http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Joukkovainonta uhkaa yhä kansallista turvallisuutta


Joukkovainonta (Gang stalking) on yhä salainen tiedustelupalveluiden sekä salaisten armeijan covert-operaatioiden yksikkö, joka harjoittaa tätä tietoisella mielellä heränneisiin yksilöihin (targetted individuals) kohdistettua joukkovainontaa.

Mitä joukkovainonta (Gang stalking) on ja miksi siitä puhuminen on kielletty sekä tämän koko yksikön olemassaolo on vaiettu täysin julkisesta keskustelusta. 

Jo pelkästään suomi24.fi -keskustelupalstalla poistetaan lähes kaikki tästä gang stalking aiheesta avatut keskusteluketjut.


Joukkovainontamalli luotiin Länsi-Saksassa Stasin toimesta
Se ei ole lainkaan sattumaa, että miksi tämä järjestelmällinen joukkovainonta (Eng. Gang Stalking) alkoi Suomessa laajemmin vasta Euroopan Unioniin liittymisen jälkeen. Koska tämä joukkovainonta oli Länsi-Saksan STASI:n käyttämä ja luoma malli, jolla vainottiin jo DDR Saksan toisinajattelijoita.

Länsi-Saksassa kun oli tuolloin DDR aikoina käytössä tämä stalkkerointi-yhteiskunta, jossa ihmiset ilmiantoivat toisiaan ja jopa sukulaisiaan STASI:lle. 

Mutta nyt tämän EU:n sisällä vaikuttavan joukkovainonnan tarkoituksena on ajaa kohteina olevat toisinajattelijat (targetted individuals) tuolla joukkovainonnalla ajettua psyykkisesti sellaiseen tilaan, että nämä ihmiset kokisivat sen lopulta niin tukalaksi, että heikoimmat päätyisivät lopulta mm. itsemurhaan.


Maineen pilaaminen sekä työsyrjintä kuuluu joukkovainnonnan peruselementteihin

Kaikki nämä joukkovainonnan kohteiksi joutuneet ihmiset ovat jokainen joutuneet  mm. järjestelmällisen työsyrjinnän kohteiksi, koska he ovat päätyneet poliittisista syistä mustille listoille.

Näiden mustien listojen tarkoitus on estää näiden joukkovainottujen henkilöiden työnsaanti ja tehdä heidän elämänsä mahdollisimman vaikeaksi taloudellisella puolella. Mutta se ei vielä riitä, vaan heistä on sen lisäksi leviteltävä mm. internetissä perättömiä juttuja, joilla on tarkoitus pilata näiden hankilöiden uskottavuus sekä maine.

Lähinnä pääasiallinen tarkoitus lienee siinä, että näiden mustamaalattujen henkilöiden julkinen uskottavuus on saatettava sille tasolle, ettei ainakaan nämä ihmiset, jotka eivät näistä toisinajattelijoista vielä tiedä mitään, niin päätyisivät jo sillä ensimmäisellä googletuksella saamaan näistä henkilöistä sen mustamaalatun kuvan, joka heistä siellä googlen hauissa mm. löytyy.


Targetted individuals konferenssit luokiteltu kansainvälisiksi turvallisuusuhkaksi

Mutta erityisen tarkastelun ja suurennuslasin alle ovat joutuneet näiden vainottujen toisinajattelijoiden (targetted individuals) verkostoituminen, joka on johtanut jo näihin ihan kansainvälisiin konferensseihin. 


Viime kesänä nämä lännen rikolliset tiedustelupalvelut onnistuivat myrkyttämään hengiltä Max Spiers (kuvassa) nimisen miehen, jonka piti puhua tällaisessa joukkovainottujen kansainvälisessä tapahtumassa Puolassa.Joukkovainottujen sosiaalinen yhteydenpito sekä verkostoituminen on myös CIA:lla kriteroitu lähes kansainvälistä terrorismia luokittelevaksi turvallisuusuhaksi, vaikka tässä on todellisuudessa ollut kyse vain näiden joukkovainottujen keskinäisestä ryhmäterapiasta. Koska se helpottaa monien poliittisesti vainottujen ihmisten tilannetta, jos he saavat puhua omista kokemuksistaan toisten vainottujen kanssa. 


Mutta myös Suomessa SUPO on tehnyt arvion näistä joukkovainotuista sekä heidän välisistä verkostoista, joka on samanlainen luokitus kuin CIA:lla. 


Näitä Euroopan Unionin sisällä toimivia joukkovainonnan yksiköitä johdetaan Europolin alaisuudessa Saksan tiedutelupalvelu BND:n sisältä, jotka taas organisoivat sitä myös muutamien covert-operaatioiden yksiköiden kanssa, joihin kuuluvat myös Naton piirissä kuuluva maanalainen yksikkö, joka on tunnettu myös operaatio Gladiona.


Tämän kaiken taustalla vaikuttaa tämän maailman kulisseissa sekä salaisissa kabineteissa vaikuttavan eliitin pelko siitä, että nämä joukkovainotut onnistuisivat lopulta toiminnallaan herättämään sen kriittisen määrän ihmisiä, jonka vaikutuksesta tämä populismi leviää ns. käsiin ja koko EU hajoaa tämän populismin aiheuttamaan aaltoon.


Mutta nyt tämä efekti on jo käynnissä ja tietoisuuden evoluution ulottuuvuden kerrokset alkoivat muuntua myös maan sisäisen resonanssin sisällä, joka lisäsi jo pelkästään Schumann resonanssia +36 ylöspäin. Joten George Soros sekä tämä muu sotarikollisten miljardöörikerho etsii jo itselleen pakopaikkaa, josta mm. Uusi Seelanti on kuulemma huhujen mukaan tarjonnut näille rikollisille yhden potentiaalisen turvasataman.


