http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Sokeri on kokaiiniin verrattava huumeSokeri ja virvoitusjuomateollisuuden vaikutuksista ei olla juuri puhuttu kuin vain hyvin harvoin ja syy siihen löytyy sokerin vaikutuksista ihmisaivoihin, joka on suoraan verrattavissa kokaiini riippuvuuteen.


Näissä ylläolevissa kuvissa vasemmalla on sokeririippuvaisen aivot ja taas oikealla on kokaiiniriippuvuudesta kärsivän aivot. 

Aivojen dopamiini-keskus käyttäytyy kummassakin riippuvuudessa samalla tavalla.

Sokeripitoisissa virvoitusjuomissa käytetty fruktoosi siirappi on tungettu sekaan sen takia, koska sillä saadaan mm. aiheutettua käyttäjille rasvamaksa. Vaikka fruktoosiriirapin hinta on halvempi kuin tavallisen sokerin, niin tämä ei pelkästään selity halvemmalla hinnalla.

Elintarvikevärit taas aiheuttavat aivoihin hyperaktiivisuutta, keskittymisvaikeuksia sekä impulsiivista käyttäytymistä.

Kalium bentsoaatti taas säilöntäaineena hajoaa kehossa ja auringonvalossa virvoitusjuomien koostumukseen tulee lisää karsinogeenejä.

Fosforihappo jota virvoitusjuomiin tungetaan sekaan aiheuttaa luuston heikentymistä.


Vasemmalla on meta-amfetamiinin käyttäjän hammaskalusto ja oikealla vakavasta sokeri-virvoitusjuomien käyttäjän hammaskalusto.

Kevytvirvoitusjuomiin taas tungetaan Monsanton painostamana keinomakeutusaineeksi Acesulfaami K:ta sekä Aspartaamia, joka on hermomyrkky sekä riippuvuutta aiheuttavaa.

Aspartaamin terveysvaikutukset on testattu vielä rotilla ja huomattu, että liika käyttö aiheuttaa todellakin kasvaimia, joka varastoituu ihmisillä useimmin aivoihin.

Vielä ennen vuotta 1992 tämä aspartaami tunnettiin vielä kemiallisena aseena, mutta Donald Rumsfeld tullessaan silloisen USA:n elintarvikeviraston johtoon näytti vihreää valoa aspartaamille, joka tuli sitten USA:n elintarviketeollisuuden käyttöön.

Muutama vuosi sitten ilmoitettiin vielä, että kuinka aspartaami korvattaisiin jatkossa neotaamilla, joka on aspartaamia lisättynä 3-di-methylbutyylillä, joka joka löytyy EPA’n kaikkein vaarallisimpien kemikaalien listalta. Aspartaami muodostuu fenyylialaniinista [50%], joka voi aiheuttaa kouristuksia koe-eläimille, ja aspartaamihaposta [40%], joka on aiheuttanut koe-eläimille “reikiä aivoihin”, -- yhdistettynä metyylialkoholiin eli metanoliin [10%], joka aiheuttaa sokeutta, maksavaurioita ja kuolemaa.              

Nykyään näitä sokerijuomia markkinoidaan erityisesti jonne-nuorisolle, jolla tarkoitetaan tällaista nykyajan ylä-aste ikäistä nuorta, joilla hyvin monilla on holistinen energiajuomariippuvuus.

Tällä Monsanto pyrkii saamaan heille rasvamaksan, joka pilaa heidän terveytensä jo ennen täysi-ikäisyyttä. Mutta suunnitelmiin kuuluu myös se, että täysi-ikäisyyden korvilla nämä nuoret myös alkaisivat ryystämään alkoholia ja koska heillä olisi jo tuossa vaiheessa rasvamaksa, niin tämä on jokaiselle nuorelle hyvin vaarallista heidän terveytensä kannalta.

Suomen vanhempainliitto on ajanut energiajuomille K-16 ikärajaa, mutta tätä ei olla vielä saatu aikaan.


Lähteet: http://healinglifeisnatural.com/this-drink-will-destroy-your-bones-from-the-inside-but-everyone-drinks-it-anyways/

http://www.elinahytonen.fi/2013/01/uusimpien-tutkimusten-mukaan-aspartaami-tekee-sairaaksi/ 

http://magneettimedia.com/aspartaami-kaloriton-muttei-vaaraton/

http://www.vanhempainliitto.fi/vanhempaintoiminta/energiajuomat_k-16 

http://www.anttiheikkila.com/blogi/12-myyttia-sokerista/