http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 9. helmikuuta 2021

Greta Thunbergin kässärit levisivät verkkoon


Ruotsalaisen Ilmastoaktivisti Greta Thunbergin käsikirjoituksia levisi verkkoon, josta käyvät ilmi miten Thunbergin tekstit on laadittu hänelle valmiiksi.




Kässärit levisivät verkkoon hänen Twitter tilillään. Niistä käy ilmi se, kuinka Thunbergille käsikirjoitetaan valmiiksi näitä hänen twiittejään.


Että viimein nyt se paska osui sinne tuulettimeen ja oikein kunnolla. Joten nämä Thunbergin händlerit kusevat housuun ja kun paljastuikin viimein muille, että kuinka tämä Thunberg on ollut vain pelkkä traumatisoitu tyttö, jota on käytetty hyväksi tässä ilmastopropagandassa.

Thunbergin rooli on ollut vain näytellä tuota ilmastoaktivistia ja hänen isänsä kun on ruotsalainen näyttelijä Svante Thunberg, niin sieltähän se ohjaus on tullut.

Tämä dokumenttielokuvahan Gretasta pyörii vielä tällä hetkellä YLE:n Areenassa. 


Siitä myös näkee hyvin selvästi tuon miten henkisesti ja psyykkisesti tuo kyseinen tyttö ei voi hyvin ja hän on siksi ollut lähes täydellinen valinta tuollaiseksi ilmastopropagandan marionetiksi, koska juurikin näitä traumatisoituneita lapsia on helppo käyttää hyväksi myös tällaisessa tarkoituksessa.


Tuossa dokumenttielokuvassa näkyy myös sellainen kohta, kun Greta on isänsä Svanten kanssa ajamassa Puolaan johonkin EU:n päättäjien ilmastokonferenssiin ja päätyvät kesken matkan jonnekin ostamaan 25 purkkia papuja ja isänsä Svante sanoo siinä kohtaa, että "nyt joudumme elämään näillä koko viikonlopun" ja päälle sitten räkäistä naurua.

Eli noinkin läpinäkyvästi tuossa dokkarissa selviää se, että minkälaista näyttelyä tuo koko Gretan ilmastonmuutostaistelu todellisuudessa on, sillä tuollaiset miljoonakortteleissaan asuvat elitistit käyvät silti siellä viiden tähden ravintoloissaan ja ei he millään iduilla ala elämään. Mutta tässä Gretan tapauksessa tämä hänelle pedattu rooli onkin George Soroksen säätiöiden maksama diili ja hän saa tuosta roolista varmasti ihan rahakkaat korvaukset.

Mutta nyt taisi käydä niin, että tämä Gretan käsikirjoitus ohjeet kun levisivät hänen Twitter tililleen, niin voipi olla, että Greta joudutaankin kohta korvaamaan jollain toisella lapsukaisella, jonka valintaprosessi voi olla jo käynnissä ja koska selvännäkijä olen, niin epäilemättä saparapäinen tyttö sen hänenkin pitää jälleen, olla kun nämä natsitkin olivat tarkkoja juuri tuosta saparapäisyydestä.


Gretan äitihän Malena Ernman on vielä kuuluisa ruotsalainen oopperalaulaja.

Taustalla kun on vielä alkoholiongelmaa, niin tällainen perhe ei voi kovin hyvin, vaikka he elävätkin Tukholman kalleimmalla asuinalueella. Mutta ei raha tällaista ongelmaa minnekään poista.

Mutta juurikin näissä elitistiperheissä tällainen lasten traumatisointi Mk-Ultra opein on hyvinkin tavanomaista.


Näistä Gretan lapsuuden valokuvista näkee jo suoraan sen, että tuossa valokuvassa, jolloin hän oli aivan pieni lapsi ei tuo trauma ole ollut vielä hänessä.

Mutta tuo jälkimmäisempi valokuva näyttää jo silmien perusteella sen, että trauma on syntynyt, jonka näkee noista silmien katseesta. Silmät kun ovat sielunpeili.