http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Talvivaaran kaapannut Trafiguran johto koostuu veroparatiisikeinottelijoista


Talvivaarasta 15 prosentin siivun kaapanneen Trafiguran johto koostuu veroparatiiseilla keinuttelevista virkamiehistä.

Trafiguran johto on pilkkonut toimintansa useiden veroparatiisiyhtiöiden alle.

Suomen valtiolla on yhtiöstä vajaan 85 prosenttia. Pääministeri Juha Sipilän omistuksia ei olla kerrottu julkisuuteen.

- Trafigura on maailman kolmanneksi suurin raaka-aineiden kuten öljyn, mineraalien ja kaasun välitysyhtiö

- Yhtiön pääkonttori sijaitsee Singaporessa.

- Trafiguran liikevaihto oli vuonna 2015 lähes 90 miljardia euroa

Yle lähetti Trafiguran viestintään listan äsken sadasta Bahaman-yhtiöstä, joissa Trafiguran johtajia on päättävissä asemissa. Trafigura ei kuitenkaan vastannut sähköpostiviesteihin.

Veroparatiisiyhtiön perustaminen tai omistaminen ei itsessään ole laitonta, jos kuuluu esim. vapaamuurarien 30-33 kostoasteeseen, jossa sinua suojellaan myös muiden Suomen isokenkäisten valkokaulusrikollisten puolelta, joita istuu aina korkeimman oikeuden tuomareina asti. 

Mutta muuten veroparatiisitoiminta on rikos, josta tuomitaan vain HYVÄ VELI-verkoston ulkopuolella kiinni jääneet tekijät.


Trafiguran toimitusjohtaja Jeremy Weir oli viime perjantaina yhtä hymyä,kun hän osallistui Suomessa järjestettyyn julkiseen tiedotustilaisuuteen, jossa kerrottiin tämän ulkomaillakin tunnetun ympäristönpaskaaja Trafiguran lähtevän mukaan valtion uraanikaivuuhankkeeseen 15 prosentin sijoituksella.

Kyseessähän on tämä sama Talvivaaran keksimä juoni, jolla uraaninkaivuun n. yli 100 000 000 euron vuosittaiset tappiot korvataan suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

Terrafame oli jo aiemmin kertonut totuuden siitä, kuinka heidän asiakkaansa ottaa maasta uraania talteen

Tämä uraanin talteenotto on vaan hyvin kallista puuhaa, koska sieltä maasta kaivetusta uraanista on vain 2 % tätä ydinpommeihin kelpaavaa 235-isotooppia. Loput ovat ydinpommeihin kelpaamatonta 238-isotooppista uraania, jonka kaivamiseen nämä yli 100 miljoonan euron tappiot valuvat vuosittain. 

Mutta koska Suomi on aina ollut rehellinen maa, jossa tätä hyvinvointivaltiota ollaan pyöritetty ja ylläpidetty köyhien työntekijöiden hiellä ja verellä. Niin mikäs siinä nyt jos valtion herrat repii vuosittain Suomen veronmaksajien selkänahasta ne uraaninkaivuusta tulevat yli 100 miljoonan euron tappiot pois kuleksimasta. 

Kun kerta näiden valtionfasistien kumppanit NATO ja USA:n armeija tarvitsevat ydinpommeihinsa lisää 235-isotooppista uraania. Vaikka uusimpien huhujen mukaan tämä Talvivaara alkaisi tuottaa jatkossa uraania myös Venäjän armeijalle.


Trafigura sairastutti Norsunluurannikolla yli 100 000 ihmistä dumppaamalla erittäin myrkyllistä kemikaalia maahan 

Tämä Trafigura ei ole yhtiönä mikään pieni tekijä maailman kemikaalimarkkinoilla, vaan kuuluu miltei samaan myrkyttäjien sarjaan kuin pääkemikaalien tuottaja Monsanto.

Trafiguran yhtiö tuomittiin vuonna 2010 Hollantilaisessa tuomioistuimessa miljoonan euron sakkoihin siitä, kun se oli dumpannut Norsunluurannikon suurimman kaupunginosan Abidjanin kaatopaikalle maaperään myrkyllistä kemikaalia, joka oli sairastuttanut yli 100 000 ihmistä.

Tämänlainen toiminta on kuin suoraan maailman suurimman kemikaalien päätuottaja Monsanton linja, jonka agendana on tappaa maailman väestöstä sen hyödyttömäksi katsottu ylijäämä 95 %. Jonka jälkeen enää ne 500 miljoonaa jäisivät jäljelle. 

Vaikka virallisten tilastojen mukaan Trafiguran yhtiö sai tapettua vain 17 ihmistä Norsunluurannikolla ja sairastettua ne loput yli 100 000 ihmistä. Niin on hyvin vaarallista, että Suomen hallinto on nyt päästänyt tämän luokan ihmisten ja ympäristönmyrkyttäjän tänne Suomeen tekemään pahojaan.

Nyt tuorein kohu Trafigurasta on se, kun eräs sveitsiläinen Public Eye järjestön raportin mukaan tämä Trafiguran yhtiö olisi myynyt vielä myrkyllistä dieseliä Afrikkaan. Raportin mukaan Trafigura on myynyt sinne Afrikkaan sekoitusta dieselistä, jonka rikkipitoisuus ylittää satoja kertoja yli Euroopan raja-arvot.

Tämänlaista väestönmyrkytyspolitiikkaa ajetaan vahvasti näissä Jorma Ollilan ja Martti Ahtisaaren edustamissa Trilateraalisen Komission sekä Bilderberg-ryhmän salaseuroissa toimivissa ohjauskomiteoissa. 

Koska näille raskaan sarjan eliitti-rikollisille Afrikkalaiset edustavat sellaista ihmisrotua, jolla on korkeintaan sen verran käyttöä kuin lähi-idänkin roduilla. Joita käytetään nyt tämän Eurooppalaisen rodun tuhoamiseen rodunjalostuksella sekä kulttuuri-identiteetin tuhoamisella.  Koska he pitävät itseään keskivertoihmistä älykkäämpinä yli-ihmisinä, niin tämän vuoksi edes tämän suomalaisen kulttuuri-identiteetin lakkauttaminen mm. Sorosin rahoittamalla muslimisaatiolla ei tuota heille omantunnon tuskia.

Muslimien muuttoliike ei ole siis itsestään lähtenyt liikkeelle, vaan heidät on aivan täysin tarkoituksellisesti ohjattu tänne Suomeen sekä Ruotsiin asti. Jotta tämäkin Suomen kulttuuri-identiteetti hajoaisi aikojen saatossa ja muslimisaatiolla saataisiin se lopullisesti tuhottua.

Rasismikin on vain pelkkä triggerisana, jolla eliitti pyrkii hallitsemaan näiden tästä aiheesta keskustelevien kriittisten äänien vaientamisen mm. tällä eliitin lanseeraamalla vihapuheella. Vaikka sinun puhettasi ei mikään valtio määräile tai omista, koska sinä olet se valtio. Sillä tämä koko valtioon perustunut harvainvalta, väkivalta ja mielivalta kaltainen instituutio on vain siellä sinun päässäsi ja sinä vain annat sille juuri sellaisen arvon, jota sinä sille annat.

Lähteet: http://yle.fi/uutiset/3-9461773

http://yle.fi/uutiset/3-9291229