http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Miten keskuspankkijohtoisesta niukkuudesta pääsee yltäkylläisyyteen


Maailman yhteenlaskettu velka kasvoi tänä vuonna Standard Poors luottoluokitusyhtiön mukaan 2,3 prosenttia ylös, jolloin koko maailman yhteenlaskettu velka on 44 300 miljardia dollaria.

Eli siis lukuina järjetön 44 300 000 000 $


Mikä velkapohjaisessa talousjärjestelmässä mättää ?Orjakauppaakin käytiin vielä 1800-luvulla, jolloin pääosin tummaihoinen väestö päätyi näille ihmiskaupan harjoittajien armoille tekemään työtä miltei palkatta, vaikka orjille piti kuitenkin isäntien taata katto pään päälle ja jotain vähän ruokaa.

Mutta tämä tummaihoisten väestön orjuus loppui Jenkeissäkin vasta sen jälkeen Yhdysvalloissa, kun riittävän moni heistä uskalsi taistella vapauksiensa puolesta.

Orjuus on ihmisen pitämistä valtion tai ihmisen alla työssä ilman palkkaa. Mutta palkkaorjuus on ihmisen pitämistä ihmisen tai valtion alla työssä, jolloin orjan kuuluu maksaa itse elämisensä.

Kaikki perustuivat velkaan, koska vain velasta pankit luovat liikkeelle lisää rahaa. Kun taas pois maksetut velat poistavat rahan kierrosta.


Maailman 13 rikkainta sukua on ryövännyt kullan sekä maailman varallisuuden itselleen vain tietyistä syistäVaikka on sanonta, että sellaiset ihmiset joilla on niin rajattomasti rahaa, että eivät enää p*skalle taivu. Mutta kyllä tämä valitettavasti ei pidä paikkaansa, koska myös monimiljardöörit joutuvat käymään kullatuissa huuseissaan ykkösellä ja kakkosella.


Rothschildien pankkisuku on onnistunut nousemaan 1700-luvulta lähtien aina maailman rikkaimmaksi suvuksi ja heidän liikesalaisuutensa on kullan kätkentä, jota he ovat kätkeneet yli 500 000 kuutiometriä salaisiin paikkoihin, jotta sen avulla pidettäisiin kullan arvo miltei samalla tasolla kuin mitä kannabis maksaa pimeässä katukaupassa.

Nämä äärimmäisen varakkaat pankkiirit aloittivat tuon asiakkaidensa huijaamisen jo 1500-luvulla, jolloin silloiset kultasepät tarjosivat ihmisille mm. kultakolikkoiden sekä muiden arvoesineiden talletuksiin.

Mutta siinä vaiheessa kun sinne kultaomistuksiaan holveihin tallettaneet ihmiset luottivatkin näihin kultaseppiin, että heidän arvoesineensä pysyivätkin siellä holveissa tallessa. Niin tässä vaiheessa syntyi tämä nykyinen FIAT-pohjainen rahajärjestelmä, jossa näitä talletusholveja pitäneet kultasepät alkoivatkin pian väärentää asiakkaiden ottamia kuitteja, joilla loivat tämän nykyisen ponzi-huijaukseen perustuvan pankkijärjestelmän.

Mutta nykyään tämä talletuskuittien väärentäminen tapahtuu ihan pankin myöntämillä velkakirjoilla sekä tällä kierrossa olevalla paperirahalla. Mutta kolikoilla on silti se arvo, mikä arvo on niiden metallissa.


Niukkuuteen pohjautuva rahajärjestelmä ei hyödytä kuluttajiaKun sitten tämä entinen orjakauppa fuusioitui 1800-luvun teollistumisen myötä siihen, että luotiin nykyinen palkkaorjuus järjestelmä, jossa orjat joutuivatkin nyt kilpailemaan vielä keskenään siitä, että kuka saa tuon palkkaorjatyösuhteen.

Tehtaathan työllistivät suuren joukon ihmisiä ja näin syntyi nykyisiä työväenluokkia, joiden elintasoa alettiin jo 1970-luvulla heikentämään kun monikansalliset yhtiöt alkoivat saada lisää jalansijaa näissä Euroopankin rikkaissa teollisuusmaissa.

