http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Saksalainen poliitikko Marcus Söder on käynyt mainoskuvien mukaan jo 7 kertaa koronarokotuksessa

Saksalainen Baijerin kristillissosiaalisen unioni puolueen poliitiko Markus Söder on käynyt mainoskuvien mukaan jo seitsemän kertaa koronarokotettavana.

Kova kaveri ja jos hän olisi oikeasti nuo piikit saanut, niin hän ei olisi enää melkein edes hengissä. 

Mutta eihän nuo poliitikot niin tyhmiä ole, että ne lähtisivät tuonne terveysasemille vaarantamaan omaa immuniteettiaan noilla rokotteilla, vaan he lähtevät sinne esittämään, että se ottaisivat koronarokotteen, jotta taas tämä porukka, josta halutaan päästä eroon saataisiin sinne rokotuspisteille tappamaan itsensä koronarokotteilla, kun näiden rokotteiden myrkyt tuhoavat immuniteetin ja sitten jos lopulta koronarokotteen ottaja kuolee, niin kuolintilastoihin vain laitetaan, että "hän kuoli koronaan".

Kun noiden mRNA rokotteiden sisältämät myrkyt eivät ole mitään koronaa, vaan siellä on vakavan luokan myrkkyjä sisällä.

Astra Zenecan koronarokotteessa pelkästään on seassa simpanssin adenovurista, joka koodaa SARS-CoV-2 viruksen piikkiglykoproteiinia häntinään 2,5 x 108 infetktoivaa yksikköä, joka taas on tuotettu ihmisalkoin munuaisen 293-soluissa (HEK293) yhdistelmä DNA-tekniikalla. 

Eli tuote sisältää ns. muuntogeenisia organismeja.

Muita aineita Astra Zenecan piikissä on mm. L-histidiini, L-histidiinihydrokloridimonohydraatti, magnesiumkloridiheksahydraatty, polysorbaatti 80 (E433), sakkaroosi, etanolia, natriumia, dinatriumedetaatti (dihydraatti) ja indejtionesteisiin käytettävä vesi. 

Lähde: Lääkeinfo.fi