http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Mikä on Suomen tulevaisuus ?

 


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt kun tätä IMF pankin EU-talouden tuhontaohjelmaa on jo kulunut miltei tämä 1 vuosi, niin voi jo nähdä mihin tämä tulee lopulta johtamaan, kun tämä maskisekoilu sekä koronarokotuspainostus tulee eskaloitumaan lopulta siihen, että näitä rokottamattomia ihmisiä aletaan lopulta kohtelemaan kuin jotain yhteiskunnan pohjasakkaa ja aina löytyy riittävän monta psykopaattia heitä kiusaamaan, kuten nähtiin jo tämä Finnair kohu, jossa maskin päähän kieltäytynyttä miestä kutsuttiin aina poliisi vastaan Helsingin vantaan lentoasemalle ja hän sai siitä hyvästä 6 kuukauden lentokiellon Finnairin lennoille.

Tämä tulee siis automaattisesti johtamaan siihen, että tällaista sadististen psykopaattien yhteiskuntaa ei todellakaan yhä useampi halua katsella ja nyt kun nämä psykopaattisadistit virkamiehet alkavat jo vetää niitä todellisia naamareitaan pois, niin lähitulevaisuudessa vielä ehkä näemme, että kuinka vaarallisia sekopäitä nämä fasistit todellisuudessa ovat, kun EU:sta ja Suomesta leivotaan Saksan kanssa liittovaltio ja sotilasdiktattuurin on määrä ottaa ohjat myös Suomessa arviolta 2025 vuonna, kun tämä nykyinen EU tulee hajoamaan siihen talous ja koronakaaokseen, jonka IMF on sinne suunnitellut.


Koska olen selvännäkijä ja melkoisen hyvä sellainen, niin en haluaisi lähteä kertomaan että minkälaisia näkyjä näen näistä tulevaisuuden aikalinjoista, mutta talouden osalta se ei näytä hyvältä mitä tuleman pitää.

Vaikka näitä korkeita rakennuksia nyt sinne Helsingin pasilaan kyhätään näiden eräiden pankkien huumerahoilla, niin kansa köyhtyy entisestään ja kantakaupungin asumiskustannukset nousevat vuosi vuodelta, joka johtaa vielä muutaman vuoden päästä Irlannin 2008 tyyliseen asuntokuplaan. Eli asuntojen hinnat putoavat Helsingissäkin jopa yli 40 prosenttia.


Korona tappaa lukuisia yrityksiä seuraavien vuosien aikana Suomesta

Tämän koronan feikkipandemian varjolla Suomesta tapetaan lähivuosina lukuisia yrityksiä pois ja etunenässä pienyrittäjät joutuvat ensimmäisenä ahdinkoon.

Täällä näitä konkursseja nyt on listattu tuoreita tilastoja. Konkurssilistalla on lukuisia ravintola-alan yrityksiä, vaate vähittäiskauppoja, urheiluliikkeitä, paikallisliikenne linjoja (linja-auto ala), siivousalan yrityksiä, mainostoimistoja, taksifirmoja jne.


Korporaatiot kaappaavat markkinat

Tämä juoni tässä pienyrittäjien konkurssiaallossa on sama kuin mitä silloin 90-luvun alun lamassa, jolloin Suomen pankit tarvitsivat silloin EU-jäsenyyteen vaaditut 58 prosentin vakavaraisuusasteen, joka onnistui vasta vaatimalla yrittäjiltä kaikki lainat takaisin ja jos yrittäjillä ei ollut varaa maksaa lainojaan takaisin pankeille, niin pankit ulosmittasivat yrittäjien omaisuuden.

Nyt tässä on ilmeisimmin kyse EU-liittovaltion yhteisen Saksan ja EU-armeijan sotilasbudjetin kasaamisesta, johon tämä korona ilmeisesti myös ehkä jollain tasolla liittyy, koska tässä on selvästi käynnissä vieläkin suurempi puhallus, kuin silloin 90-luvun laman aikoina oli.


Kun taas tämä maskisekoilu tässä taustalla on vain tämän kommunistisen EU:n harhautusta, jonka takana on nämä samat pankit kuten IMF, joka tätä pienyrittäjien putsausta operoi.

Mutta täytyi luoda riittävän suuri harhautuskeino, jotta kansalaisten huomio siirrettiin muualle, joten siksi tämä koronan valepandemia luotiin harhautukseksi.

Toki nämä mRNA-rokotteet ovat biologinen ase, jolla eliitti sitten on nyt jo harventamassa maailman liikakansoitusta pois.

