http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. lokakuuta 2020

Yrjönkadulla Israelin konsulaatin edessä poliisioperaatio


Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin keskustassa, Yrjönkadulla oli viime maanantaina käynnissä mystinen poliisioperaatio.

Samalla kadulla sijaitsee Israelin konsulaatti.

Poliisin mukaan operaatio liittyi Israelin lähetystön turvallisuuteen.


Poliisi kertoi myöhemmin Twitterissä, että lähetystön edustalta löytyi epäillyttävän näköinen auto, jonka poliisin piti käydä tarkistamassa.

Silminnäköijöiden mukaan koko yrjönkatu oli suljettu eikä ihmiset päässeet poliisioperaation aikana asuntoihinsa.

Mutta lopulta epäily osoittautui aiheettomaksi.

Yksi tuttu asuu tuolla samalla kadulla ja olen useasti nähnyt siellä Israelin konsulaatin vieressä Poliisiauton työ arkena (ma-pe).

Olen miettinyt jokainen kerta, että kukahan tuonkin poliisivartijoinnin siellä maksaa, että maksavatko Suomen veronmaksajat sen, että Helsingin poliisilaitos käyttää virkaresurssejaan siihen, ettei Israelin konsulaatin tarvitse antaa pelolle valtaa ? 

Joten kun tiedän faktatietona, että tuolla konsulaatin edessä on säännöllisesti melkein joka arkipäivä vähintään se yksi poliisiauto, niin tuo lehtijutussa kerrottu poliisioperaatio ei ihan heti vaikuta kovinkaan spontaanilta. Vaan nyt tässä saattaakin olla jokin tarkoituksenhakuisuus taustalla.

Sillä jos alueella on se poliisimaija vahtimassa konsulaatin edustaa jo normaalinakin arkena, niin miksi nyt maanantaina sinne täytyi hälyttää oikein 3 poliisiautoa paikalle, kun kuulin eräältä ihmiseltä juuri äsken, että siellä oli 3 poliisiautoa eilen ja ihmisiä estettiin myös pääsemästä Forumin kauppakeskukseen tuoksi ajaksi.


Mutta nämäkin Suomen Israelin suurlähetystön jatkuvat poliisi vartijoinnit johtuu kaikki siitä, että Israelin valtiolla on hyvin huono maine maailmalla Apartheid valtiona.


Kuvitelkaahan jos tuollaista touhua harrastettaisiin myös täällä ja vaikka suomenruotsalainen eliitti olisi perustanut Helsingistä itselleen samanlaisen sotilasjuntan ja eristänyt muut suomalaiset junttiläihiöihin, joiden portit sitten sidottaisiin rautaköysillä umpeen ja laitettaisiin sinne bättre folketin oma armeija vahtimaan, ettei lähiöihin perustettuihin siirtokuntiin eristetyt suomalaiset pääse noista lähiöistä enää tämän suomenruotsalaisen aatelisten sivistyneistön keskuuteen ja saisimme lehdissä lukea, kuinka milloin Helsingin, Jakomäestä tai Kontulasta on tehty Helsingin ydinkeskustaan raketti-isku, jonka sitten Suomen aatelisin eliitin ilmavoimat kävisivät sitten kostamassa ampumalla Hornet hävittäjillä ohjusiskuja näihin lähiöihin.

Eihän tällaista voisi kuvitella täällä Suomessa todelliseksi. Mutta Israelin Gazassa tuollainen touhu on edelleen arkipäivää.


Mutta koska olen perehtynyt tähän Uuden maailmanjärestyksen fasistiseen agendaan, niin tiedän että tämän NEW WORLD ORDER, YK AGENDA 21 ja YK AGENDA 2030 lopullinen tavoite on luoda yhteinen maailman liittovaltio, jossa sitten kaikki tämä aikaisemmin tunnettu vapaa liikkuvuus lakkaisi olemasta.

Siitähän jo saimme täällä pääkaupunkiseudulla maistaa tätä uudenmaanjärjestystä, kun menneenä keväänä Helsingin uudenmaanlääni suljettiin poikkeustilan ajaksi.

Että onko vieläkin valtaosa niin hölmöjä, että luuli tuon Uudenmaan rajan sulkemisen selittyvän joltain virukselta suojautumisella ? 

