http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 9. helmikuuta 2017

Shokkipaljastus: Eliah Wood paljasti Hollywoodin ja Washingtonin pedofiiliringin salatun yhteyden


Tunnettu Hollywood näyttelijä Elijah Wood on paljastanut sen, että Hollywoodin ja Washingtonin pedofiiliringin välillä on toiminut salainen yhteys. 

Joten silloinhan se tarkoittaa käytännössä sitä, että yksi näistä Hollywood näyttelijöiden lapsien nussijoista on myös tämä kohuttu John Podesta, jota ei edes Scotland Yard suostu ottamaan vieläkään kiinni, vaikka hänestä ja hänen veljestään on jo vedenpitävät todisteet, että he sieppasivat tämän Madeleine McCannin pikkutytön Portugalissa vuonna 2003.

Wood kertoo kuinka nämä Hollwoodissa lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävät pedofiilit ovat Washingtonin korkeasti arvostettujen poliitikkojen suojeluksessa.

Wood kertoi vielä että tämä Hollywoodin pedofiili-skandaali muistutta hyvin paljon tätä Britanniassa muutama vuosi sitten ilmennyttä pedofiilikohua, jonka pääsyyllinen oli tv:stä tuttu tv-persoona Sir Jimmy Savile. Jonka pedofiilitausta kerrottiin vasta sen jälkeen, kun tämä lapsiinsekaantuja oli vaihtanut hiippakuntaa.

Englannissa on myös entisiä Britannian parlamentin pääministereitäkin paljastettu olevan pedofiileja, vasta sen jälkeen kun nämä lapsiinsekaantujat olivat vaihtaneet hiippakuntaa. 

Ilmeisesti tämä satanistisia miljardöörejä sekä miljonäärejä koskeva standardillinen syytesuoja pedofiliasta vapautuu vasta sen jälkeen, kun tämä lapsiinsekaantuja on vaihtanut hiippakuntaa. Kun tämän jälkeen kuollutkaan pedofiili ei voisi enää vasikoida muita pedofiili-kolleegojaan poliisille.

Joka tapauksessa Hollywoodissa sekä Washingtonissa on tälläkin hetkellä käynnissä laaja rikostutkinta, jonka kohteena ovat myös nämä hyvin vaikutusvaltaiset pedofiili-ringit, joiden yhteydet ulottuvat aina Hollywoodista Washingtoniin kuten Eliah Wood 
tuossa juuri kertoi.

Onneksi myös näitä tapauksia tutkitaan jenkeissä myös yksityisetsivien toimesta. Kun tämä Hollywood näyttelijä Anton Yelchin oli viime vuoden kesän alussa paljastamassa Hollywoodin pedofiileja medialle, mutta hänet ehdittiin tappaa yliajamalla ennen tuota.  

Tämän vuoksi Eliah Woodille pitäisi lähettää suojia, jos hänen peräänsä lähetetään näitä CIA:n yksiköitä. Mutta todennäköisesti Wood kuuluu vielä niihin Hollywood näyttelijöihin, jotka kilistävät kassakoneisiin niin monta miljoonaa, että heidänlaisiaan elokuvaikoneita ei saataisi millään tilalle. 

Nämä Hollywoodin pedofiilikeisarit, jotka toimivat siellä elokuvamoguleina, niin soveltavat siellä samankaltaista sielun myymisen työehtosopimusta näiden kuuluisienkin näyttelijöiden kohdalla. 

Että jos sopimuksessa lukee, että työskentelet täällä ja tienaat meille miljoonia niin kauan, kuin me teitä käskemme. Niin tämänkaltaiset diilit ovat yleensä näitä, joissa taiteilija joutuu kirjaimellisesti myymään sielunsa paholaiselle, joista aina monet Hollywood sekä populaarimusiikin starat kuten (Kanye West, Katy Perry, Bob Dylan) ovat kertoneet puolihuumorilla.

Kaikki tämä sielun myyminen paholaiselle on perustunut tuolle rumastisanottuna rahalle huoraamiselle, jolla tarkoitetaan sitä, että silloin tämä sielunsa myynyt henkilö oli sitten laulaja vaikka mikä tahansa kirjailija. 

Niin mikäli hän silloin luovuttaa itsensä kuin koirantalutushihnassa näille viihdeteollisuuden liikemiesten talutushihnaan. Niin ei se juuri kyllä eroa siitä, että sinut silloin pakotettaisiin vaikka menemään jonnenkin eläintarhan häkkiin poseeraamaan faneillesi aina silloin kun sinut sinne käsketään eläintarhoihin viihdyttämään näitä eläintarhojen kävijöitä, jotka ovat niitä fanejasi. Mutta tästä kaikesta kuitenkin maksetaan miljoonapalkka, joten hyvin harva siitä silloin kieltäytyy, kun on tuollainen kuuluisuus tiedossa. 

Kun taas tämä länsimaalainen työllisyys on ollut koko ajan palkkaorjuutta, jota voi myös verrata tuohon eläintarhan ihmistarhaukseen. Siinä vaan tämä palkka on paljon pienempi, eikä siellä taas juuri näiltä pienipalkkaisia työntekijöitä vaadita viihdyttämään yleisöä, ellei sitten ole synnynnäinen koomikko tai imitaattori.

Liian moni ihminen on myynyt tässä länsimaalaisessa matriisimaiseen todellisuuteen perustuvassa illuusiomaisessa kilpailuyhteiskunnassa sielunsa liian halvalla. 

Moni vielä ottaa persoonalleen mallin näistä television sekä Hollywoodin näyttelijöistä, joiden kautta heidän persoonaansa muokataan heidän sitä usein huomaamatta.

Sinä olet kuitenkin ihminen, jolla on sielu, tunteet, äly sekä hajuaisti ja näköaistit. Joten voit myös silloin olla täysin senlainen kuin sinä itsesi näet ja jos löydät oman todellisen itsesi, niin silloin herätät tuon tietoisen mielesi ja olet juuri oma itsesi.Actor Elija Wood has come forward to expose the true nature of Hollywood pedophilia, claiming that the entire industry is run by a powerful pedophile ring that's shielded by elite ties in Washington D.C. The 35-year-old said that Hollywood is in the grip of a child sexual abuse scandal that involves "very powerful figures" that are protected by political connections "right at the top". The former child star, who made his debut in Back To The Future II aged 8, said that he was lucky to be protected by his mother when he first arrived in Hollywood, and he didn't attend the types of parties where the pedophiles would pray on the young actors.

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/1888-elijah-wood-hollywood-is-run-by-a-powerful-eli
Lähteet: http://www.neonnettle.com/news/1888-elijah-wood-hollywood-is-run-by-a-powerful-elite-pedophile-ring