http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 5. helmikuuta 2021

John Hopkins Yliopistossa suunnitellaan jo 2025-2028 SPARS virusepidemian narratiivia


Teksti: Teemu Vehkala

John Hopkins Instituutissa suunnitellaan jo 2025-2028 vuoden SPARS virusepidemiaa, joka on myös koronan tavoin feikkipandemian kaltainen virusepidemia.

Mutta JOHN HOPKINS UNIVERSITY on siitä älytön taho, että he paljastavat melkein kaikki korttinsa etukäteen, kun tämän SPARS viruksen narratiivikin (suunnitelma) on jo päätynyt nettiin.


Tapahtuma-alan tuhoaminen on osa suunnitelmaa

Tapahtuma-alan tuhoaminen, eli mm. elävän musiikkikulttuurin tuhoaminen on olennaisesti osa tätä suunnitelmaa, joka ei onnistuisi ilman tätä feikkipandemiaa, koska tämä feikkipandemia (nyt korona) ja 2025-2028 SPARS on se, jolla taiteilijat harhautetaan pois, etteivät he uskalla alkaa kapinoimaan, koska feikkipandemia harhauttaa heidän huomionsa toisaalle.

Sitten jos tämä dystooppinen helvetti saadaan eteenpäin, niin jo 2030 vuonna voimme lehdistä lukea kuinka joku ravintola- tai kahvila yrittäjä tuomittiin ehdolliseen vankeuteen, kun hän päästi bändin esiintymään kapakkaansa, joka rikkoi sen ajan lakia, että "livemusiikkitilaisuuden järjestäminen kielletty Uuden Normaalin sen ja sen pykälän osalta".

Tässähän on takana se suunnitelma, että EU:ssa tulisi vielä joskus 2030 mennessä täysi alkoholin myyntikielto (kieltolaki), koska jos hauskanpito tehdään laittomaksi, niin iloliemi (alkoholi) tulee kieltää kokonaan.

Minähän ennustin jo vuonna 2014 tämän koronavirus juonen.