http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 14. helmikuuta 2017

Pizzagaten vuotaja CIA:n targettina


Washington DC:n pedofiiliringin sekä Pizzagaten vuotaja Mike Flynn on päätynyt CIA:n targetiksi.

Hillary Clintonin presidentinvaalikampanja alkoi kärsiä viime syksynä siitä lähtien, kun Wikileaks julkisti Clintonin kampanjapäällikkö John Podestan vuodettuja sähköposteja, josta selvisi Washington DC:ssa vaikuttava poliitikkojen pedofiilirinki.


Sarjapedofiili John Podesta kulkee edelleen vapaana ja nauttii Washington DC:n poliittisen pedofiiliringin luottamusta 


Sarjapedofiili John Podesta kulkee edelleen vapaana ja nauttii Washington DC:n poliitikkojen pedofiiliringin luottamusta. Vaikka John veljensä Tony Podestan kanssa sieppasivat Madeleine McCannin Portugalissa vuonna 2003. Vaikka Scotland Yardilla on todisteet heistä, jotka perustuvat sieppaajen silminnäkijähavaintoihin, niin Podestan lasten sarjaraiskaaja ja murhaaja kulkee silti vapaana.


Koska silloin kun USA:n hallinnon piirissä toimiva "huippu" poliitikko harjoittaa pedofiliaa, niin silloin häntä suojellaan aina Vatikaanin jesuiittojenkin taholta. Koska Jesuiitat ovat ulottaneet valtansa aina CIA:lle asti ja harjoittavat muiden korkeiden vapaamuurarien tavoin pedofiliaa.


Nyt tämän lapsia raiskaavan ja veronmaksajien rahoilla sikailevan eliitin muurit ovat alkaneet murtumaan, kun tämä heidän satanistinen sekä sairas pedofiili-kultti paljastuu suuremmalle yleisölle.


He ovat kautta aikojen murhaneet sekä raiskanneet pieniä lapsia ja suorittaneet nämä uhraus rituaali Moloch nimiselle jumalalle. 


Hillary Clinton vitsaili kerran sähköposteissaan, kuinka hän uhraisi kanan takapihallaan Molochille.


Vuosittain heinäkuussa San Franciscossa järjestettävässä Bohemian Grovessa järjestetään suljettujen ovien takana lapsenuhrausrituaali nimeltä "Cremation of Care", joka on vartavasten sinne käsikirjoitettu ja tuotettu.

Tämä kuva on otettu Bohemian Groven Cremation of Care rituaalisto vuonna 1907.
Lähde: http://www.infowars.com/hillary-clinton-mike-flynn-targeted-over-exposing-pizzagate/