Koronarokotteet eivät siis itsessään ole suoja mitään koronavirusta vastaan, mutta koronarokotus on äärimmäisen vaarallinen mRNA rokote, joka altistaa rokotteen saajan geenimanipuloiduksi orgasmiksi (GMO). Tämä mRNA rokotusteknologia on siksi äärimmäisen vaarallinen alue, koska siitä ei edes tiedemaailmassa vielä juuri paljoakaan tiedetä, koska siihen sisältyy ihmisten geenien sekä DNA:n muokkaaminen mm. näillä geeniperimän genomeilla.

Perimähän on yleensä DNA:ta, mutta osalla viruksista se on RNA:ta.


Koronavirusta ei ole vieläkään eristetty, joten sitä ei olla siis tavattu vielä missään. Sen on myös jenkkien terveysvirasto CDC itse myöntänyt jo julkisesti.

Bill Gates toimii vain pelkkänä marionettina tälle globaalille suunnitelmalle alistaa koko maailma tämän koronarokotustouhun alle, joka sitten tekisi koko planeetasta tämän tyranniaan tähtäävän koronahelvetin.

Mutta tämä heidän fasistinen ja totalitaristinen suunnitelma ei tule missään muodossa onnistumaan loppuunsa, koska täällä löytyy aina riittävästi vastarintaa ja siksi näille sadistipsykopaateille ei tule nyt antaa tuumaakaan periksi, koska nämä koronafasistit virkamiehet aina ministereitä myöten ovat täysin kylmiä psykopaatteja.

Meillä on edelleen kansana enemmistö laittaa nämä psykopaatit ojennukseen, jos vain yhdistymme keskenämme ja sitä nämä kontrollifriikit myös tuolla pelkäävät. 

He pelkäävät, että kansa yhdistyy ja laittaa nämä sadistit ojennukseen.

Siksi hallitus pelkää puhua suoraan näistä tyrannisista hankkeista mm. ulkonaliikkumiskielloista jne. Koska siellä valtioneuvostossakin on muutama ihminen, joka vastustaa tätä tyrannista hanketta. Kun taas ne psykopaattivirkamiehet siellä jo kiihottuvat pelkästään näistä tulevista kolmen viikon ulkonaliikkumiskielloista. 

He nauttivat näistä rajoituksista täysin rinnoin ja siksi nämä psykopaatit ovat jopa julkisesti todenneet nyt, että kuinka he haluaisivat lisää maksimirajoituksia ja ulkonaliikkumiskieltoja, koska tuollainen psykopaattisadisti nauttii kansan henkisestä alistamisesta mielin määrin.

Tämä koronan feikkipandemia on tiivistetysti IMF pankista organisoitu hanke, jonka taustalla on toiminut myös Rockefeller Instituutti jenkeissä sekä JOHN HOPKINS YLIOPISTO, MIT jne. muita tahoja.







Rockefeller Instituutissa tätä karanteenittamista suunniteltiin jo vuonna 2010, jolloin siellä julkaistiin tulevaisuuden maailmankuvan skenaario, jonka nimi oli LOCKSTEP, jolla tarkoitettiin näitä karanteeneja, jotka ennustettiin otettavan käyttöön vasta vuonna 2020.

Joten mitenkä kävikään, kun juurikin samana vuonna maaliskuussa 2020 Rockefeller Instituutin LOCKSTEP vaihe toteutui maailmalla, kun tämä korona lähti muka leviämään Kiinan, Wuhanissa. Vaikka siellä Wuhanissa todellisuudessa ei mikään päässyt ilmaan, kuin vain tämä koronavalhe, josta alettiin hysteerisesti uutisoimaan jokaisessa valemediassa ja uutisoidaan edelleen yötä päivää.

Sitten alkoi tämä tauoton koronapsykoosi, joka on voimakas joukkopsykoosin oire, jota nyt sairastaa maailmassa lukuisat ihmiset ja se on syöstänyt niin monen ihmisen henkisen mielenterveyden alas ja tässäpä juuri näemme sen, että miten tämä korona on ennenkaikkea psykologisen sodankäynnin ase, jolla on myös tarkoitus tuhota maailman väestön mielenterveys, kun heidät saadaan kuolemanpelkoisiksi pelkäämään tällaista olematonta kausiflunssan kaltaista pikkutautia.

Tämä on suora esimerkki siitä, että miten joukossa tyhmyys tiivistyy ja koronan valepandemia on siitä täysi suuri esimerkki.

Kirkko pelotteli vielä satoja vuosia sitten ihmisiä helvetillä... Nyt ei kirkkoa tuohon rooliin tarvita, koska nykyinen valtionkirkko toimii valtamediassa ja siellä pelotellaan nyt ihmisiä koronalla ja kirkko taas syyllistää näitä koronarikkureita koronasynnillä.

Helvetin tilalle on vain korvattu sana KORONA.

