http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 19. helmikuuta 2021

Iltasanomien huru-ukko toimittajat levittävät nyt Huittisista koronasatuja


Iltasanomien huru-ukko toimittajat levittävät nyt Huittisista koronasatuja.

Paikallisia ihmisiä on kuulemma kaupungin terveysviranomaisten mukaan rikkoneet heille määrättyjä karanteeneja.

Oireettomia ihmisiä kun on määrätty koteihinsa ja heitä on kielletty tapaamasta keskenään, koska heillä osalla voi olla tartunta ja osalla ei.

Mutta taitavat myös Huittisissakin monet tietää, että kun kyseessä on tämä luulosairauteen perustuva korona, jota ei näy missään, mutta siitä on useita havaintoja kylillä ja ravintoloissa. Mutta sitten kun sinne ravintolaankin päätyisi sitä koronaa hakemaan, niin on edelleen oireeton, että täytyy vielä käydä siltä testaamassa itsensä, jonka jälkeen vasta selviää, että onko sinulla se vai ei.

Mutta täytyy olla melkoinen hölmöläisyyden jättiläinen, että uskoo oireettoman ihmisen, eli perusterveen kantavan jotain virusta, josta ei ole mitään oireettomilla ihmisillä oireita. Kun taas itse viruksesta nimeltä korona kuvaillaan eri tyyppisiä oireita kuten haju tai makuaistin poistuminen.

Joten nyt kun Huittisten seitsemästä koronatartunnasta jeesustellaan tuohon malliin Iltasanomissa, niin pakko sanoa, että Iltasanomatkin alkaa jo vakavissaan kilpailemaan sen edesmenneen Pahkasikalehden kanssa viihdearvoltaan juttujen tasoista.

Koska olen selvännäkijä, niin tiedän ja näen sen, että kuinka Iltasanomienkin päätoimituksella on se THL:n sinne antama koronakässäri lista. 

Eli nämä tulevat viikot kun siellä Iltasanomilla kirjoitellaan eri Suomalaiskaupunkien koronan leviämisvaiheista ja koronatartunnoista, niin nämä niissä havaitut tarunnatkin sekä kaupungin sulkuun laittamiset on ennalta sovittuja ja noudattavat tuon salaisen THL:n korona käsikirjoituksen salaista narratiivia.

Mutta siellä THL:llä myös tuottaa äärimmäistä haastetta se, että Suomessa tämä ihan jokainen osa kansasta ei omaa enää tuota alle 80 ÄO älykkyysosamäärää, joten heille ei mene tällainen terveyspropaganda läpi, vaikka sitä hoettaisiin linja-autoissa, junissa ja lähikaupoissa papukaijan tavoin aina joka toinen minuutti, kuten nyt näissä paikoissa koronapropagandaa tungetaan eetteriin miltei jokainen minuutti.

Mutta jos se joku porukka pitäisi laittaa sinne karanteeniin, niin tämä IMF:n ja BIS-pankin omistajaporras... Se täytyisi laittaa karanteeniin ja elinkautiseen sellaiseen.

Johan loppuisi tämä koronaplandemia kuin seinään, kun sen rahahanat menivät kiinni.

Mutta tämä rikkaampi roskaväki luulee edelleen omistavansa tämän koko planeetan ja omistavansa oikeuden hallita jokaista ihmistä, joilla on sosiaaliturvatunnus.

Vaikka nämä parasiittit eivät universaalisti omista täällä yhtään mitään. Mutta koska he ovat satanisteja, niin heiltä puuttuu moraali, joka on psykopaateille hyvin ominaista sekä luonteista.

Eivät he myöskään kovin onnellisia ole, joten siksi he keskittyvät kiusaamaan sekä kiduttamaan alamaisiaan, eli meitä ihmisiä, joita he halveksuvat yli kaiken, koska nämä onnettomat okkultistit ovat vieläpä kateellisia aivan tuiki tavallisille ja onnellisille ihmisille.


Aivan kuten nämä Hollywoodin tekohymynaamat, niin ei sieltä feikkihymyn takaa löydy kuin vain omaan elämäänsä pettynyt luuseri, jolla on vaan paljon rahaa ja huono itsetunto.

Lähde: IS