http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 4. helmikuuta 2021

Korona on ennenkaikkea vain päässäsi ja mielikuvituksessasi - Siksi KORONA on psykologisen sodan operaatio



Jos tämä korona ahdistaa, niin kokeilkaapas muutama päivä olla ilman, että katsotte televisiota tai kuuntelette edes radiota, tai luette edes yhdenkään virallisen median uutisia edes netistä.

Niin huomaatte silloin sen, että tämä KORONA katoaa kokonaan sen ajaksi.

Ei se korona missään postiluukussa voi teidän kotiinne tulla.

Mutta jos tämä korona edelleen vaivaa mielenterveyttänne, niin silloin se on muodostanut vain mielellenne tämän ongelman, koska koronavirus hysterian negatiivinen vaikutus ilmenee nimenomaan psyykkiseen vointiin, koska se luotiin sellaiseksi.

Esimerkiksi nämä amerikan amishit... Jotka elävät ilman sähköä omissa yhdyskunnissaan.

Heitä ei vaivaa korona ja he eivät kuule tätä koronapropagandaa mistään radiosta ja televisiosta sekä internetistä 24/7.

Jos nyt ylipäänsä kuuntelette mm. julkisissa kaupoissa ja julkisessa liikenteessä mm. bussissa ja junissa näitä papukaijan tavoin toistettavia "muistutamme pitämään kasvomaskia". Niin eihän ne sisällöllisesti juuri eroa mistään modernista jumalanpalveluksesta, jossa sinua halutaan pelottelevan jollain helvetin tulilla, koska muuten jos et hyväksy pelastajaasi, niin olet syntinen ja joudut helvettiin.

Tämä korona ja maskisekoilu on aivan sama homma ja eivät sentään suosittele seuraavaksi pidettävän muovipussia päässä bussissa ja kaupassa. "Muistutammehan, että toivoisimme sinun pyörittävän pääsi ympärille muovipussin ja käytähän muovipussia päässä myymälöissämme ja ota muut asiakkaat huomioon."


Sitten kun happi loppuu, niin montako maskia täytyy ohjeistaa hölmön suomalaisen naamaan, ennen kuin hän tajuaa kohta tukehtuvansa hapen puutteeseen ? 

Maskin pitäminen tuntikausia naamalla altistaa happivajeelle ja happivaje aiheuttaa jo aivovammoja. Nämä kun ovat jo sen luokan vammoja, joista ei enää aivot juuri palaudu enää takaisin ennalleen.

Joten jos tajuat, että vaarannat vain oman terveytesi tuolla happivaje leikillä, niin omapa on valintasi, jos haluat itsellesi sillä maskilla sen aivovamman, joka tulee siitä maskin aiheuttamasta happivajeesta ja oman hiilidioksiidin uudelleenhengittämisestä.


Tämä maski on nyt symboolinen viesti siitä, että sen maskin kantaja on nyt jo tämän UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN orja.

Orjaplantaasitkaan eivät tarvitse olla ainakaan vielä siellä maaorjien pelloilla... Siihen riittää jo nykyinen yhteiskunta ja kauppojen sekä julkisten liikennevälineiden kuulutukset maskin käytön suosituksista.

Mustilla neekeriorjillakin oli aikanaan myös maskit suun edessä, kuten kuvista selvästi näkyy.

Heitä ei tarvinnut informoida millään tiedotteilla, että "Muistutamme sitten teitä mustia orjia käyttämään kasvomaskia puuvilla pelloillamme ja ottamaan muut orjat huomioon... Muistattehan myös huolehtia turvaväleistä täällä hikisillä puuvillapelloilla."