Wall Streetin talouskoulukuntien yleistämä vapaa markkinatalous on perustunut aina tuolle oikeistolaiselle valveunelle, jossa käydään tätä kilpailua siitä että kuka omistaa eniten. Vaikka tuo kilpailukin on pelkkä illuusio, jolle siihen uskova luo tuolla nukkuvalla mielellään todellisuuden.

Mutta valveunessa nukkuvaakin kapitalistia täytyy pitää tuossa samanlaisessa valveunessa, jossa myös näitä työtä tekeviä köyhiä (työväestö) pidetään, johon kuuluvat olennaisena osana mm. alkoholin sekä television ja muun viihdeteollisuuden sekä viihteellistetyn median vaikutus heidän nukkuvaan mieleen.

Mutta valveunessa nukkuva kuluttaja ei huomaa, että hänet on hypnotisoitu juoksemaan siellä oravanpyörässä, jotta hänen egonsa saisi pönkittää itseään tuolla jatkuvalla kulutuksella. Joten hän ei useinkaan huomaa, kuinka tämän niukkuuteen pohjautuvan talousjärjestelmän takana toimivat suuret pankit, jotka käyttävät näitä valveunessa olevia kuluttajia hyväkseen häikäilemättä.


Mutta samalla kun kuluttajat ja työväestö juoksevat noiden vähäisten leivänmurustensa perässä, niin samaan aikaan tämä koko maailman valtioiden sekä pankkien vallanpitäjä (Rothschildit ja 12 muuta maailman rikkainta pankkisukua) kahmivat kaiken kullan itselleen ja eivät välitä mistään muusta.

Koska tähän kultaan liittyy yksi vaurauteen liittyvä perusominaisuus, joka on seuraava.

Sillä jos sinä satut omistamaan yhtään kultaesinettä, niin jos satut omistamaan vaikka kokonaisen kultaharkon. Niin kun tällainen todella rikkaiden rahasukujen setä ei enää kehtaa pitää kultaharkkojen vuorta omassa olohuoneessaan, niin hän vie sen yksityiseen holviin.

Mutta näihin kultaesineisiin ja kultaan liittyy yksi Illuminaatien salaisuus, koska kaikki kulta vetää puoleensa vaurautta. Joten tämän takia nämä valtioita ryöstävät pankkiirit ja heidän ohjaamansa sijoituspankit kiskovat kaiken kullan nyt pois yksittäisten kuluttajien käsistä. Koska he haluavat sen kaiken vaurauden vain itselleen ja pitää muut ihmiset mahdollisimman köyhänä ja tuossa niukkuudessa.

Miten köyhyys poistetaan maailmastaNyt mennäänkin sitten tähän miltei kaikista salaisimpaan asiaan, josta nämä rahan mahdille sekä Luciferin kiroukselle langenneet Illuminaatit eivät haluaisi kenenkään yksittäisen ihmisen tai kuluttajan kuulevan. 

Kun jo raamatussa puhutaan näistä kymmenysten antamisesta, jolla tarkoitetaan sitä, että siitä mistä tahansa saadusta tulosta kun antaa sen kymmenyksen (10 %) pois ilman vastikkeita. Niin tällöin universumi lähettää tuon vaurauden lähettäjälleen moninkertaisena takaisin.

Rahan edessä Luciferille valansa vannoneet vapaamuurarit käyttävät tätä samaa juttua, mutta he tekevät sen vain käänteisessä merkityksessä ja tukevat miltei vain vapaamuurariveljiensä yrityksiä jne. 

Mutta sillä ei ole merkitystä, että onko langennut vai ei langennut, vaan sillä että tämä nykyinen talousjärjestelmä voisi toimia yltäkylläisyydessä.

Monikansalliset yhtiöt toimivat kuitenkin miltei aina ahneuden opein, jolloin tuo positiivinen polariteetti ei voi toimia tuossa "kaikki mulle, viis muista" -taloudessa. Koska universumi vastaa myös samalla mitalla, aivan siinä missä metsäkin vastaa siinä kun sinne huudetaan.

Joten onkin selvää, että miksi myös Sionin viisaiden pöytäkirjoissa puhutaan siitä, kuinka nämä rahan mahdille langenneet Juutalaiset Talmudistit päättivät ryövätä gojimeilta (sivistymättömät ihmiset) kaikki rahat pois.

