http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 6. helmikuuta 2021

Kokoomuksen Kai Mykkänen: Sosiaalitukia pitäisi leikata, jotta ihmiset saadaan töihin


Taas on jälleen kerran Kokoomus ottanut kantaa, että sosiaalitukia pienentämällä täytyy saada ihmiset töihin. Nyt asialla oli Kai Mykkänen.

Hän muistutti, että kuinka kymmenen vuoden aikana työttömyysetuuksien sekä asumis- ja toimeentulotukimenot olivat kasvaneet noin kahdesta miljardista eurosta yli neljään miljardiin euroon.

Paljonkohan mahtaa olla tekemistä tällä sen kanssa, että lukuisat Kokoomuslaiset grynderit omistavat lukuisia kiinteistöjä, joissa asuu työttömiä ja perii sikavuokria ja nettoavat KELA:n asumistukea itselleen ? 

Tällä samallahan logiikalla Kokoomuksen tulisi vähentää puoluetukea, jotta siellä tehtäisiin paremmin töitä.

Kansanedustajien palkkojakin voisi leikata, jotta kansanedustajat työllistyisivät paremmin.

Mutta jännästi vaan tämä Kokoomuslainen leikkuri kohdistuu melkein vain ja ainoastaan työttömiin, jotka Kokoomuslaiset ylipäänsä näkevät hyödyttöminä suursyömäreinä, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Mutta koska Kokoomus ei uskalla vieläkään sanoa totuutta, että se haluaa oikeasti hävittää köyhät ja sillä keinoin hävittämällä köyhyyden. Tätähän se talouden nollakasvu on.

Suomeen syntyi jo viimeisen vuoden aikana yli 100 000 uutta työtöntä ja joukossa oli myös niin akateemisia suomalaisia.

Jos nämä työttömät laitetaan kohta kaivelemaan roskiksia, niin se ei paranna lainkaan työllisyyttä, vaan se heikentää sitä entisestään.

Suomen sosiaaliturvamenoja ovat lisänneet huomattavasti nämä ulkomaalaiset, joita tänne on päästetty yli satojatuhansia viime vuosina. Erityisesti Irakin suunnalta, Iranista ja muualta lähi-idästä tulleet työllistyvät täällä erittäin heikosti.

Maahanmuuttajilla oli jo vuonna 2011 kolminkertainen työttömyys.

Ulkomaalaisista täällä parhaiten työllistyvät Virolaiset ja vaikeinta työllistyminen on Afrikkalaisille sekä Lähi-idästä tulleilta.

Mutta jos ylipäänsä katsot tätä ilmiötä nin ei tälle tahdota oikeasti tehdä mitään, joka vie siihen työllistymisen suuntaan.

Kun vielä silloin Kekkosen aikoihin täällä teetettiin työttömille ns. hätäaputöitä.



Mutta tämä oikeistolainen orjatyöreserviajattelu työttömistä on peräisin tuosta perintisestä palkkaorjuusmallista, jossa työtä tekevä työväenluokka on se veroja maksava orjareservi, joka tosin nyt jatkuvasti heikentyy, koska kapitalistinen talousjärjestelmä perustuu velalle ja jos velkaa joudutaan ottamaan jatkuvasti lisää, niin kustannusten noustessa indeksit heikentyvät ja ostovoima heikkenee ja taas palkkataso ei pääse nousemaan riittävästi ylös.

Täällä ei voi siis mitenkään olla asiat yhtä hyvin kuin Norjassa, koska Suomelta puuttuvat sellaiset öljyvarat.


Joten kun kerran tämä palkka on kun ne kuukautiset, eli tulee kerran kuussa ja kestää noin viisipäivää ja jollei se tule, niin sit ollaankin ihmeissään.

Minusta tämä palkollisuus tulisi nähdä nimenomaan yhtenä ihmiskaupan osana ja mitä enemmän tämä tietoisuus kasvaa, niin sitä enemmän ns. palkkatyön arvostus laskee, koska yhä useampi herännyt ei enää halua tukea tätä sairasta järjestelmää, joka tunnetaan kilpailuyhteiskuntana, koska emme me ihmiset ole ainakaan vielä mitään ketteriä kyborgeja.


Mutta jos kerta niitä kyborgeja voidaan jo siellä piilaaksossa rakentaa, niin epäilemättä sellaisella reservillähän voitaisiin pyörittää kokonaisia yhteiskuntia ja kun kerta se kyborgi ei vaadi itselleen edes palkkaa, niin mitkä kustannukset sellaisista tulisi säästöön.

Kun näitä kyborgeja ei tarvitse sitten enää patistaa sinne työttömyyskortistoon ja heidän ei tarvitse nostaa itselleen mitään KELA:n korvauksia. 

Mutta aivan varmasti jos nämä nykyiset palkkaorjat voitaisiin korvata näillä A.I. kyborgeilla, niin nämä Kokoomuslaiset erityisesti olisivat sitä mieltä, että näiden ei kyborgien olisi ehdottomasti haettava taas aivan samoja töitä, joihin kuitenkin nämä ketterät kyborgit olisivat tietenkin ylivoimaisia. Melkein kuin invalidiseuran maratoonari vastaan Usain Bolt. Kyllä siinä yksi jos toinen vastakilpailija masentuisi.

Mutta ylipäänsä tämä sairas ja kilpailukeskeinen suorittamiskulttuuri, joka tässä palkkaorjuusyhteiskunnassa vallitsee on epäoikeudenmukainen, koska se perustuu arvostatuskulttuurille, jossa sinun taidoillasi ei ole mitään merkitystä. Kun ainoastaan merkitystä on se, että mille tasolle etenet tässä perseenuolentayhteiskunnassa.

Joten olisi melko hupaisaa, jos pika aitureillakin sekä näillä huippu-urheilijoillakin olisi käytössä samanlainen arvostatusjärjestelmä, että jonkun satasen aidatkin voittajat sovittaisiin jälkikäteen puhelinäänestyksessä ja joku huonokuntoinen herra vapaamuurari voittaisi senkin kilpailun, koska veljet näin suosittelivat.

Mutta näin se yhteiskunta edelleen toimii ja yleensä ne, jotka tämän uskaltavat kyseenalaistaa, joutuvat outoon valoon ja tulevat leimatuiksi.

Mutta mielenkiintoista onkin, että milloin Suomessa sanotaan hyvästit palkkaorjuudelle ? 

Milloin täällä älytään viimein, että tämä akateemisuuteen ja arvostatus kulttuurille perustuva palkitsemis ja pisteytysjärjestelmä on mätä ja sairas ? 


Milloin täällä älytään, että tällainen juoksukilpailuyhteiskunta altistaa yhä useamman työntekijän mm. PSTD kaltaisille oireille ?

Että olisikohan jo aika, että siellä työelämässäkin päästettäisiin jo ne oikeat osaajat heille kuuluviin asemiinsa ?  

Tämä on humanistinen vallankumous, joka näkee vielä sen päivänvalonsa siellä hyvin teknokraattisessa ja psykopaattisessa it-maailmassa sekä myös muualla työ- ja urasektoreissa.


Lähde: ILTALEHTI