http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. helmikuuta 2021

Lehtijuttujen taso on mennyt jo vessasta alas Korona propagandan osalta


Näiden lehtijuttujen koronan osalta taso on jo mennyt vessasta alas, koska näissä ei enää kerrota totuutta enää juuri missään muodossa.

Kun viime aikoina pitkin Suomea on useita vanhuksia kuollut korona rokotteeseen, niin lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea kertoi tiistaina vain kolmesta ensimmäisestä kuolemantapauksesta, jotka ovat sattuneet Suomessa pian koronarokotuksen antamisen jälkeen.

Mutta sen jälkeen Hesarin toimittajakunta tulee valheineen komppaamaan juttua ja väittää, ettei Fimea epäile, että rokotuksilla olisi syy-yhteys kuolemiin.


Siis tämähän on melkein kuin Helsingin Sanomat kirjoittaisi, että  Yhdysvalloissa on San Franciscosssa jo yli 1600 ihmistä hypännyt alas tuolta kuuluisalta Gold Staten sillalta ja kuollut.

Mutta sillalta alas hyppäämisellä ei epäillä olevan mitään tekemistä näiden kuolemantapausten kanssa, koska näillä sillalta alas hypänneillä ihmisillä oli alla joku perussairaus, joka heikensi heidän tilaansa riittävästi, että he päättivät hypätä tuolta sillalta alas.

Että mitähän sieniä ne siellä Hesarilla oikein vetää ? Vai onko niiden toimittajien aivot jo niin pienet, etteivät he näe näiden uutisten sisällössä mitään vikaa ? 

Toisaalta kyllähän se tiedetään, että kuinka CIA:n palveluksessa toimii ihan pelkästään Helsingissä työskenteleviä toimittajia aina MTV3 Uutisia myöten, Helsingin Sanomia jne. Näillä CIA-toimittajilla varmistetaan se, että uutisten sisältöihin voidaan puuttua suoraan ja koska nämä toimittajat toimivat CIA:n lahjonnan alla, niin Keskiviikkokerho vaikuttaa voimakkaasti näihin valheellisiin uutissisältöihin.

Keskiviikkokerho on tämä suljettu keskustelukerho, jonne kokoontuu myös toimittajia ja suomalaisia vaikuttajia etenkin talouden ja politiikan alalta.

Se taas mitä toimittajat eivät uskalla paljastaa on, että tämän kyseisen Keskiviikkokerhon boolit maksaa CIA. Eli nämä monet umpijuopot toimittajatkaan eivät tarvitse maksaa kaljojaan sinä iltana, niin voivat mennä sitten seuraavana päivänä työpaikoilleen USA:n keskustiedustelupalvelun kustannetussa krapulatilassa. 

Toisaalta sekin, että miksi niin moni ammattitoimittaja on rapajuoppoja, niin saattaa myös liittyä siihen, että he sisimmässään kyllä tietävät sen minkälaisia kansakunnan valepukkeja he ovat, kun joutuvat raportoimaan näitä lukuisia poliittisia valheita Suomen kansalaisille. Eli kirjaimellisesti aivopesemään Suomalaisia, koska tämä Suomen korruptoituneen valemedian journalistiset säännöt toimivat edelleen sen CIA:n Operation Mockingbirdin mukaan.

Lähteet: HS