http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 14. helmikuuta 2017

Rothschildien valtioryöstäjäsuku otti Kreikan varat haltuunsa


Rothschildien valtioryöstäjäsuku on nykyään Kreikan varojen hallitsija ja toimii jo Kreikan taloudellisena holhoojana. 

Kreikan velka kasvoi jo 323 000 000 000 euroon (323 miljardia).

Financial Timesin tietojen mukaan Rothschildien pankkisuku tulee olemaan uusi taloudellinen neuvonantaja Kreikalle, eli raha holhooja, joka puhaltaa jokaisen Kreikalle maksetun velkojen lyhennyksen Rothschildien valtionryöstäjäsuvun pohjattomiin taskuihin.

Rothschildien kansainvälinen pankkifirma tulee antamaan RT:n mukaan neuvoja Kreikalle, joka koskee maan velkoja. He ottavat nyt tämän roolin amerikkalaiselta Lazardin pankkifirmalta.

Rothschildit tekevät seuraavaksi sen minkä osaavat parhaiten, eli valtionryöstämisen ja Kreikan luonnonvarojen yksityistämisen monikansallisille yhtiöille, johon he käyttävät verukkeena velallisen maksukyvyttömyyttä.

On vielä hyvinkin yllättävää, että miten nyt tästä aiemmin valtamedioissa vaietusta valtionryöstäjien sarjan ykköstekijästä ei ole aiemmin ollut juuri Indepent-lehdessä juttua. Mutta nyt nämä sijoituspankkien verhojen takana hengittävät verenimijät esitellään aina RT:tä sekä Indepenttiä sekä Financial Timesia myöten.  

Aivan kuin he olisivat joitain Wall Streetin ylistämiä Keynesläisiä talousneroja, joiden konsulttiapua myös Suomikin tarvitsisi. Vaikka salaisuushan on se, että tämäkin Suomen 110 miljardin euron velka ollaan velkaa näille samoille Rothschildien verenimijöille, jotka kaappasivat Suomen Pankin valuutanluontikeuden vuonna 1995 oman keskuspankkimonopolinsa käsiin.

Kyseessähän on vielä sen luokan pankkiirimafia, joka omistaa myös hallinnan USA:n armeijaan sekä Natoon, CIA:han, Mossadiin, Mi5:n, Mi6:n, Saksan tiedustelupalveluun sekä yksityisiin armeijoihin. Joten salaliittojako ei ole ja tällä keisarilla (Rothschild) ei ollut vaatteita (salaliittoa) ? Olisikohan aika herätä siellä jo ja avata ne silmät ensimmäistä kertaa. 

Euroopan Unionissa on käynnissä laajamittainen valtioiden ryöstö, jonka pääkonnat ovat kansainvälisen järjestäytyneen talousrikollisuuden kuningas numero 1 (Rothschildien pankkisuku), joka on luonut tuon järjettömän suuren omaisuuden ryöstämällä valtioita tyhjiksi tuolla 1500-luvulla luodulla pankkijärjestelmällä.

Kaikki on perustunut vain siihen, että raha muutettiin jossain vaiheessa pois kultakannasta, jolloin tilalle tuotiin vain pelkkä arvoton seteli. 

Seteliraha kun on enää pelkkä lupaus siitä, että sillä tulee saamaan jotain vastiketta sille, vaikka se perustuu aina velkaan. Koska kaikki liikkeellä oleva raha on velkaa, joka on luotu yksityisomisteisten sijoituspankkien kautta ja laitettu kiertoon keskuspankkien kautta, josta taas tämä vielä lainataan normaaleille pankeille. Joiden asiakkaat (valtiot/kuluttajat/yrittäjät) sitten ottavat lainaa ja luovat näin lisää rahaa kiertoon.

Kysymyksessä on vuosisadan taitavin ponzi, jota on ikinä keksitty. Vaikka tämä länsimaalainen rahajärjestelmä on jo 1500-luvulla luotu ponzi.

Ponzihan tuli Italialaisen huijari Charles Ponzin nimestä, joka muutti Yhdysvaltoihin italiasta vuonna 1903 ja hänestä tuli yksi maailman kuuluisimmista huijareista Amerikan historiassa.

Ponzi-huijaus pähkinänkuoressa on huijaus, jossa aina luvataan äkkirikastumista ihmisille. Joka taas perustuu tälle klassiselle verkostomarkkinointi tyyppiselle ideologialle.

Periaatteessa euronkin valuutan ponzi-huijaus romahtaisi hetkessä kuin lehmän häntä, jos riittävän moni ihminen vain lakkaisi luottamasta tämän oikeasti arvottoman paperieuron arvoon.

Voit nimittäin vaikka leikata A4:sta eurojen setelien kokoisia palasia ja kuvitella niille sen saman arvon, kuin eurojenkin seteleille. Tällä pystyt näyttämään egollesi, miten rahan arvo perustuu vain pelkälle illuusiolle ja keskuspankkien luomalle sopimukselle.

Ainoa käsittämätön asia tässä maailmassa on se, että resurssit pitää haaskata sen takia, että meillä on tämä hikipaja-orjia tuottava teollinen talousorjayhteiskunta, jossa työn ja ihmisten tulee tuottaa voittoa.

Olet näille Rothschildien käärmeille pelkkä taloudellinen hyödyke, jonka kuuluu tuottaa heille voittoa. Mutta jos vastustat tätä talousorjien imperiumia, niin silloin taas olet terroristi näiden käärmeiden mielestä, jotka ovat ylentäneet itsensä koko maailman huipulle asti.

Mutta totuushan on se, että nämä langenneelle henkiolento Luciferille diilin tehneet vapaamuuraritkaan eivät tätä maailmaa johda, koska sekin on vain pelkkä heidän omassa pään sisällään sekä pikkuegollaan heille itselle uskoteltu illuusio tuosta suuresta vallasta, jota he kuvittelevat toteuttavansa. 

Vain tieto on valtaa ja tämän vuoksi koko länsimaalainen yhteiskunta on hukutettu yhä moraalittoman viihteen alle, jolla eliitti toivoo saavansa tulevat nuoret sukupolvet yhä moraalittomiksi mm. twerkkaajiksi ja tämä kaikki kehitys olisi tarkoitus edetä siihen, että lopulta vielä perheen perustaminen tehdään tulevilta sukupolvilta rokotteiden kautta tuotetun sterilaation avulla. 

Mutta sitten olisi vielä olemassa mahdollinen vasta-antidootti, jolla voisi nämä Nalle Wahlroosin toteamat nuoretparit huutokaupassa itselleen ne lisääntymisoikeudet, jos vaan on valmis tarpeeksi näille verenimijöille niistä maksamaan. 

Rothschildienkin suvulle verilinjan puhtaus on ollut näiden maailman rikkaimpien valtionryöstäjäsukujen perimmäinen agenda. Aivan samoin kuin tätä samaa rotuoppia noudatetaan myös suomenkin rikkaissa fasistisuvuissa. 

Mutta taas näiden rikkaiden fasistisukujen motiivina on kyllä myös saada tuhottua suomalainen kansallisidentiteetti, jotta he saisivat Suomen liitettyä Saksan liittovaltioon eduskunnan selän takaa. 

Kuten he saivat jo Suomen liitettyä Natoon laittomalla isäntämaasopimuksella vuonna 2014, joka tehtiin myös puolustusvaliokunnan sekä eduskunnan seläntakana.


Lähde: http://www.friatider.se/rothschild-tar-ver-greklands-finanser