http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Hallitus suunnittelee jo ulkonaliikkumiskieltoja


Sanna Marinin hallitus suunnittelee jo ulkonaliikkumiskieltoja.

Helsingin Sanomat teetti jo lehtijutun, jossa perehdyttiin tähän ennaltavalmisteltuun ulkonaliikkumiskieltoon.

Kyseinen ulkonaliikkumiskielto on melko kiero sikäli, että yrittäjää ei kielletä pitämästä liikettään auki. Mutta ihmiset saavat liikkua ulkona silloin vain tunnin päivässä mm. lenkkeilyn ja päivittäisen ulkoilun merkeissä.

Hyvin kuvaavaa on se, ettei tähän ennalta suunniteltuun ulkonaliikkumiskieltoon liittyvää ennakkoarviointia ola saatavilla, koska se on ministeriössäkin määrätty salaiseksi.

Aina kun tuon luokan kierot kusipäät kuten IMF Pankki lahjoo Presidenttejämme 940 miljoonalla dollarilla, jotta maamme talous saataisiin niin katastrofaaliseen tilaan, että ihmiset lopulta hyväksyisivät sen Uuden Normaalin ja talouden tuhoutumisen.

Nämä elitistit ovat jo suunniteleet ja laskeneet, että ensimmäinen elintarvikehuoltoon liittyvä varastopula alkaisi 2021 kesällä.

IMF on suunnitellut tämän operaation viisi vuotiseksi ja se alkoi silloin maaliskuussa 2020 ja päättymispäiväksi on määrätty maaliskuun viimeinen päivä 2025.

Koronavirus on taas pelkkä harhautus, jolla kansakunnat harhautetaan muualle, kun nämä IMF pankkiirit tuhoavat talouden sillä aikaa ja pienyrittäjät ovat tuhontalistalla ensimmäisiä, koska ne ovat vain näiden suuryhtiöiden korporaatioiden tiellä.

Nyt elämme jo sellaisia aikoja, että sinun kannattaisi uskaltaa taistella viimeisistä perusoikeuksistasi, koska ne ollaan kohta myös sinultakin pois viemässä tällä ulkonaliikkumiskielto fasismilla.