http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 6. helmikuuta 2021

Elon Musk: Neuralink voisi aloitaa vuoden sisällä asentamaan mikrosiruja ihmisten aivoihin


SpaceX hankkeestaankin tuttu teknokraatti Elon Musk on nyt niin teknokratia kiima päällä, ettei hän malta enää pysyä housuissaan kun hän ilmoitti että Neuralink saattaisi jo vuoden sisällä alkaa asentamaan mikrosiruja ihmisten aivoihin.

Elon Musk voisi aloittaa sen asennuksen omasta päästään ja asentaa sinne omiin aivoihinsa sen Neuralinkin mikrosirun.

Musk on leveillyt jo kuinka tämä sama teknologia mahdollisti koe-eläin apinoilla mahdollisuuden pelata videopelejä heidän mielensä avulla.

Käyttäkäähän nyt järkeänne, että luuletteko näiden hullujen psykopaattien tuovan jonkun videopeliteknologian ihmisten aivoihin.

Ei nuo psykopaatti teknokraatit halua, että palkansaaja alkaa pelaamaan omalla mielikuvituksellaan tetristä työmatkansa aikana tai Donkey Kong videopeliä. Sillä jos tällaisia silmiään hedelmä pelimäisesti pyöritteleviä ihmisiähän pidettäisiin jo automaattisesti hulluina tapauksina. 

Mutta sehän tässä A.I. teknologiassa onkin tarkoitus, että nämä elitistit painavat nappia ja mikrosirun päähänsä asentanut kansalainen on sitten näiden teknoloordien kontrollin alla. Sehän on näiden teknokraattien kuten Elon Muskin märkä päiväuni, että heistä tulee jumala, joka kontrolloi ihmisiä mikrosiruilla. Eikä nämä sekopäät it-teknokraattihullut sitä agendaansa enää edes peittele.

Musk on sanonut jo aikaisemmin kuinka Neuralink yhtiön tavoitteena on saada lukemaan ihmisten ajatuksia suoraan aivoista. Eli Neuralink sitten lukee mikrosirusta ihmisen aivoista lähetettyä aivodataa.

Lähde: Business Insider