http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 19. helmikuuta 2021

Avi: Yli kuuden hengen kokoontumiset kiellettäisiin Uudellamaalla


Aluehallintovirastossa ollaan seottu ilmeisesti lopullisesti, kun Avi ilmoitti eilen, että jatkossa yli kuuden hengen kokoontumiset kiellettäisiin Uudellamaalla 22.2-14.3.2021 välisenä aikana määrättävällä rajoituksella.

Seinähulluus on siis huipussaan, mutta toki kun ymmärtää sen, että Aluehallintovirastollakin on se korona kässäri, niin ei siellä kaikki virkamiehet ole seonneita, vaan tottelevat vaan, mitä määräyksiä heille tulee ylempää.

Tätä vauhtiahan se erakoitumis ja mökkihöperöitymissuosituskin on vielä tulossa, kunhan päästään ensin alkuvauhtiin.


Lopulta sitten ihminen on ihmiselle susi jollain Avin määräyksellä ja tokihan kun tätä seinähullua Koronavirus plandemiaa on seurannut, niin se suunnitelmahan on näillä Koronan keksineillä elitisteillä saada sitten lopulta juurikin ne rokotetut ihmiset tappelemaan näiden rokottamattomien ihmisten kanssa, kun sitten lopulta nämä psykopaatit eivät enää päästäisi näitä maskittomia ja rokottamattomia ihmisiä edes ruokakauppoihin sisälle.

Talousjärjestelmän tämä eliitti tuhoaa nyt tämän koronan feikkipandemian aikana ja se toimii samalla harhautuksena EU:n ja Saksan ajamalle liittovaltio hankkeelle, koska se on suunniteltu salaisesti toteutettavaksi liittovaltioksi vuonna 2025.

Maailmanpankki IMF on suunnitellut tämän koronan feikkipandemian kestävän 31.3.2025 asti.


Sveitsin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab on puhunut julkisesti siitä, että kuinka tämä pandemia antaa mahdollisuuden meidän ajatella ja muodostaa taloutemme uudelleen ja nollata se samalla maailmanlaajuisesti. 

Mutta Schwab ei uskalla kertoa totuutta, että ei se mitään mahdollisuutta anna, koska nämä samat elitistit, joita Klaus Schwab myös itse edustaa suunnittelivat tämän koronan feikkipandemian vain tätä varten, että maailmantalous tuhotaan sen avulla.

Mutta nämä säälimättömät psykopaatit eivät ole kiinnostuneita esim. yksityisyrittäjistä, että mitä heille käy, kun heidän liikkeensä tuhoutuvat konkurssiin, kun ihmiset määrätään samalla mm. ulkonaliikkumiskieltoon.

Ja sitten kun tämä läntinen maailma romahtaa, niin nämä elitistit keskittyvät jo samalla tuon sen tilalle rakennettavan vankijärjestelmän toteuttamiseen.

Uusi Normaali on tuo, jonka ylle he yrittävät rakentaa sen tulevan yhteiskuntamallin.

Nämä kaikki turvavälit mm. ovat vain näitä totalitaristisia välineitä, joilla he yrittävät saada esiintuotua tuon harmaan dystooppisen tulevaisuuden, jossa heidän suunnitelmien mukaan olisi tämä koko nykyinen viihdeteollisuuskin poistettu lopulta kokonaan.

Tietenkin luonnollisesti jos tällainen tapahtuma-ala saadaan katoamaan, niin siihen tarvitaan vielä kieltolaki, joka on tulossa vielä Suomeen muutaman vuoden viiveellä.

Aluehallintovirasto ehdottaa muutaman kuukauden päästä jo ravintoloiden kokonaista sulkemista. Anniskelukieltokin saattaa olla heillä asia listalla.

Lähde: Turun Sanomat