http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 27. helmikuuta 2021

Koronafasistit ovat kiihottuneita tulevista ulkonaliikkumiskielloista

 


Näistä iltapäivälehtien voi hyvin nähdä sen, että miten nämä koronafasistit ovat äärimmäisen kiihottuneita näistä tulevistakin ulkonaliikkumiskielloista.

Kaikista julmintahan näissä vielä on se, että kuinka nuo koronatestit (PCR-testit) perustuvat yli 99,9 prosenttiselle huijaukselle, koska ne koronapositiiviset tulokset ollaan tähänkin asti saatu vain testikertojen kierroksia lisäämällä.

Joten silloin myös nämä koronasulkujen ja ulkonaliikkumiskieltojen jälkeen muka havaitut tartuntojen laskutkin on väärennetty.

Eli kyseessä on pelkkä puhdas sadististen ja psykopaatti fasistien ihmiskoe, jonka finanssipuolesta ja takapiruilusta vastaa tälläkin hetkellä IMF:n kansainvälinen järjestelypankki.

IMF on kiinnostunut vain ja ainoastaan tämän vale-pandemian liittovaltio kehityksestä, jonka lopullinen tavoite on ajaa Suomi sekä muut EU maat yhdeksi liittovaltioksi.

Mutta tämä ei onnistu ennen kuin näiden EU maiden talous on romahdutettu täysin ja kyseessä on siis äärimmäisen julma operaatio, koska yksityisyrittäjät siinä on tarkoitus tuhota keinolla millä hyvänsä.

Tässä on siis tavallaan käynnissä kuin 90-luvun laman uusinta, mutta tällä kerralla tämän talouden tuhonnan tarkoituksena on saada Suomen pankeille riittävä vakavaraisuus liittovaltiota varten, joka syntyy tälläkin kerralla velkaannuttamalla yrittäjät konkursseihin, jotta pankit sitten ottavat heidän talonsa takaisin, kun konkurssiaalto alkaa syvenemään.

Nyt tämä konkurssiaalto on jo alkanut pienyrittäjien osalta ja pankit tekevät tiliä, kun yrittäjien omaisuutta päätyy pankeille.



Korona (COVID-19) 

Tämä korona kun on vale-pandemia, niin sen taustalle liittyy kaikkea hämärää.

Jo viime keväänä mm. saksassa saatiin selville, että kuinka koronavirukseen väitetysti kuolleen ihmisen ruumiinavauksessa selvisi, että kyseisen henkilön keuhkojen kuvauksessa havaittiin keuhkoveritulppaa. 

Kuolleen ihmisen keuhkot olivat tilavuudeltaan kaksi kertaa suuremmat, kuin normaalin ihmisen keuhkot.

Mutta tämä salaisuus liittyykin niihin 5G verkkoihin ja niiden tuottamaan voimakkaaseen säteilyyn. Sieltä nämä "koronaoireet" saadaan aikaan ja niillä ei viruksen kanssa ole silloin mitään tekemistä. Mutta niiden aikaansaama säteily saa heikon immuniteetin ihmisissä aikaiseksi näitä veritulppa oireita, joiden haittavaikutukset on nähtävissä heidän keuhkokuvissa.

Tämän vuoksi näitä koronapotilaita on sairaaloissa laitettu näihin hengenvaarallisiin hengityskoneisiin, koska ne vain pahentavat näitä keuhkoveritulppienkin aiheuttamia oireita näissä potilaissa.


Eräs jenkkiläinen sairaanhoitaja paljasti tämän jo viime huhtikuussa 2020, että New Yorkin sairaalassa murhattiin ihmisiä hengityskoneilla.

Suomen korruptoitunut media ei tule edelleenkään kertomaan totuutta tästä koronasta, koska Iltasanomienkin sekä Iltalehden ja Helsingin Sanomienkin toimitus joutuu noudattamaan samaa päätoimituksellista linjaa, että koronasta on uutisoitava vain tätä samaa pelkopornoa.

Mutta taas koronan kyseenalaistavien ihmisten kimppuun on edelleen hyökättävä tuolla pilkkajournalismilla ja kirjoitella näistä ihmisistä hyvin halventavasti, jotka ovat saaneet selville nämä salaisuudet koronasta.

Siksi myös YLE tekee edelleen näitä tv-ohjelmia, joissa se pilkkaa näitä rokotekriitikkoja sekä koronan kyseenalaistavia ihmisiä.

Kun tässä koronan vale-pandemiassa pyörii sellaiset rahasummat jo näiden koronarokotteiden osalta, että jokainen yksittäinen kansalainen tai vaikka valtion virkamies, joka uskaltaa näille suurille lääketeollisuuden järjestäytyneen rikollisuuden varpaille astumaan, niin koittaa kova kyyti, kun BIG PHARMA laittaa lahjomansa toimitajat näiden ihmisten kimppuun.

Joten on hullua, että miten terve immuniteetti voisi olla jo nykyajassa näinkin vaarallinen asia, jos sitä uskaltaa puolustaa ja vaalia.

Sillä näinä rokotushysterian ja koronan joukkopsykoosin aikoina enemmänkin nämä koronasta kuolemanpelkoa kokevat ihmiset kärsivät jo vakvavistakin mielenterveysongelmista, joista ei näille koronan joukkoharhassa eläville löydy edes riittävästi apua. Koska lääkärit määrää näille koronapelkureille vain sellaisia pillereitä, että nämä ihmiset alkavat pelkäämään sitä koronaan niiden seurauksena jopa kahta kertaa enemmän.

Kun se totuus on, että nämä virusvariantit leviävät vain jokaisen kokijan omassa mielikuvituksessa. Joten se korona voi poistua myös sieltä mielikuvituksesta vasta kun jokainen lakkaa uskomasta näihin pelkoa lietsoviin koronauutisiin, joiden tarkoitus on vain saada alistettua sinut ja koko kansa pelolla.

Tätä samaa terroria myös valtion kirkko on ennen harrastanut ja ennen sen "korona" sanan tilalla oli Helvetti ja sen tulet.

Nyt olet syntinen jos et usko koronaan, tai olet myös syntinen, jos et suostu tottelemaan koronarajoituksia tai näitä ulkonaliikkumiskieltoja.

Psykologinen sodankäynti kun on nykyinen valtaeliitin ase, jota se nyt käyttää koronan muodossa aseenaan, jolla nämä sadistiset psykopaatit yrittävät nyt epätoivoisesti saada aikaiseksi tämän Uuden Maailmanjärjestyksen, eli Uuden Normaalin ja alistaa kaikki ihmiset tämän tyrannimaisen hallintokoneiston alle.

Saksa on tämän liittovaltiohankkeen takana sekä Vatikaani.

Heillä on tavoite saada EU:lle yhteinen armeija, jota Saksan johdolla alettaisiin kasaamaan jo vuonna 2025.

2025 on myös tämä vuosi, jolloin on salaa sovittu, että tämä nykyinen EU tulisi päätökseensä.

31.3.2025 mennessä IMF pankki on suunnitellut, että se on saanut nämä finanssiset koronaoperaatiot loppuunsa. Joten tiettävästi tämä tarkoittaisi jo sitä, että se EU:n liittovaltiohanke olisi jo silloin laitettu alulle.

EU-maiden kaaosta on tarkoitus saattaa aina 2022 vuoteen mennessä aina sotilaalliseen kriisiin, joka toisi armeijan kadulle ja tämä vuodettiin jo julki tuossa Kanadan suunnitelmassa.


Lähde: IL