Mutta varsinkin näinä aikoina jokainen on kyllä ihan itse vastuussa siitä, että onko pelkuri, vai uskaltaako nousta siihen omaan voimaansa ja näyttää näille muille koronapelkureille mallia siitä kansallisesta rohkeudesta, jota me suomalaiset olemme aina sukupolviakin sitten uskaltaneet edustaa.

Mutta nämä vallan kahvaan väärillä keinoilla urahissillä nostetut maanpetturit taas halveksuvat näitä suomalaisia kansallissankareita sekä maanmiehiä, jotka ovat omalla rohkeudellaan uskaltaneet puolustaa tätä kansallista itsemääräämisoikeuttamme, jota nyt nämä säälittävät elitistien sadistit ovat viemässä meitä nyt pois.

Todellisuushan on, että nämä varakkaat satanistit, jotka asuvat siellä luksuskartanoissaan ympäri maailman ja ovat näitä kalliita sikareita polttavia pankkiireja, niin eivät he ole onnellisia, vaikka heillä onkin ne miljoonan dollarin posliinitekarit suussa ja viidenmiljoonan dollarin kultaketjut kaulassa ja kuuden miljoonan euron kultakello kummassakin kädessä.

Nuo roistot sen sijaan ovat kateellisia ihan meille tavallisille kansalaisille, koska me olemme niitä ihmisiä, jotka pystymme aidosti olemaan onnellisia siitä, että meillä on vielä tämä kansallinen itsemääräämisoikeutemme ja me emme sitä näille rikkaille sioille tule antamaan mistään hinnasta, vaikka se maksaisi jonkun koronarokotuksen hinnan.

Sillä tämä ei ole Suomi jota nyt joudumme puolustamaan, vaan se on meidän jokaisen vapaus.

Liikkumisen vapaus, mielenilmaisu vapaus, sanavapaus...

Sen yli ei kyllä yksikään pankkiiri tule kävelemään Suomen osalta ja siitä me pidämme huolen ja tämä teksti ei ole kansankiihotusta, vaan tätä on totuus.

Siksi se kiihottaa näitä maanpettureita, jotka taas pelkäävät totuutta, koska ovat jo myyneet sielunsa saatanalle ja nämä maanpetturipoliitikot eivät siksi enää halua ajaa Suomen kansalaisten etua, koska IMF pankki lahjoi jo heidät toiseen suuntaan... Pimeyden voimien leipiin, koska niin myös nämä YK:n pääjohtajatkin joutuvat tekemään aina Saatanan kanssa valan ja myös Suomessa toimii ihan ministereitä, virkamiehiä sekä aina ylimpiä johtohenkilöitä, jotka ovat tehneet valansa Saatanan kanssa, joten luuletteko, että he enää ajaisivat Suomen valtion etuja ? 

Tämä koronakin on miltei täysin Saatanan juoni ja jekku. Mutta siitä selviytyminen on jo päätetty valon puolella, joka tulee päättymään sen puolen voittoon ja Saatana tulee saamaan tässä sodassa taas takkiinsa. 

Joten karanteenit eivät tule jäämään pysyvästi, maskisekoilu ei tule jäämään pysyvästi voimaan, vaikka nämä koronasadistit sitä jo nyt haluavat, koska silmittömästi nauttivat tästä heikkojen ihmisten alistamisesta ja psykologisesta kiduttamisesta tällä koronalla.

Talousjärjestelmän toisaalta kuuluukin tuhoutua, koska näin on luojan tarkoitus, koska muutenkin tämä kapitalistinen talousjärjestelmä on perustunut niin sairaalle köyhien ihmisten riistämiselle sekä hyväksikäytölle.

Siksi tämä talousromahdus nyt on käynnissä. Mutta IMF Pankki yrittää vain peitellä sen tällä feikkipandemia Koronalla, jotta ihmiset eivät kiinnittäisi siihen liikaa tarpeetonta huomiota.

Vielä näistä lääkeyhtiöistä sen verran, että BIG PHARMA:n järjestäytyneen rikollisuuden haaralla on jo niin paljon rahaa kerättynä, että vaikka ostaisimme EU:n keskuspankin ja painaisimme näille roistoille vaikka 1000 triljoonaa dollaria seteleinä, niin ei näille sadisteille raha ole tässä se juttu, vaan kyse on koronan feikkipandemiassa biologisen sodankäynnin operaatiosta.


Meitä ihmisiä on heidän mukaansa liikaa ja heidän harvennustavoittensa on n. 95 prosenttia nykyisestä maailman kansoituksesta.

Guidestonen kivimonumenttiin Georgiaan he ovat sen sinne kaivertaneet, että he jättäisivät suunnitelmissaan lopulta vain 500 miljoonaa ihmistä tänne jälkelle, kun se heidän depopulaatiohankkeensa olisi mennyt lopulliseen maaliinsa.