http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 8. helmikuuta 2021

Suomen poliisista tullut Orwell yksikkö, joka tutkii yhä enemmän "hauskanpidollisia rikoksia"



Jo tämän viimeisen vuoden sisällä Suomen poliisista on tullut tällainen Orwell-yksikkö, joka kohdistaa yhä enemmän poliisitutkintaa jossain järjestettyihin juhliin ja niiden jälkeisiin tutkintoihin.

Toki tämä tehdään nyt edelleen tämän Koronavirus huijauksen varjolla, ettei kansalaiset taas kiinnostuisi tästä Orwelilaisesta poliisitoimista. Joten sitten nämä kansalaiset halutaan nyt median avulla saada paheksumaan juhlien järjestäjiä ja ylipäänsä juhlimista.

Nyt Helsingin sörnäisissä järjestetyt teknobileet päätyivät Helsingin poliisin tutkintapöydälle. Eli paikalla oli järjestetty teknobileet, jossa oli myös DJ esiintynyt paikalla.

Poliisit kuulemma kävivät juhlapaikalla viime lauantaina, mutta koska kyseessä oli yksityistilaisuus, johon poliisilla ei sitten enempää ollut toimivaltaa puuttua.

Mutta mikä tässä ihmisten hauskanpidossa on sitten niin vaarallista, jos ei nyt oteta huomioon tätä koronavirus hysterian narratiivia ? 

Hauskanpitohan on ihmisten välistä sosiaalista kanssakäymistä ja kuuluu siihen sitten kuningas alkoholi tai ei, niin yleensä mitä enemmän väki viihtyy keskenään näissä samoissa tiloissa, niin se vaikuttaa myös koko paikan yleiseen ilmapiiriin.

Tähän kun lisätään se elävä musiikki, niin paikan hype saattaa senkin avulla nousta kummasti ylös, joten olisi melkoisen hullua, jos vielä tulevaisuudessa yksityistilaisuuksien järjestäjiä kohtaisi päiväsakot siitä, että tilaisuudessa on viihdytty liiankin hyvin ja juhliminen kiellettäisiin aina lailla. 

Mutta jos katsotte tätä nykyistä koronaplandemiaa, niin maskeilla ensinnäkin on tarkoitus murtaa ja rikkoa ihmisten identiteetti.

Taiteilijoiden identiteettiä murretaan myös tällä hetkellä ja se tapahtuu sillä tavalla, että tapahtuma-alan työntekijöitä kielletään tekemästä töitä, koska tapahtuma-alalle on nyt laitettu niin tiukat rajoitukset, että jos ravintolassakin saa esiintyä vain 25 ihmiselle bändi, niin isompien juhlien järjestäminen on käytännössä tehty jo lakimuutoksella mahdottomaksi.

Mitähän vielä voitaisiin tehdä kielletyksi ja vedota koronaan ? 

Vitsin kertominen olisi laitonta, koska korona voisi tarttua naurun aiheuttamien vesipisaroiden välityksellä, jotka erittyvät nauramisesta.

Tällainenkin voitaisiin keksiä siellä koronaplandemian käsikirjoittajien puolella ja vaatia IMF:n pankista sen toteutusta ympäri maailman, koska IMF:llä löytyy aina riittävästi kiristysmateriaalia sekä lahjusrahaa, joilla poliitikot pidetään tiukasti ruodussa.

Se on kyllä huomattu, että tämä pankkiirien ja kansainvälisen tason korporaatioiden tavoitteena on saada aikaiseksi sellainen maailmanjärjestys, jossa ihmisyys poistetaan tällä A.I. tekoälyllä ja jos ihmisistä tulee tuollaisia robottimaisia vihanneksia, niin se tietäisi humanismille rappiota.


Joten Elon Musk saisi asentaa sen mikrosirun omaan päähänsä ja näyttää kuinka Neuralink-yhtiö painaa Enteriä ja hänen tahtonsa murretaan tuon teknologian edessä.


Mutta eihän tuollainen korkean tason teknokraatti elitisti omaa päätään ja aivojaan tuollaiseen tutkimukseen luovuta. Siksi he tekivät tämän ensimmäisen aivoimplanttikokeen sialla.

Sillä Elon Musk ja nämä elitistit pitävät normi-ihmistä lähes sian kaltaisessa arvostatuksessa.

Valtaeästön ihmiset edustavat heille puhdasta karjaa ja siksipä he ovatkin kokoontuneet viimeisten vuosikymmenien aikana miettimään, että mitä tehdä tälle liikakansoittumiselle. 

Harvennuslistalla on heidän suunnitelmiensa mukaan n. 95 prosenttia nykyisestä maailmanväestöstä, joita ei enää tarvita.

Mutta koska valtio ei voi vielä olla niin rujo, että se ilmoittaisi vaikka jollekin veronmaksajalleen, että "palveluksianne ei enää tarvita", niin sitä vartenhan tämä työmarkkinatukijärjestelmä aikanaan kehitettiin todellisuudessa.

Koska ei sen tehtävänä kuten myöskään TE-keskus (ent. työvoimatoimisto)... Ei niidenkään laitosten tarkoituksena ole auttaa ihmisiä työllistymään, koska ne ovat olemassa vain Suomen kansalaisten kiusaamiseen ja henkiseen alistamiseen. 


Lähde: HS