Kyllä tuo homma on niin, että se tuleva SOTE-uudistus käsittäisi sen, että sitten alkaisi mennä niitä kuntien rajoja kiinni ja vain erityisellä poikkeusluvalla saisit mennä enää Helsingistä Turkuun jne. Sillä nämä globalistit aikovat saada muutettua Suomen vielä täydelliseksi vankilaksi, koska silloin ihmiset saataisiin pysymään siinä totaalitaatisessa kontrollissa, koska siihen nämä psykopaatit pyrkivät... Saamaan aikaiseksi fasistisen, totalitaristisen, tyranniaan perustuvan liittovaltiokeskeisen maailmanjärjestyksen.


Ja tämän globalistisen hankkeen lopullinen tavoite on sitten saada Israel tuon satanistisen maailmanjärjestyshankkeen keskukseksi, jonka pääkaupungiksi nousisi Jerusalem.

Näin ne pankkiiri Askenazit ovat sen suunnitelleet.


Mutta kaikki tämä saataisiin loppumaan, jos vain Rothschildien rahahanat saataisiin laitettua kiinni.

Sillä aikaisemminhan mm. USA:ssa Abraham Lincoln sai laitettua tämän Rothschild suvun ja tämän anglosaksisen brittiläisen eliitin rahahanat kiinni palauttamalla USA:n silloisen keskuspankin kansalliseksi, jonka Rothschildit kostivat USA:n sisällissodalla sekä Lincolnin salamurhaamisella.

USA:n Presidentti John F. Kennedy myös murhattiin samasta syystä.

He ovat aina uskaltaneet uhmata näitä sodilla rikastuvia miljardöörejä laittamalla heidän rahahanat kiinni, koska jos nämä roistot eivät pääse enää kontrolloimaan USA:n keskuspankin rahanpainamista, niin silloin näitä roistoja kohtaa konkurssi.


Nämä maailman rikkaimmat miehet ovat täysin juopuneita sekä sokaistuneita tuosta vallastaan, jonka he ovat onnistuneet itselleen luomaan ja he ovat vielä tuosta asemastaan lopettoman ylpeitä.

Suursijoittaja George Soros on todellisuudessa pelkkä ylemmän eliitin sätkynukke, joka heiluttaa todellisuudessa näiden häntäkin rikkaampien rahoja ja näin tämä valtapeli oikeasti toimii maailman kulisseissa.

Eli se on melkein kuin jokin pokeriammattilainen pelaisikin muiden rahoilla ja eläisikin todellisuudessa KELA:n rahoilla ja yhteiskunnan tuilla.

Itse asiassa se totuushan on, että nämä miljardöörit ne niitä suurimpia sossupummeja ovat, koska he eivät tee päivääkään oikeita töitä ja he elävät meidän kaikkien muiden rahoilla. Mutta heillä on on pääsy sinne pankkiholveihin aina Euroopan keskuspankkia sekä BIS-pankkia myöten, niin tuo on jo sen luokan pukkilauma, joka on sitä kaalimaata päästetty vartijoimaan, että siitä kaalimaasta loppuu kaalit samantien ja tästä edellämainitusta syystä mm. USA joutuu elämään jo maaliskuun jälkeen pelkästään velaksi.

Mutta jos pukit ovat syöneet sen kaalimaan tyhjäksi, niin miten sinne niitä uusia kaaleja enää nousee, jos niitä sinne yritetään velkarahalla saada nousemaan ? 

Tässähän se kapitalistisen talousjärjestelmän mahdottomuus juuri nousi esiin.

Kun nyt tämä Davosin Talouseliitin ajama talouden nollaus (The Great Reset) on itse asiassa tämä kvartaalikapitalismin ilmapallo, joka nyt kasvoi 2020 liian suureksi ja poksahti hajalle.

Joten kun maailman talous nyt horjuu, niin nämä sitä horjuttavat miljardööri roistot ovat maksimoineet voittonsa.

Pankkikonttoreita ryöstävät rosvot ovat vielä harrastelijoita näihin verrattuna, koska nämä George Sorosin ja Jacob de Rothschildin kaltaiset rosvot ovat eliittisarjan pankkirosvoja.

Heidän ei tarvitse laskeutua sen köyden kanssa pankkikonttoreihin yöllä ja hiipiä sinne musta naamiopuku päällä sorkkaraudan ja dynamiitin kanssa.

Ei koska he omistavat ne pankkikonttorit, sillä Rothshildien suku toimii Euroopan keskuspankin, Sveitsin BIS-pankin osakkeen omistajina suurimpien omistajien osingonsaajina, vaikkakin siellä on vielä näitä Italian Vatikaanin sukuja heitäkin korkeampina osingonsaajina.

Lähde: IS