Vaikka näiden Kryptojuutalaisten liikemiesten talousoppi on myös langennelta henkiolento Jahvelta peräisin, niin samalla tavalla tämä ahneuteen ja pelkoon perustuva monikansallisten pankkien ja yhtiöiden riisto perustuu taas Luciferin kiroukseen.


Ahneet toimijat ovat pilanneet yltäkylläisten toimijoiden maineen
Aivan kuten Romanian tuplaromaneissa, jotka harjoittavat Helsinginkin kaduilla avoimesti ihmis/kerjäläiskauppaa ovat pilanneet romanien maineen ja saavat miltei kaikki romanit näyttämään varkailta.

Mutta sijoitus ja keskuspankit sekä monikansalliset yhtiöt ovat taas pilanneet myös sijoittajien maineen ja saa heidät kaikki miltei näyttämään tuollaisilta talousrikollisilta, jotka haluavat vain ryöstää veroparatiiseille kaiken rahan asiakkailta ja imuroida ne näiden pimeiden Holding yhtiöiden mustiin aukkoihin.

Tuollainen rahan kätkentä on suoraa mustaa magiaa, joka perustuu aina sille ryöstömekanismille jossa tuo raha kuin suoraan imuroidaan kuluttajien taskusta. Mutta nämä monikansalliset yhtiöt ovat vieläkin suurempia imureita, koska ne imevät pienyrittäjä jo sellaisella imulla, että vain vahvat yrittäjät pystyvät pitämään kivijalkaliikkeensä pystyssä.

Joten onko sitten tällaisessa rahakisassa mitään järkeä ? Olisiko siinä järkeä, että 5 kovinta NHL-seuraa järjestäisi jääkiekkoturnauksen, jonka muina osallistujina olisi Brasilian sekä Romanian jääkiekkosarjoista seuroja. Saataisiin sitten viihdettä kun NHL-seurat pääsisivät nöyryyttämään näitä heittopusseja vaikka 87-0.

Ammattilaisseuran pelaajillekin joutuu NHL:ssä maksamaan useita miljoonia dollareita, kun taas Romanian A-maajoukkueen pelaajat ovat pelkkiä amatöörejä, jotka lukeutuvat miltei pubiseuraksi.

Mutta jos katsotaan näitä globalistien kuvaamia vapaita markkinoita, niin se ei ole vapautta nähnytkään, jos pienyrittäjien yli ajetaan näillä monikansallisten yhtiöiden puimureilla.  

90-luvun laman jäljiltä yli 11 000 pienyrittäjää tekivät itsemurhan, kun Arsenal niminen perintäyhtiö alkoi perimään heiltä ylisuuria velkoja. Koska Suomen valtiolta uhkasi loppua rahat, mutta presidentti Mauno Koivisto kutsui kokoon salaisen tapaamisen, jolloin laadittiin tämä salainen Konklaavisopimus, jolla Norjalainen perintäyhtiö sai luvan lopulta ryöstää yli 120 miljardin euron arvoiset yrittäjien omaisuuden.

Jos rahajärjestelmä näyttää monien silmiin tällaiselta ryöstöleikiltä, niin eipä ihme että jos nämä monet mafiamaisesti käyttäytyvät rahasuvut sekä monikansalliset yhtiöt saivat myrkytettyä rahajärjestelmän sekä markkinat, joita sitten vielä kehtaavat kutsua vapaiksi markkinoiksi.

Olisiko torillakin järjestetyt markkinat vapaita, jos siellä myytäisiin vain rikkaille sijoittajille silakoita 598,67 €/kg ja pääsylippu olisi vielä Kokoomuksen puolueen järjestämä juhlaillallinen 700,00 euron pääsylipulla. 

Näitä voisi sitten kutsua vapaiksi silakkamarkkinoiksi, jonne olisi myös pääsy tavallisilla köyhilläkin palkansaajilla. 

Se vapaus on näissä markkinoissa vain tässä vapaaseen kauppaan perustuvaan illuusioon uskovan pään sisällä, vaikka valveunessa elävän oikeistolaisen arvomaailmassa se ei ole vapautta vielä nähnytkään. 

