http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Hampurin lentoasemalla false-flag operaatio - 50 ihmistä hengittänyt myrkkykaasuaHampurin lentoasemalla on käynnissä parhaillaan NATO:n maanalaisen Gladio tyyppisen yksikön salainen false-flag operaatio, jossa käytettiin jotain myrkyllistä kaasua. 50 ihmisen väitettiin altistuneen tälle myrkylliselle kaasulle.

Seuraavaksi ISIS taas ilmoittaa verkossa olevansa iskun takana. 

Tämän jälkeen alkaa jälleen tiedustelupalveluiden sekä Saksan viranomaisten johtama terroristijahti, joka kuuluu näiden psyop/blackop -operaaioiden luonteisiin. Syntipukki on jo todennäköiesti Saksan tiedustelupalvelun ja viranomaisten seurannassa ollut muslimi, jolla väitetään olleen radikaaleja yhteyksiä. Vaikka tämän kaasuiskun toteuttivat Natolle työskentelevät operaatio Gladion kaltainen yksikkö, joiden käskyjä antavat Naton kenraalit.

Kaasuiskun rahoitus on tullut jälleen rikollisten pankkiirien puolelta, joiden veroparatiiseilla (holding yhtiöt) tai Sveitsin pankeissa tehdyt tilisiirrot kertoisivat näiden valtionterrori-iskujen todelliset rahoittajat.

Hampurin lentoaseman kaasuiskulla haetaan jälleen pelon lietsontaa Euroopan Unionin sisälle. jolla valtaeliitin motiivi on ajaa Eurooppaa kohti Saksan kaavailemaa liittovaltiota.

He perustelisivat turvallisuutta sen perstaksi, mutta myös tuossa Saksan fasistisessa neljännessa natsien valtakunnassa olisi myös samat keskitysleirit myös EU:n toisinajattelijoille.


Älä altistu valtionterrorismin pelolle, koska muuten annat EU:n massojen orjuuttajille pelollasi vallan
Adolf Hitler sanoi jo aikanaan sen, että silloin kun kansalaisia pelotellaan ulkoisella vihollisella, niin silloin on hellpo viedä ihmisten perusoikeudet pois ja ihmiset eivät huomaa sitä, koska pelkäävät niin paljon. Euroopan Unionia ollaan rakennettu pelolla ja tyrannialla, jonka toimintamekanismina on ollut valtionterrorismi.


Länsimaiset tiedustelupalvelut kun eivät toimi valtiollisen turvallisuutta valvovina tekijöinä, koska heidän yksiköissään työskenteleviä armeijan upseereita kuuluu tähän Naton rikolliseen Operaatio Gladion kaltaisiin yksikköihin, joiden tehtävänä on tappaa näissä valtionterrori-iskuissa ihmisiä terrorismin vastaisessa sodassa.


Vaikka tämäkin terrorismin vastainen sota on ollut koko ajan valtiovallan vastustajien vastainen sota, joita nämä korruptoituneen pankkiirit ja valtioiden päämiehet kutsuvat terroristeiksi. Mutta tehostaakseen tätä valtionterrorismin pelkoa täytyy sen takia Naton operoida lukuisia valtionterrori-iskuja eri puolille Eurooppaa, jonka tekijöiksi ilmoitetaan ISIS. Vaikka nämä pommit ja kaasuiskut operoivat kuitenkin tiedustelupalveluiden ammattilaiset.


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702122200069341_ul.shtml

https://www.rt.com/news/377108-hamburg-airport-injured-substance/