http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Nikola Tesla: Kaikki on lähtöisin valostaNikola Tesla antoi haastattelun vanhoilla päivillään 15. heinäkuuta 1942 John Smith nimiselle toimittajalle. Seuraavassa pieni tiivistelmä tuosta käydystä keskustelusta:
Toimittaja: Mr. Tesla, olette niittäneet varsinaista mainetta miehenä, joka löysi kosmisia salaisuuksia. Kuka oikein olette ?

Tesla: Näin on, Mr. Smith yritän antaa oikeat vastaukset. 
 
Toimittaja: Jotkut sanovat että olet kotoisin Kroatiassa sijaitsevasta pienestä Lika nimisestä kylästä, missä ihmiset kasvattavat mm. puita. Tämä on siis teidän alkuperäinen kotikylänne. 
 
Tesla: Kyllä pitää paikkansa ja olen ylpeä Serbialaisista sukujuuristani sekä Kroatialaisesta taustasta.


Toimittaja: Futuristit sanovat, että tämän vuosisadan tärkeimmät keksinnöt syntyivät johdostanne.


Olette keksineet mm. laitteen, jolla voi aiheuttaa maanjäristyksiä. Sitten on vielä laite, jolla voidaan aiheuttaa kosmisia säteitä.


Tesla: Kyllä nämä ovat minun tärkeimpiä keksintöjäni.


Halusin valaista koko maan, mutta siihen ei kuitenkaan riittänyt tarpeeksi sähköä, josta olisi tullut maahan toinen aurinko. Valo olisi tullut vähän samaan tapaan kuin Saturnuksesa on nämä renkaat, jotka ympäröivät sitä.


Mutta ihmiskunta ei ole vielä valmis tällaiseen. Colorado Springsissä minä syötin maahan sähkövarauksen. Me voisimme myös käyttää vesivoimaa energiana, joka on tätä positiivista mentaalista energiaa. Sitä on jo nyt mm. musiikissa joten edustavat myös Bach ja Mozart.

Tätä energiaa on myös täällä kasvavissa kasvillisuudessa jne. Tutkin tätä energiaa koko elämäni miten sitä voisi saada ihmisten keskuuteen. Esim. ruusun tuoksua voi käyttää lääkkeenä ja auringonvaloa ruokana (valoravinto).


Toimittaja: Sinun ihailijasi valittavat, että sinä hyökkäät suhteellisuusteoriaa vastaan. Outoahan on se, että kuinka materialla ei ole lainkaan energiaa. Mutta kaikki on silti täynnä energiaa. Missä tämä on ?

Tesla: Ensin oli energia ja sitten materia (aine).

Toimittaja: Vihamielisyys suhteellisuusteoriaa vastaan, josta pidät ihan luentoja 

Tesla: Muista, se ei ole kaareva tila, mutta ihminen joka ei ymmärrä äärettömyyttä ja ikuisuutta.  

Suhteellisuus on ymmärretty kyllä luojan puolelta, hän voi saavuttaa kuolemattomuuden, myös fyysisellä tasolla, jos hän on tyytyväinen. 

Minä olen osa valoa ja se on myös musiikissa. Valo täyttää minun kaikki kuusi aistiani; Näköaistit, kuuloaistit, tuntoaistit, hajuaistit, kosketusaistit sekä ajatukset.

Nämä ovat siis meidän kuusi aistiamme.

Pienin tähtikin sisältää sävellyksen, joka soittaa tuota taivaallista sävelmää. Ihmisen sydämenlyönti on osa tätä maan sinfoniaa.

Newtonhan aikanaan tajusi, että salaisuus geometrian moniulotteisuudessa onkin tunnepuoli taivaallisissa kehoissa. Hän oivalsi sen, että ylin harmonia ulotteisuus esiintyy universumissa. Tämä kaareva osa sitä on kaaosta, joka taas ei ole musiikkia. 

Toimittaja: Mr. Tesla, kuuletteko te tätä musiikkia ? 

Tesla: Kuulen sitä koko ajan. Minun korvieni henkinen ulottuvuus on niin suuri kuin taivas, joka näkee yllemme. 

Lähde: http://369news.net/nikola-tesla-everything-is-the-light-interview-with-nikola-tesla/