Miten vedät puoleesi vaurauttaKoska tämä nykyinen palkkaorjuus järjestelmä on rakennettu ihmisten hyväksikäytön ympärille, niin sen vuoksi tätä jo valmiiksi rakennettua valtapyramidia on vaikea lähteä yksittäisen ihmisen horjuttamaan.Mutta mikäli riittävän moni ihminen uskaltaa kyseenalaistaa tämän länsimaalaisen palkkaorjuuden, joka on perustunut vain ihmisten hyväksikäyttöön ja moderniin orjakauppaan.Vasta tämän kollektiivisen muutosenergian jälkeen kun riittävän moni pystyy vielä polarisoimaan asenteensa myös työhön sekä rahaan positiiviseksi. Sekä luottaa tuohon universumin vetovoiman lakiin, jolloin tiedät sen että jos annat kymmenyksiä lähimmäisillesi. Niin silloin myös saat kaiken universumilta moninkertaisena takaisin.Monikansallisten yhtiöiden takana vaikuttavat sijoituspankit eivät anna kymmenyksiä kuin korkeintaan vain näille veroparatiisihuijareille, joiden kanssa he käyvät jo tätä kolmatta maailmansotaa talouden keinoin.Jos yksittäiset kuluttajat haluavat taistella näiden valtioita ja ihmisiä tuhoavia pankkeja vastaan, niin silloin kannattaa hankkia kultaa. Koska tuossa kullassa on jo itsessään sellainen energia, että se vetää puoleensa vaurautta.Tämän vuoksi Euroopan Keskuspankki on myös pistänyt holvinsa tuota kultaa täyteen, jotta se voisi rikkaimurin tavoin imeä Suomenkin valtion veronmaksajien rahat tuonne EKP:n mustaan aukkoon.Mutta jos Suomen Pankki ja sen pankinjohto tulisi vihdoin järkiinsä, niin se voisi tehdä sen jota tässä on odotettu 60-luvulta lähtien. Eli palauttaa takaisin Suomen Markka ja luoda se takaisin siihen hopea pohjaiseen kolikkoon, jollainen se aikanaan oli. Koska hopeakin on arvometalli, jossa tuossa markassa olisi se arvo jo suoraan.Mutta tämä nykyinen kommunistisen EU:n euro on varsinkin paperirahana pelkkä Euroopan Keskuspankin velkakirja, jonkun ihmisen,valtion tai yrityksen ottamasta lainasta. Mutta jos tämä velka maksetaan korkojen kera takaisin, niin silloin se poistuu kierrosta.Mutta mikäli joku omistaa kulta esineitä, niin tuossa se arvo on suoraan, eikä tämä kulta ole enää minkään keskuspankin asiakkailleen antama velkakirja, joka olisi luotu jonkun yksittäisen asiakkaan, valtion tai yrityksien ottamista lainoista.Suomen Pankilla on kuitenkin näitä kultaharkkojaan myös Englannin Keskuspankin sisällä, koska tällä Britannian keskuspankki pitää Suomen valtiota orja/isäntä suhteessa. Koska Suomen valtio on myös velkaa Britannian keskuspankille, jonka osake-enemmistö kuuluu edelleen Rothschildeille.Suomen valtiohan otti ensimmäisen valtionlainansa vuonna 1860 Carl von Rothschildille, joka joutui tuolloin myöntämään tuon lainan omasta pussistaan. Koska vielä silloin Suomen takaisinmaksuun ei luotettu.Mutta tämä nykyinen euro on ollut katastrofi jo perustamisestaan lähtien ja nämä sijoituspankeissa loisivat talousrikolliset haluaisivat meidän uskovan, että se on meidän syytä, että olemme velkaantuneet. Vaikka tämä syy on ollut vain näissä valtionryöstäjissä, jotka lakkauttivat Suomen taloudellisen itsemääräämisoikeuden tuolla 1.1.1995 alkaneella Eurostoliiton EU-jäsenyydellä. Jonka päätteeksi EMU:n rahaliitto laittoi viimeiset naulat Suomen Markan arkkuun.Mutta nyt sinua tarvitaan tämän muutoksen edessä, että saamme palautettua Suomen Markan ja periaatteessa se tulevaisuuden markka voitaisiin vaikka sitoa kultaan, joka tekisi Suomesta silloin miltei varakkaimman maan koko maailmassa.


