http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 22. helmikuuta 2021

Kohta on tanssiminenkin kielletty ravintoloissa sakon uhalla

Moniko olisi uskonut vielä pari vuotta sitten, että Suomessa olisi 2021 sellainen tilanne, että jos jäät laittomasta tanssimisesta kiinni ravintolassa, niin siitä voi rapsua sakkoa ? 

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) on nyt valmistelevassa seuraavia rajoituksia, jotka kohdistuisivat siihen, että sen seurauksena tanssiminen ja laulaminen loppuisivat ravintoloissa.

Eli sen rajoitusmuutoksen jälkeen laulaminen ja tanssiminen olisi kiellettyä ravintoloissa aina sakon uhalla.

Että vieläkö uskotte, että tällä suojataan koronaviruksen leviämistä ? 

Saa olla meinaan aika pieni älykkyysosamäärä, jos vieläkin joku uskoo, että tuolla suojataan koronaviruksen leviämistä ravintoloissa.


STM:llä on koronastrategiasta käsikirjoitus valmiina

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) toimii tälläkin hetkellä salaisen korona käsikirjoituksen mukaan, jossa noudatetaan THL:n ohjeistamaa koronastrategiaa.

Nyt ollaan Helsingin osalla tilanteessa, jossa seuraavaksi Helsingin alueen rajoitukset on määrä viedä tasolle 2, joka vaatisi vielä erillisen hallituksen päätöksen.

Eli vielä ei olla siinä kolmen viikon ulkonaliikkumiskielto ihmiskokeessa, jolloin lain mukaan et saisi edes roskapussia viedä ulos, koska saisit liikkua vain tietyn monta tuntia päivässä ja vapaata liikkumistasikin voitaisiin rajoittaa siihen 5km max. jne. kaikkea muuta hullua.

Tällaiset keinot näillä virkamiespsykopaateilla on käytössä meidän alistamiseksi, mutta jos tajuatkin sen, että mitään pandemiaa ei ole ja kyseessä on vain näiden sadististen psykopaattien maailmanlaajuinen ihmiskoe ja maailman suurin petos, niin voit olla silloin paljon enemmän rauhassa tältä kaikelta, kuin taas ne joiden mielenterveys on alkanut kärsimään tämän koronan joukkoharhan edessä.

Nehän joutuvat kohta varmaan poistamaan Raamatusta sen helvetti sanan ja korvaamaan sen koronalla. Kun jopa iltapäivälehdet kirjoittelevat nyt, että jos et suostu tottelemaan koronarajoituksia, tai jos et usko koronaan, niin silloin olet korona syntinen. Että myös kirkollisissa piireissä eletään jo näin suurissa korona harhoissa.

Mutta jos nyt mennään hetki faktoihin, niin jos tämä korona tuottaa sinulle mielenterveydellesi ongelmia, niin kyllä se enemmänkin on psykologinen ongelma. 

Sillä tämä koronavirus hysteria nimenomaan luotiin psykologisen sodankäynnin aseena, jotta nämä illuminaatit (maailman salainen eliitti) saisi haluamansa ja laitettua toimintavaiheeseen tuon salaisen hankkeensa uudesta maailmanjärjestyksestä, joka on myös Vatikaanin ajama hanke.

Mutta jos mediaa on viime aikoina seurannut, niin huomaa kyllä sen miten suuri tämä koronaan uskomisen harha todellisuudessa on.

Jos uskoo siihen, että oireeton ja terve ihminen voisi kantaa jotain virusta mukanaan ja sen havaitseminen olisi vasta jollain koronatestauksella mahdollinen.

Voitaisiinkohan sillä samalla PCR-testillä ja koronatestipuikolla testata, että kannatko Münchausenin oireyhtymää mukanasi, joka on psyykkinen sairaus ja luulosairaus (ICD-10 F68.1). Sillä tuo koronavirustartuntaan uskominen oireettomissa on jo suora luulosairauden tila. 

Mutta tämä kyseinen luulosairaus näinä aikoina tuottaa mm. Astra Zenecalle, Pfizerille miljardien jättitulot.

Näille rokotevalmistajille sataa nyt rahaa enemmän kuin huumekauppiaille konsanaan.

He ostelevat varmasti lukuisia huviloita näillä koronarokotuksista tulleilla voitoillaan.

Ne roistot nimittäin nauravat räkäisesti jokaiselle, joka uskoo tähän korona virushysteriaan.

Tällähän hetkellä jenkeissä JOHN HOPIKINS YLIOPISTOSSA suunnitellaan jo vuosille 2025-2028 toteutettavaa SPARS virusepidemiaa.

Heillä on lukuisia psykologeja noissa tiimeissä, jotka tekevät jo nyt tätä analyysia, että miten tämä koronan feikkipandemia on toiminut missäkin maassa.

Mutta koska olen myös selvännäkijä, niin näen sen, että kuinka tämä SPARS epidemia suunnitellaan eräällä tavalla armeijan poikkeustilan kaltaisiin olosuhteisiin. Tai no itseasiassa tämä korona suunnitelmahan on tarkoitus laajentua sotilaalliseen kriisiin 2022, joka vuodettiin jo 2020 syksyllä, kun tämän erään italialaisen toimittajan kautta nämä koronasuunnitelmat mm. eristysleireistä vuodettiin jo julki.

Tämä koronan feikkipandemiahan on jo se hanke, jolla nämä elitistit toivovat saavansa kansallisen hyväksynnän sille sen jälkeiselle uudelle maailmanjärjestykselle.

Lähde: IS