http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 18. helmikuuta 2017

Suomen vapaamuurarit esittelivät Ylen toimittajille tilojaan


Suomen suurloosin sekä Odd Fellows järjestön vapaamuurarit esittelivät äskettäin Ylen toimittajille Helsingissä  Kasarminkatu 16 osoitteessa sijaitsevia tilojaan.

Mutta sanallakaan eivät nämä kumpikaan vapaamuurari uskaltanut kertoa kuinka näissä tiloissa harrastetaan 30-33 kostoasteissa salaisia satanistisia rituaaleja.

Jokin siinä satanismissa on niin hävettävää, ettei tällainen tummaan pukuun pukeutunut vapaamuurariveli sitä uskalla kenellekään kertoa julkisuudessa, tai muuten menee kuin Japanilaisella yritysjohtajalla julkinen maine sekä uskottavuus, joka johtaa lopulta myös julkiseen häpeään sekä syyllisyyteen.


Miksi vapaamuurarit palvovat Luciferia jumalanaan

Vapaamuurarit ovat ylemmillä tasoilla okkultisteja, koska heidän salaseuransa kultti perustuu perin vanhaan jo 1500-luvulla luotuihin satanistisiin rituaaleihin.

Heidän jumalansa on langennut henkiolento Lucifer, jolle vapaamuurarit vannovat valansa 30-33 kostoasteiden valarituaalissa.

Kostoaste tarkoittaa myös sitä, että niissä vaikuttavat vapaamuurarit voivat tarvittaessa kostaa jollekin vapaamuurariveljelle, jos hän lähtee kielimään näistä heidän satanistisista rituaaleistaan ulkopuolelle. Mutta samanlainen kostomentaliteetti vallitsee myös Katolilaisten Jesuiittojen keskuudessa.

Vapaamuurarien keskuudessa vallitsee jatkuva salailu, koska ylemmillä asteilla tapahtuvat rituaalit yritetään pitää salassa alemmille asteille.

Vapaamuurariveljet lupaavat edistää jokaisen vapaamuurariveljen mm. liiketoimintaa ja tästä syystä tämä salaseura on kuin korruptoitunut urheiluseura, jotka ovat maksaneet pelin tuomaritkin´, jotta he saisivat kotikenttäedun kaikkialla. 

Tämän takia Turkulainen vapaamuurari voi ostaa kiinteistön pilkkahintaan, koska toinen Turkulainen vapaamuurariveli sen hänelle myy niin halvalla. Mutta tällainen tarjous ei koske koskaan ketään tavallista yrittäjää.

Onko sitten tällainen rakenteellinen korruptio oikein, joka vielä on asettanut suomessa koko maan heikentyvänkin taloustilanteen sellaiseen tilaan, jossa rikas eliitti puhaltaa täältä veronmaksajilta yhä enemmän rahaa ulkomaille eliiteille veroparatiiseihin. 


Vapaamuurareiden toiminta perustuu Salomonin temppelin Babylonialaisten rituaaleihin

Koska vapaamuurarit ovat okkultisteja, niin heidän toimintansa perustuu tämän takia Salomonin temppelin Babylonialaisten okkultistisiin rituaaleihin.

Solomonin temppeli oli raamatun mukaan juutalaisten pyhäkkö. Mutta kyseessä oli sen ajan okkultistisen juutalaisen eliitin salainen rituaalipaikka, jossa he uhrasivat ihmisiä sekä eläimiä.

Solomonin temppelissä kun oli pihamaalla vaskimeri, jota kannatteli 12 härän kuvaa polttourialttari ja kymmenen pientä vaskiallasta, jossa huuhdottiin polttouhrit.

Katolilaisessa kirkossa vaikuttavat Jesuiitat uhraavat edelleen lapsia satanistisissa ja satanistisissa rituaaleissaan. Alex Jonesin vieraana äskettäin ollut ent. CIA:lle työskennellyt Robert David Steele kertoi, että Washingtonissa olisi edelleen sellaisia Saudi-Arabialaisia eliittiravintoloita, joissa voisi tilata uhratun lapsen kellarista.  

