http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 27. helmikuuta 2021

Koronan vale-pandemian agenda on ajaa EU-maat liittovaltioon


Tämä koronan vale-pandemian agenda on ajaa EU maat liittovaltioon. 

Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi jo 25.02.2021 että pandemian pitkittyessä koronarokotuksia tullaan jatkamaan toistuvasti vuosien ajan.

Nyt nämä psykopaatit jo julistavat, että rokotetodistus saataisiin tuotua julki jo ennen kesää. Tämä siis käytännössä tarkoittaisi, että näitä terveen immuniteetin, eli terveen vastustuskyvyn ihmisiä alettaisiin syrjimään yhteiskunnallisesti sekä poliittisesti, koska he eivät suostu rokotuksiin.

Tästä rokotetodistuksesta tehdään digitaalinen.

Euroopan lääkevirasto käsittelee jo tällä hetkellä Johnson & Johnson lääkeyhtiön koronarokotteen myyntilupaa, jonka käsittely saattaa olla jo valmis maaliskuussa.

On näillä elitisteillä nyt kiire saattaa EU-maidenkin kansalaiset piikille, jotta heidät saataisiin sairaiksi keinolla millä hyvänsä. Mutta vieläkin röyhkeämpää on hallituksen ja THL:n asenne siinä, etteivät ne suostu vieläkään kertomaan, että kyse on mRNA-rokotteista, joiden vaikutuksia ihmiseen ei vieläkään tunneta hyvin. 

Joten kyseessä on täysi ihmiskoe, joka on myös äärimmäisen vaarallinen ja nämä mRNA rokotteet tekevät geenimanipuloituja vaurioita mm. ihmisen DNA:lle.