http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. helmikuuta 2021

Onko Facebookin pääjohtaja Mark Zuckerberg kyborgi ?

 

Facebook toimitusjohtaja CEO Mark Zuckberbergista löytyy internetissä omituinen video, jossa mies on kongressin edessä. Tämä oli se sama hetki, jolloin hän ilmaantui sinne todistuslausuntoja antamaan kalpeana kuin aave.

Miehen jokaiset liikkeet olivat kuin jollain väsyneellä kyborgilla.

Kun tuo vanha Markku Zuckerberg oli vielä iloinen ja selvästi huumorintajuinen ihminen. Niin hänen tilalleen tulikin tuollainen täysin sadistisen kylmän oloinen kyborgi kuten naamasta näkyy. Tai sitten jollei ole kyborgi, niin Markun huumorintajun ja iloisuuden puristivat mehut häärääminen tämän maailman suurimman sosiaalisen median pörssiyhtiön johtajana.

Toki psyykelääkkeethän saavat käräytettyä päästä vuosien käytön jälkeen monet dopamiini ja serotoniinireseptorit, jonka seurauksena tämä ihminen ei enää naura millekään, koska aivotoiminta saadaan tyredytettyä noilla psykotrooppisilla aineilla niin, että huumorintaju lakkaa olemasta. Onhan senkin mahdollisuus, että Markku Z:lla on vaihdettu niin kova lääkitys päälle. Mutta en usko... Kyllä se aivan selvästi on kävelevä kyborgi, jonka nahka on vaan onnistuttu rakentamaan Mark Zuckerbergin näköiseksi. 

Kun ihminen sentään pystyy liikkumaan aidosti, mutta tuon Mark Zuckbergin eleetkin tuolla USA:n kongressin edessä olivat hyvin roboottimaisen mekaaniset.

Pää kääntyi myös kuin viirupöllöllä ja silmät räpsyi kuin Nikon 900 kameralla.


Mutta oikeesti katsokaa nyt noita silmiä ja tuota valokuvaa ? Ei siellä kyllä selvästi enää sielua ole tuossa miehessä sisällä enää. Minne sitten kadonnut.

Zuckerberghän muutama vuosi sitten pisti aika kovan luokan leiskautuksen, kun hän totesi, että päivä päivältä enemmän hän tietää millaista on olla ihminen.

Mutta tämä kyborgi-teknologia on se olemassa, mutta meidän perus pulliaisten ei siitä anneta vieläkään tietää sitä millä tasolla se pyörii jo tänään.

Siis kuvitelkaa nyt, että jos tällä teknologialla voidaan korvata jonkun suuryrityksen huumorintajuinen johtaja ja vaihtaa se tuollaiseen kylmään robottiin, joka vain näyttää samalta. Niin tällainen teknologiahan on silloin maailman salatuinta totta.


Juorulehdethän kertoivat mm. että kuinka poptähti Michael Jackson käytti vielä ennen kuolemaansa miljoonia kloonatakseen itsensä.

Luonnollisesti hänen tapauksessaan motiivina olivat varmasti pettymys ja väsyminen showbisnes maailmaan ja Michael olisi halunnut lähteä lomalle ja laittaa kyborgin tanssimaan ja laulamaan hänen itsensä sijasta. Mutta sitten ehtivät nämä toiset eräät isokenkäiset pistämään sen myrkkypiikin itse poptaiteilijaan ja kävi miten kävi ja henkilökohtainen lääkäri keksittiin sen syntipukiksi, eteivät jäljet johtaneetkaan siihen tahoon, joka sen Michael Jacksonin murhan lopulta tilasi.

Kun nämä Illuminati tason viihdemogulit ovat usein artistiensa kanssa solmineet sellaisen hautaan asti menevän diilin, että artisti myy sielunsa ja sielu pysyy sen omistajalla ja artisti saa sitten hilloa sen mukaan mitä paremmin onnistuu tuossa showbusiness maailmassa, joka ei juuri perus Berliinin eläintarhaesityksestäkään hirveästi eroa. 

Mutta nämä viihdeteollisuuden ylimmät mogulit ovat aina olleet taitavia tekemään jostain ihmisestä palvonnan kohteen tai henkilöbrändin. 

Mutta todellisuudessa niin kauan kun tuossa maailmassa liikutellaan niitä suuria seteleitä ja miljardit matkaavat näiden samojen valkokauluspsykopaattien pörssiyhtiöihin, niin kyseessä ei ole mikään muu liiketoiminta kuin kylmä ihmiskauppa.