Donald Trump on tällä hetkellä Infowarsin mukaan käymässä sotaa näitä Washingtonin poliittisen kentän pedofiilejä vastaan, joista John Podestan toimet paljastettiin jo aiemmin Wikileaksin toimesta, mistä sai tämä Pizzagate alkunsa.

Mikäli näiden kansainvälisestikin vaikuttavien vapaamuurarien, jesuiittojen sekä näiden muiden saman sarjan isokenkäisten rikollisten kaikki toiminta tuotaisiin julki, niin siinä tulisi jo niin suuri syytelista, että siitä seuraisi vuosikymmenten oikeudenkäynnit, joissa Saksan Nubergin oikeudenkäynnit olisivat pientä näihin verrattuna.

Vaikka nämä vapaamuurarit pyrkivät pitämään toiminnastaan harmittoman herrakerhon julkisivua, niin tämän taakse kuitenkin kätkeytyy tuo huonolle itsetunnolle, vihalle, syyllisyydelle, pelolle, ahneudelle ja ylpeydelle keskitetty toiminta, jota nämä herrat kutsuvat vielä valaistumiseksi. Mutta he eivät edes huomaa sitä, että tuo heidän valaistumisensa on vain negatiivista laatua, koska tämä kerta tämä langennut henkiolento Lucifer menetti kulkukorttinsa valon puolella, niin miten hän voisi olla valon tuoja?

Valo tulee valosta ja mikäli henkiolento lähtee paukuttelemaan henkseleitään ylpeillen, niin se jo riittää siihen, että häneltä viedään valon puolen kulkuluvat ja näin kävi Luciferille. 

Mutta näin kävi myös juutalaisen kansan luoneelle Jahvelle, joten jos näitä sarvipäitä vielä väittää valontuojiksi, niin silloin on kyllä hieman eksynyt henkisille harhapoluille.

Se on kyllä totta, että tämän Tellus planeetan monet kirkollistenkin lahkojen tuomitsemat synnit aina alkoholista, seksuaalisesta ylikorostamisesta kulttuurissa jne. on tullut hyvin pitkälti Luciferista lähtöisistä energioista. Koska tämä on elämänkokeiluplaneetta, jossa yksilöille on sallittu tiettyihin rajoihin asti vapaat kädet elää ja kokea täällä sekä saada henkistä kasvua aikaan.

Mutta koska tänne oli jo hyvin kauan aikaa sitten pakko lähettää ulkopaikkakuntalaisten osastoja, joita jotkut nimittävät myös maan kohtalon varajoukoiksi. Osa heistä on ns. vaeltajia, josta puhutaan mm. yhden laissa.


Heistä osa on päätynyt useiden kehollistumien myötä ns. vaeltajiksi, joilla on usein suuria vaikeuksia sopeutua yhteiskuntaan ja kulttuurisiin normeihin.

Heille elämä täällä on myös usein rankkaa, koska nämä tähteläisperäiset sielut eivät kestä tämän planeetan epäharmoonista ilmapiiriä ja ajautuvat myös helposti keräämään itselleen lisää karmaa ja joutuvat sitä sitten tasapainottamaan useiden lisäkehollistumien sarjalla = inkarnaatiot.


Näiden vaeltajien on äärimmäisen vaikea sulattaa tällä useiden ihmisten jo kulttuurinormeihin rakennettua suunnatonta itsekeskeisyyttä sekä kilpailua (länsimaalainen työelämässä ja kaikkialla vaikuttava toisten p*rseenuoleskelu / kyynärpäätaktiikka).

Vaeltajilla on myös miltei jatkuva suunnaton kaipuu kotiin, joka on tuo suunnaton tunne ja kaipuu sinne josta he ovat alunperin lähtöisin kaukaa tähdistöistä. Mutta koska heistä monella saattaa vielä olla tehtävä täällä kesken, niin sen vuoksi he joutuvat tämän jopa suunnattoman ympäriltä tulevan paineen alle, jotta he saavat tehtyä työnsä täällä.

Lähteet: http://www.infowars.com/former-cia-operative-trump-is-battling-pedophile-network/

http://yle.fi/uutiset/3-9461417  

https://yhdenlaki.wordpress.com/