Mutta nämä sotarikolliset eivät ole missään turvassa tuolta omatunnon ääneltä, jonka he ovat peittäneet tuolla suunnattomalla vallanhimolla sekä sotien juonittelulla.


Tässä kun on käynnissä koko planeetan tulevaisuuden vallankumous, jonka keskiössä me jokainen tietoisella mielellä herännyt ihminen nyt toimimme. Joten myös meistä kaikista on kiinni se tulevaisuus, joka tulee näyttämään tuon tulevaisuuden suunnan, että minne tämäkin pieni ja isojen pankki-korporaatioiden (Euroopan Keskuspankki) alistama Suomi tulee kääntymään jatkossa.


Sillä nämä miljardöörit eivät voi mitään tälle totuuden voimalle, joka käänsi jo kurssin kohti valoa, jonka kirkkauden voima tuhoaa jo nyt näiden sadististen liskojen unelman tuosta fasistisesta uudesta maailmanjärjestyksestä. Joka kääntyikin valoisaksi maailmanjärjestykseksi, ilman tuota kaikkea fasismia sekä eliitin palkkaorjuutusta.


Eliitti on samalla kussut omille kengilleen, kun se on jatkuvasti luonut näitä YT-neuvotteluja ja luonut tämän laajan työttömien armeijan, jota se yrittää käyttää vielä työmarkkinoiden palkkatason murskaamiseen. 


Mutta silloin kun tämäkin jo yli 700 000 suomalaista työtöntä ei kaikki ole niin laiskoja, että jäisivät kotiinsa vain tuijottamaan televisiota 24/7. Koska heistä ihan potentiaalinen osa käy internetissä ja saattaa siellä löytää oman todellisen itsensä ja herätä tällä tietoisella mielellään. Niin nyt kävi lopulta sellainen populistinen vallankumous, että alkoi tämä rikollisten pankkiirien kyhäämä ja rakentama EU hajoamaan, joten nyt tästä uppoavasta laivasta olisi lähdettävä pois ensimmäisenä.


Joten näin suuren yhteiskunnallisen muutoksen lomassa tällainen salaperäisten Mersu ja Audi-miesten varjostusleikit menettävät jo merkityksensä, koska ei näillä läntisten tiedustelupalveluiden palkkaamilla stalkkereilla ole minkäänlaista valtaa saada säilytettyä tätä länsimaalaista EU-tyranniaa, koska nyt tämä Euroopan Unionin miljardien kuppaus Euroopan Keskuspankille tuli täyteen ja seuraavaksi valtiot lähtevät EU:sta pois sekä palauttavat omat valuuttansa takaisin.


Vaikka Sorosin talousrikollisella on 24 miljardia euroa, niin sinulla on herännyt mieli, jota tämäkään liskomies ei saa enää edes lahjottua takaisin valveuneen.


Joten näiden talousrikollisten sekä valtionryöstäjä parasiittien projekti tästä fasistisesta vankila-planeetasta kariutui jo populistiseen vallankumoukseen, jonka keskellä jo elämme. Koska sinä luot mielelläsi tämän kaiken muutoksen tänne ja pystyt ajatuksillasi vaikuttamaan myös Suomen tulevaisuuteen.


Mikäli joudut tai ole joukkovainonnan kohteena, niin hommaa videokamera


Vielä sellainen juttu tässä pitää kertoa, että jos te olette joutuneet näiden  EU:n STASI:n stalkkereiden päivittäisen häirinnän kohteiksi, niin silloin kannattaa hankkia taskuun mahtuva videokamera, jolla näiden stalkkerien toiminta saadaan taltioitua.

Ohikulkijat eivät luonnollisestikaan aina tykkää, että heitä kuvataan tuossa stalkkerin kanssa samalla, mutta nämä stalkkerit saa kyllä taltioitua, jotka tulevat joskus näillä järjestelmäkameroillaan ottamaan valokuvan, jos vaikka nousit junaan siellä ja siellä. Julkisilla paikoilla saa kuitenkin kuvata, koska nämä eivät ole mitään yksityisalueita.


Mutta missään vaiheessa tällaisesta joukkovainonnasta ei saisi kokea sellaista ahdistusta, että se alkaisi vaivaamaan myös päivittäistä hyvinvointia. Koska se taas on näiden joukkovainoajien päämäärä saattaa stalkattavat henkilöt tuollaiseen jatkuvan häirinnän alaisuuteen.


Monet meistä toisinajattelijoista varmasti muistamme ne ajat, jolloin meitä kiusattiin koulussa ja nämä kiusaajat pyörivät iholla joka päivä koulussa. Niin on se kumma, että vielä aikuisenakin tätä ilmiötä joutuu käsittelemään nyt erilaisesta näkökulmasta, kun vielä valtiovallan takaa sekä aina vieraiden valtioiden tiedustelupalveluista värvätään tänne asti pelkästään meitä kiusaamaan näitä salaisten covert-operaatioiden yksiköitä harjoittamaan tätä laitonta joukkovainontaa (gang stalking). Jonka olemassaolon myös Suomen sisäministeriökin kiistää edelleen ja miltei jokainen keskustelu-ketju suljetaan suomi24.fi foorumilta tästä aiheesta.

 

Lähteet:   https://mstmha.wordpress.com/2014/07/21/stasi-and-gang-stalking-similarities-coincidence/


http://indietarget.blogspot.fi/2014/09/mita-on-gang-stalking-eli.html


http://www.blogster.com/somebody/vacation-france


http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/02/02/vainoamisella-vakavat-seuraukset
 

http://www.psychologicalharassment.com/psychological-manipulation.htm
 

http://www.angelfire.com/pro2/dchakrab/shindex.htm
 

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil.htm