Tämän takia Libyan johtaja Muammar Gaddafi käytiin teloittamassa, koska Rothschildit eivät salli yhdenkään valtion alkaa sitoa rahaansa kultaan.Vaikka Gaddafillakin taisi olla kultaiset vessanpöntöt sekä aamutakit, niin hän oli kuitenkin valon puolen mies. Koska Libyassa ajateltiin ihmisten ja kansalaisten etua.Mutta tämä on osoittanut sen, että tämä Rothschildien pankkisuvun johtama talouden maailmansota näyttäisi olevan kuitenkin osana tätä kokonaista suurta suunnitelmaa. Joten näin ollen nämä pankkisektorin valtioita ja ihmisiä tyhjätaskuiksi ryöstävät paronit joutuvat kokemaan tämän uuden kultaisen aikakauden luoman muutoksen, jonka seuraukset tulevat olemaan tulevaisuuden rahajärjestelmässä käänteisiä. Koska ne tulevat muuttamaan tämän vanhan ahneuteen sekä pelkoon pohjautuneen rahajärjestelmän yltäkylläisyydelle. Jolloin jokainen antaa vähintään ne kymmenykset eteenpäin ja saa tuota vaurautta moninkertaisena takaisin.Tämän jälkeen myös nämä Nordean kaltaiset ihmiskauppaa, huumekauppaa, asekauppaa, plutoniumkauppaa, uranikauppaa harjoittavat pankit tulevat tuhoutumaan, elleivät he suostu muuttamaan mekanismejaan tuolle yltäkylläisyydelle.Samoin myös ihmisten velkaorjuudelle ja sielun hyväksikäytölle perustuneet pikavippi ja koronkiskontahuijarit tulevat menettämään markkinansa, koska lopulta nämä järjettömän suuret valtionvelatkin annetaan anteeksi.Mutta myös tämä koko länsimaalainen palkkaorjuus loppuu, koska tämäkin palkkaorjuus on muistuttanut kuin venettä jonka isännät ohjaavat venettä ja rengit uivat perässä.Sitten kun tuo palkkaorjuus loppuu, niin työstä maksettu hinta ei enää perustu millekään ihmisten taloudelliselle hyväksikäytölle. Vaan silloin kaikki raha sekä resurssit laitetaan kiertämään tasapuolisesti.Raha kun on ollut pelkkää energiaa, josta ihmiset saavat itselleen mielihyvää. Mutta salaisuus tässä on vielä se, että todellisuudessa pankeillakin suurin osa tuosta ihmisten tileille ilmestyvistä rahoista on vain pelkkiä ykkösiä ja nollia pankkiautomaatin tai tietokoneen nettipankin ruudulla. Koska mikäli riittävän moni ihminen juoksisi soolo automaateille repimään näistä pankkiautomaattien tainaseinistä seteleitö ulos, niin jossain vaiheessa pankit pelästyisivät ja laittaisivat Kreikan kriisin tavoin talletuspaon. Koska heillä ei olekaan sitä rahaa siellä holveissaan kuin vain alle kolmasosa.Joten eikös silloin pankit kuuluisi haastaa oikeuteen asiakkaidensa huijaamisesta, koska eihän nyt kauppiaskaan voi myydä tiskiltä mielikuvitus tuotteita asiakkailleen ylihinnoilla.Saisi olla aika hypnoosissa, jos asiakas olisi valmis maksamaan pelkästä tyhjästä ilmasta jotain sellaista, josta kauppias lupaisi asiakkaalleen jonkin kaupassa myytävän tuotteen.Mutta koska pankkien valta on perustunut tälle markkinatalouden juoksukilpailulle, niin koska riittävän moni ihminen on ohjelmoitu sinne juoksemaan tuossa valveunessa. Niin tämän vuoksi meille jäi tämä epäoikeudenmukainen sekä ihmisten taloudelliseen sekä fyysiseen ja pelkoon sekä ahneuteen perustuva talousjärjestelmä, joka on ollut vain pelkkä siellä juoksevan kuluttajan uni, joka on jo tämän edesmenneen Yrjö Kallisenkin mukaan erittäin vaarallinen uni.Suomi on silti edelleen pelastettavissa ja tämän rapautuneen talouden sekä vientikilpailukyvyn saisi pelastettua yksinkertaisesti joko hopeaan tai kultaan sidotulla valuutalla, jonka enää Suomen Pankki laskisi liikkeelle.