http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. lokakuuta 2020

NOKIA rakentaa 4G mobiiliverkon kuuhun


NOKIA on saanut kuulemma mobiiliverkkotilauksen kuuhun ja lähtee tiedotteensa mukaan rakentamaan sinne 4G verkkoa, joka sinne kuulemma rakennetaan vuoden 2022 loppupuolella.

Että jos asiakaskunta on noin harva, niin kyllähän siellä nyt vähintäänkin melkoinen määrä niitä humanoideja täytyisi olla asiakkaina, jos tuollainen kauppa kävisi taloudellisesti kannattavaksi. 

Mutta ei NOKIA käsittääkseni tee mobiiliverkkoa vielä Siriukselle tai Andromedaan, koska siellä on jo valokuituoptiikka sitä tasoa, että Nokiakin tekisi mitä vain saadakseen sen teknologian käsiinsä tänne.


Mutta tämä 4G hanke liittyy kuitenkin USA:n avaruushallinto NASA:n hommiin ja rahoitusta on tullut tuolle hankkeelle 14:sta eri yhtiön toimesta, jossa mukana on robottiteknologiaa ja ns. kuuryömijöitä.  

Kun näitä kuuryömijöitä tarvitaan juuri sen takia, että jos sinne kuuhun lähetettäisiin elävä astronautti, niin hän ei sieltä tulisi enää elävänä takaisin, koska siellä on todellisuudessa niin kova kosminen taustasäteily.

Että jos nyt käyttätte sitä kuuluisaa "järkeä", että mitä järkeä sinne kuuhun on jotain robotteja lähettää ryömimään, jos siellä voisi ryömiä se NASA:n palkkalistoilla oleva astronautti ?


Wikipediankin mukaan siellä kuussa on kävellyt vain 12 ihmistä. Joten heti ensimmäisenä ei oikein käy järkeen, että onko tuo taloudellisesti kannattavaa lähteä rakentemaan 4G verkkoa sinne.


Nokian mukaan verkko tarjoaa viestintäominaisuudet, jotka ihmisen pidempiaikainen läsnäolo kuussa vaatii ja näihin kuuluu Nokian mukaan muuassa reaaliaikainen navigointi ja teräväpiirtoinen suoratoisto.

Mutta kun tämä NASA:n avaruusmatkailu oli jo 60-luvulla täysin huru-ukkojen hommia, kuten kuvasta näkyy.

Kuussa ei poseerata tuolla tavalla ilman kypärää.


Samoin edelleen on hyvin mystistä, että miten USA:n presidentillä oli lankapuhelin yhteys kuuhun silloin vuonna 1969.

Mutta ihmiskunta oli tuolloinkin niin tyhmää, että vaikka heille olisi esittänyt, että NASA kävi Siriuksella, niin sekin olisi mennyt läpi kuin väärä raha, jos se Sirius oltaisiin lavastettu Hollywoodmaisesti.


Vaikkakin tuo 1969 NASA:n kuu karavaani oli melkein kuin rakennettu jostain lähikaupan Pirkka-foliosta. USA:n avaruushalinto NASA:han ne lavastajat sinne oli silloin palkannut ja sai vain sitä mitä tuolla rahalla sai.


Mutta tämä kuukävelyn lavastaminen kuitenkin oli USA:lle kova juttu silloin, jolla täytyi jenkkien pullistella Neuvostoliiton avaruusohjelmalle, joka oli vain onnistunut lähettämään Laika koiran kuuhun päättymättömälle matkalle.


Eläinrääkkäystähän sen koiran sinne lähettäminen oli.


Mutta miksi 4G, miksei 5 g ? 

Tämä on kanssa äärimmäisen mielenkiintoista, että jos sinne kuuhun asti ollaan vetämässä langatonta mobiiliverkkoa, niin miksi sinne täytyy juuri 4G verkkoa lähteä rakentamaan, että miksei samantien 5G, jonka kantavuus taas olisi vieläkin laajempi datan suhteen ? 


No asiahan selittyy sillä, että jos NASA haluaa omiin studio-olosuhteisiin siedettävät langattomat verkot, niin ei he mielellään lähde grillaamaan omaa immuniteettiaan sille tasolle, että siellä olisi muutamassa vuodessa syöpähoidoissa puolet heidän henkilökunnastaan, jos nämä 5G verkot sinne asennettaisiin. Sillä tuo 5G on jo tasoltaan hidas täsmätappoase.

5G säteily on jo ionisoivaa säteilyä ja on voimakkaampaa kuin mitä mikroaaltouuni muodostaa.


Mutta jos tämä juttu kokonaisuudessaan naurattaa, niin tähän väliin pieni huomautus.

Ei huumorin käyttö ole koskaan kielletty aihe, silloin kun puhutaan kollektiivisen heräämisen ilmiöstä, kosmisesta huumorista puhumattakaan.