Erkki Liikasenkin mukaan suurena rasitteena valtiontaloudelle, vaikka se paljon huomattavasti suurempi rasitse sille valtiontaloudelle ovat juuri nämä veroparatiisihuijarit itse rikkaine rahasukuineen. 

Mutta koska tätä taloustappamista on tehty ennenkin ja 90-luvun lamassa Koiviston Konklaaveilla valtio sai lisää miljardeja, kun se ensin poisti lukuisilta yrittäjiltä oikeuden sosiaaliturvaan ja näin yli 11 000 suomalaista yrittäjää teki itsemurhan ja tapahtui tui Konklaavin tilattu taloustappajien kansamurha, jolla vielä yrittäjät tuhottiin monikansallisten yhtiöiden voittojen tieltä pois.

Monikansalliset yhtiöt eivät ole koskaan arvostaneet yksityisyrittäjiä, koska yksityisyrittäjät ovat heille mikrotason kilpailijoita, jotka täytyy raivata pois keinolla millä hyvänsä. 

Työttömät taas edustavat näille monikansallisille ja rikollisille yhtiöille hyödyllisiä keinoja pitää mm. palkat alhaalla. Mutta myös massatyöttömyys on samalla depopulaatio projekti, jolla mm. alkoholismin sekä päihteiden pariin ajetut entiset duunarit tuhoavat vielä ydinperheensä tuon lomassa.

Joten kun kaiken tämän tiedostaa ja ymmärtää sen, että miten suuri vastuu on jokaisella itsetiedostavalla yksilöllä, niin meidän on aika laittaa Suomi kuntoon.

Viedä Suomi pois EU:sta

Palauttaa Markka takaisin

Palauttaa Suomelle itsenäisyys

Joten laitetaan SUOMI NOUSUUN